- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):poradnia onkologiczna mieści się w nowym szpitalu na parterze
Gość
Gość napisał(a):może ktoś wie u którego lekarza można załatwić sobie cesarkie? i ile może to kosztować? prosze o odpowiedz{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]może ktoś wie u którego lekarza można załatwić sobie cesarkie? i ile może to kosztować? prosze o odpowiedz{usmiech}[/quote]no sory ale nie wiem czy ogladasz tv az huczalo ze teraz nie ma na zyczenie cesarek chyba ze masz przeciwwskazania do porodu naturalnego to kazdy lekarz da ci skierowanie na cesarke a jak juz sie upierasz ze chcesz cesarke to jedynie ci pozostaje prywatna klinika jak sypniesz kasa to ci ja zrobia lub pochodz po ginach i sie popytaj ... pozdrawiam
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Chcę tylko nadmienić że każdy jest tylko człowiekiem, a ludzką rzeczą jest pomylić się! Kilkutygodniowej ciąży do pewnego momentu nie da się zobaczyć w usg, bo jest za mała, wiec jak trochę podrośnie i się ją w końcu zobaczy to łatwo jest wtedy zgrywać ważniaka!!! A poza tym to ciekawe ile pacjentek mieli by ci, którzy pracują w feminie gdyby nagle zaczęli przyjmować prywatnie{diabelek}[/quote]mylisz się, przez usg dopochwowe można zobaczyć bardzo wczesną ciążę, będzie widoczny zarodek już nawet w 5 tygodniu ciąży
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Chcę tylko nadmienić że każdy jest tylko człowiekiem, a ludzką rzeczą jest pomylić się! Kilkutygodniowej ciąży do pewnego momentu nie da się zobaczyć w usg, bo jest za mała, wiec jak trochę podrośnie i się ją w końcu zobaczy to łatwo jest wtedy zgrywać ważniaka!!! A poza tym to ciekawe ile pacjentek mieli by ci, którzy pracują w feminie gdyby nagle zaczęli przyjmować prywatnie{diabelek}[/quote]mylisz się, przez usg dopochwowe można zobaczyć bardzo wczesną ciążę, będzie widoczny zarodek już nawet w 5 tygodniu ciąży[/quote]nawet bedzie widac wczesniejszą ciążę mam na myśłi 4 tydz u mnie rozpoznano 4 t.c. jednak nie zaleca sie wykonywania tak wczesnego usg poniewaz grozi to poronieniem
Gość
Gość napisał(a):Gdzie wyczytałaś takie rzeczy, w kolorowej gazetce? proponuję zmianę literatury i pozdrawiam serdecznie{jezyk}
Gość
Gość napisał(a):dlaczego lekarze w najlepszych klinikach czesto na początku ciąży nie robia usg jesli ktos ma zagrożoną ciążę? bo grozi to poronieniem wiem to przejedz sie do warszawy lub białegostoku jesli masz ciążę zagrożoną to nie bedą takczesto robic ci usg {jezyk}{jezyk} a tych śmiesznych lekarzy z Oki to można słuchac nie jedna bedzie leżyc na patologii albo poroni wiec to ty nie czytaj zabarwionych gazet o dzieciach bo życie nie jest takie piekne i łatwejak ci wydaje i nie łatwo donosic ciaze zagr. jak co 2 tyg lekarz ci robi usg dopochwowe{nie}.
Gość
Gość napisał(a):Nie prawda, że trzeba jechać do prywatnej kliniki żeby zrobili cesarkę. W Ostrołęce też lekarze robią, bo kto by nie chciał zarobić 1000 albo i więcej. Trzeba tylko zagadać z lekarzem
Gość
Gość napisał(a):a skąd dowiesz się że masz zagrożoną ciąże skoro nikt Ci nie zrobi usg??? Wizyta u wróżbity??? Oprócz tego że zrobisz test i wyjdzie dodatni, lekarz musi sprawdzić czy faktycznie ciąża jest w macicy, czy może ewentualnie nie jest w jajowodzie!!! Więc to dla Twojego dobra! A jeśli nie chcesz żeby Ci ktoś robił usg to powiedz to lekarzowi, nikt Cię na to badanie za uszy ciągnąć nie będzie!!!
Gość
Gość napisał(a):Czy ktoś może pi napisać coś o dr Jastrzębskim? chodzi mi o prowadzenie ciąży i ewentualny kontakt z nim w szpitalu{?}w ogóle to nigdzie nie ma żadnych opinii na jego tematNie wiem jakim jest fachowcem...wiem jedno do badania kobiet to sie on nie nadaje...krowa moze by to wytrzymala ale nie normalna kobieta-zwlaszcza po cesarskim cieciu jak to bylo w moim przypadku.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Chcę tylko nadmienić że każdy jest tylko człowiekiem, a ludzką rzeczą jest pomylić się! Kilkutygodniowej ciąży do pewnego momentu nie da się zobaczyć w usg, bo jest za mała, wiec jak trochę podrośnie i się ją w końcu zobaczy to łatwo jest wtedy zgrywać ważniaka!!! A poza tym to ciekawe ile pacjentek mieli by ci, którzy pracują w feminie gdyby nagle zaczęli przyjmować prywatnie{diabelek}[/quote] Rozumiem pomylić się raz, ale u mnie również nie stwierdzono ciąży, chociaż w niej byłam! Radze pani dr CZ. zmienić sprzęt USG, albo nabyć więcej doświadczenia w robieniu badania USG!A ciąże można określić bardzo wcześnie tylko trzeba się na tym troche znać!!Pozdrawiam!
Gość
Gość napisał(a):a co myslicie o dr Jankowskim lepszym jest lekarzem czy może p.dr Czasiuk
Gość
Gość napisał(a):NAJLEPSZYM LEKARZEM JEST DOKTOR BUCINSKI{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}
Gość
Gość napisał(a):tak BUCIŃSKI
Gość
Gość napisał(a):Wcześnie,czyli kiedy Pani zdaniem można potwierdzić ciążę badaniem usg?
Gość
Gość napisał(a):hhhijnknm
Gość
Gość napisał(a):Jankowski TAK, Buciński NIE.
Gość
Gość napisał(a):hej dziewczyny. Ten temat to temat rzeka. wiadomo każda będzie chwalić lekarza który jej pomógł. :0) pozdrawiam .
Gość
Gość napisał(a):chcecie stwierdzic wczesną ciąże zrobcie sobie badanie hcg
Gość
Gość napisał(a):dokładnie o to chodzi!!! Nie wiem po co gadać głupoty na lekarza ze ciąży nie stwierdził skoro nie było to możliwe...
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów