- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):dzięki za wiadomość o znieczuleniu idę zaraz zadzwonić jeszcze raz dzięki .
Gość

aloj11 napisał(a):Czy któraś z was mogłaby mi podać jakieś namiary na położną Mirkę Dąbrowską bardzo mi zależy na czasie
aloj11
Gość napisał(a):To jest nr tel do p.Mirki (ale nie jestem pewna czy jest aktualny) - 502-597-127
Gość

Gość napisał(a):Czy Pani Mirka pracuje jeszcze w szpitalu??? jeśli tak to ile kosztuje opłacenie położnej? i czy ona jest naprawde taka dobra???
Gość

Gość napisał(a):Korzystałam z "usług" p.Mirki 3 lata temu i wtedy płaciłam 300zł. Z tego, co się orientuję, to nadal pracuje w szpitalu, bo jakiś miesiąc temu moja znajoma opłacała ją do porodu. Pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):a wiecie może jaka będzie jutro pogoda ? {jezyk}{?}
Gość

Gość napisał(a):Ja myślę że troszkę popada i będzie słonecznie{usmiech}{mruga}{tak}{wstyd}
Gość

Gość napisał(a):ale macie temat o pogodzie tu sie rozmawia o ciazach i porodach{jezyk}{zly}{zly}{zly}{zly}{zly}{zly}
Gość

Gość napisał(a):A ja polecam Dr Gronczewską Super kobieta!!!
Gość

Gość napisał(a):ja zamierzam się wybrać do Bucińskiego lub do dr. Pyskło, już sama nie wiem, doradżcie mi, jestem w 4 tyg. ciąży. z pierwszą ciążą chodziłam do dr. Piątka, nic rewelacyjnego, rzeczywiście odprowadzał do dżwi. na usg chodziłam do dr. Pyskło (chyba taki maja układ), nie wiem jak jest teraz bo rodziłam 4.5 roku temu. a jeśli chodzi o poród to nie narzekam, z tym że miałam poród rodzinny i podejrzewam że nie było takiego przepychu jak teraz, po porodzie miałam odzielną salę i byłam w niej sama, na położną też mogłam liczyć. ale teraz jak pomyślę że miałabym rodzić na tej ogólnej sali... to chyba wybiorę się do Łomży, bo tu na rodzinny to pewnie trzeba się zapisywać. od tamtego czasu napewno dużo się zmieniło.
Gość

Gość napisał(a):A czy coś więcej na temat doktor Gronczewskiej mogłaby pani napisać??? Mam problem z zajściem w ciąży z tym że i ja i mąż jesteśmy zdrowi zastanawiam się nad wybraniem do doktor Gronczewskiej, bo każdy lekarz karze czekać a ja już czekam 1,5 roku? Bede wdzieczna za każdą odpowiedź i radę.
Gość

Gość napisał(a):Jeżeli masz problem z zajściem w ciąże (mimo iż jesteście zdrowi) to jedynie trochę może pomóc Ci dr Jankowski, zrobi Ci monitoring USG, rozpiszę lekką stymulację i określi kiedy masz dokładnie przytulać się z mężem, nie jest to jednak specjalista od niepłodności także jeżeli monitoring nie pomoże to pozostaje Białystok albo Warszawa :)
Gość

Gość napisał(a):Ja rodziłam w czerwcu i polecam dr Pyskło. Miałam poród rozinny i nie trzeba się wcześniej zapisywać, tylko poprostu mieć szczęscie, żeby innych chętnych nie było. Z tego co mówiły położne to nawet tydzień nie ma chętnych na rodzinny, a nieraz jest tak że są i 3 osoby chętne tego samego dnia.
Gość

Gość napisał(a):Hej nie polecam wikarskiego jankowskiego ani pyskło Ci lekarze na niczym się nie znaja miałam zagrożoną ciąże i żaden nic mi sensownego nie powiedział ani badań odpowiednich nie porobił tylko tyle że napewno urodze wcześniaka i tabletki na podtrzymanie dostałam {zly} dopiero piątek zachował się odpowiednio i teraz mam za 2 tygodnie porodzik a co naj leprze to w terminie i nie wcześniask a z maleństwem jest wszystko ok{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Witam czy doktor Gronczewska przyjmuje na NFZ ? jesli tak to gdzie? prywatnie wiem ze tak ale nie wiem dokladnie gdzie i za ile?
Gość

Gość napisał(a):Witam!! Dr. Gronczewska nie przyjmuje na NFZ, tylko prywatnie. Wizyta kosztuje 60 zł, chyba że coś się zmieniło w ciagu ostatnich 2 miesięcy
Gość

Gość napisał(a):Witam!! Dr. Gronczewska nie przyjmuje na NFZ, tylko prywatnie. Wizyta kosztuje 60 zł, chyba że coś się zmieniło w ciagu ostatnich 2 miesięcy
Gość

Gość napisał(a):a przyjmuje w bloku, na przeciwko kościoła na goworowskiej.O, już pamiętam- ul. Brata Żebrowskiego. Tylko radzę najpierw do niej zadzwonić i się umówić na wizytę, najlepiej to powiedzieć, żeby ona sama poprosiła nazwiskiem, bo inaczej trochę się zejdzie w kolejce. Kobiety przychodzą już po 13 , stoją i czekają aż pani doktor przyjedzie, a często też się spóźnia. Zresztą stanie pod blokiem to średnia przyjemność....
Gość

Gość napisał(a):czy ktoś wie czy dr. pyskło pszyjmuje na NFZ, jak długo trzeba czekać na wizytę? wiem że już nie przyjmuje w nowym szpitalu tylko w gabinecie na ul. sienkiewicza.
Gość

Gość napisał(a):tak dr, pysklo przyjmuje na sienkiewicza na nfz i wcale dlugo nie trzeba nawet czekac ja zwylke czekam 2 tyg
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów