dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 53 dalej
Gość napisał(a):Polecam doktora Mroza. Ma dobre podejscie do pacjentki. Żona chodziła do niego w czasie ciązy prywatnie i na fundusz. W szpitalu przez  dr. Piątka moglismy stracic dziecko. Dopiero doktor Mróz pomógł. Dr. Piątek - nigdy!!!!!!!!!!!!

Gość

05-02-2009, 10:03
Polecam doktora Mroza. Ma dobre podejscie do pacjentki. Żona chodziła do niego w czasie ciązy prywatnie i na fundusz. W szpitalu przez  dr. Piątka moglismy stracic dziecko. Dopiero doktor Mróz pomógł. Dr. Piątek - nigdy!!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):A kto w ogóle w dzisiejszych czasach chodzi z ciążą na fundusz??????????????????? I to jeszcze do do dr Mroza!!! Porażka!!!

Gość

06-02-2009, 10:00
A kto w ogóle w dzisiejszych czasach chodzi z ciążą na fundusz??????????????????? I to jeszcze do do dr Mroza!!! Porażka!!!
Gość napisał(a):Moze Cię to zdziwi, ale ja na przykład chodzę do dr Mroza i to w dodatku na fundusz (w pierwszej ciązy robiłam tak samo) i nie wyobrażam sobie, żebym mogła chodzić do innego lekarza. Dr Mróz jest naprawdę kompetentnym lekarzem. Polecam

Gość

06-02-2009, 11:19
Moze Cię to zdziwi, ale ja na przykład chodzę do dr Mroza i to w dodatku na fundusz (w pierwszej ciązy robiłam tak samo) i nie wyobrażam sobie, żebym mogła chodzić do innego lekarza. Dr Mróz jest naprawdę kompetentnym lekarzem. Polecam
Gość napisał(a):nie jestem pewna czy dr Mróz jest taki kompetentny; jestem swieżo po porodzie i pobycie w szpitalu i jedno mogę napisać- obchody w wykonaniu pana doktora byly zadziwiające- stawał w drzwiach, w ogóle nie wchodził do sali, rzucał pytanie czy wszystko dobrze i już go nie było a dwukrotnie nie zauważył, że jednej z pacjentek akurat nie ma. Nie nazwałabym tego kompetencją:(

Gość

06-02-2009, 13:46
nie jestem pewna czy dr Mróz jest taki kompetentny; jestem swieżo po porodzie i pobycie w szpitalu i jedno mogę napisać- obchody w wykonaniu pana doktora byly zadziwiające- stawał w drzwiach, w ogóle nie wchodził do sali, rzucał pytanie czy wszystko dobrze i już go nie było a dwukrotnie nie zauważył, że jednej z pacjentek akurat nie ma. Nie nazwałabym tego kompetencją:(
Gość napisał(a):Ja też z pierwszym dzidziusiem chodziłam do  Mroza na fundusz i byłam bardzo zadowolona, pomimo mojego młodego wieku ( 19 l.) podchodził do mnie z dużym szacunkiem i humorem , udzielał mi wyczerpujących odpowiedzi, zwłaszcza gdy go się sama dopytywałam.   Był przy mnie w czasie porodu ( chociaż był już parę minut po dyżurze)   Niektórym może trudno w to uwierzyć, ale to wszystko sama przeżyłam więc wiem, ze to prawda. POLECAM GO W 100 % Pozdrawiam wszystkie Mamusie.

Gość

07-02-2009, 09:20
Ja też z pierwszym dzidziusiem chodziłam do  Mroza na fundusz i byłam bardzo zadowolona, pomimo mojego młodego wieku ( 19 l.) podchodził do mnie z dużym szacunkiem i humorem , udzielał mi wyczerpujących odpowiedzi, zwłaszcza gdy go się sama dopytywałam.   Był przy mnie w czasie porodu ( chociaż był już parę minut po dyżurze)   Niektórym może trudno w to uwierzyć, ale to wszystko sama przeżyłam więc wiem, ze to prawda. POLECAM GO W 100 % Pozdrawiam wszystkie Mamusie.
Gość napisał(a):Patrzę że jakiś klan adoracji dr Mroza się stworzył, nigdy u niego nie byłam i znam tylko z opowieści a więc nie dane mi go za bardzo komentować. Znam jednak dobrze jego syna i jest to tak niesamowicie miły, uprzejmy i zawsze uśmiechnięty chłopiec, że aż dech serce zapiera, myślę zatem, że ojciec może jest podobny, tzn on podobny do ojca :)Byłam natomiast u dr Piątka, no cóż bardzo miły, bardzo delikatny i myślę, że byłby dużo bardziej kompetentny gdyby miał u siebie w gabinecie USG i się na nim znał, a niestety brak sprzetu dyskwalifikuje go jako dobrego specjalistę :(

Gość

07-02-2009, 16:15
Patrzę że jakiś klan adoracji dr Mroza się stworzył, nigdy u niego nie byłam i znam tylko z opowieści a więc nie dane mi go za bardzo komentować. Znam jednak dobrze jego syna i jest to tak niesamowicie miły, uprzejmy i zawsze uśmiechnięty chłopiec, że aż dech serce zapiera, myślę zatem, że ojciec może jest podobny, tzn on podobny do ojca :)Byłam natomiast u dr Piątka, no cóż bardzo miły, bardzo delikatny i myślę, że byłby dużo bardziej kompetentny gdyby miał u siebie w gabinecie USG i się na nim znał, a niestety brak sprzetu dyskwalifikuje go jako dobrego specjalistę :(
Gość napisał(a): Trafiłam przez przypadek do Mroza i powiem wam, że ten lekarz, to totalna porażka. A jeśli jest ktoś zadowolony z niego dlatego, że robi wcześniej cesarki to gratuluję głupoty i pacjentce i lekarzowi

Gość

07-02-2009, 20:12
Trafiłam przez przypadek do Mroza i powiem wam, że ten lekarz, to totalna porażka. A jeśli jest ktoś zadowolony z niego dlatego, że robi wcześniej cesarki to gratuluję głupoty i pacjentce i lekarzowi
Gość napisał(a):Popieram poprzedniczkę, cesarka na życzenie to straszny egoizm matki!!!!!!

Gość

08-02-2009, 18:36
Popieram poprzedniczkę, cesarka na życzenie to straszny egoizm matki!!!!!!
Gość napisał(a):A co sądzicie o dr Czasiuk jakim jest lekarzem

Gość

08-02-2009, 20:17
A co sądzicie o dr Czasiuk jakim jest lekarzem
Gość napisał(a):witam!jestem w  7 mc.ciąży i dopadła mnie grypa z wysoką gorączką gdzie mam iść do rodzinnego czy ginekologa!prosze o odpowiedz

Gość

09-02-2009, 07:11
witam!jestem w  7 mc.ciąży i dopadła mnie grypa z wysoką gorączką gdzie mam iść do rodzinnego czy ginekologa!prosze o odpowiedz
Gość napisał(a):najpiierw powinnas isc do rodzinnego pozniej do gina

Gość

09-02-2009, 08:07
najpiierw powinnas isc do rodzinnego pozniej do gina
Gość napisał(a):NIGDY W ZYCIU MRÓZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

09-02-2009, 09:07
NIGDY W ZYCIU MRÓZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):Myślę, że dr Czasiuk jest dobrym lekarzem. Prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. Zawsze odpowiadała na nurtujące mnie pytania. Zajmowała się mną  również na oddziale, kiedy już trafiłam do szpitala. Minusem było to, że nie miała wówczas usg w swoim gabinecie. Ale teraz już ma.

Gość

09-02-2009, 14:53
Myślę, że dr Czasiuk jest dobrym lekarzem. Prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. Zawsze odpowiadała na nurtujące mnie pytania. Zajmowała się mną  również na oddziale, kiedy już trafiłam do szpitala. Minusem było to, że nie miała wówczas usg w swoim gabinecie. Ale teraz już ma.
Gość napisał(a):dzieki serdeczne za odpowiedz

Gość

09-02-2009, 15:34
dzieki serdeczne za odpowiedz
Gość napisał(a):mam pytanie chcę wysłać swojego  partnera na badanie płodności ale newiem do jakigo lekarza czy to jest urolog/

Gość

10-02-2009, 17:14
mam pytanie chcę wysłać swojego  partnera na badanie płodności ale newiem do jakigo lekarza czy to jest urolog/
Gość napisał(a):też chtnie się dowiem gdzie można zrobić badanie nasienia...

Gość

10-02-2009, 22:36
też chtnie się dowiem gdzie można zrobić badanie nasienia...
Gość napisał(a):Z pewnością takie badanie wykonuje się w laboratorium u P.Jokiel na ul. Kościuszki. Skierowanie może dać nawet Wasz ginekolog.

Gość

11-02-2009, 14:59
Z pewnością takie badanie wykonuje się w laboratorium u P.Jokiel na ul. Kościuszki. Skierowanie może dać nawet Wasz ginekolog.
Gość napisał(a):badaniem nasienia zajmuje się androlog

Gość

11-02-2009, 21:56
badaniem nasienia zajmuje się androlog
Gość napisał(a):A czy w Ostrołęce jest jakiś androlog, bo przeszukałam cały internet i tygodnik ostrołęcki i nic nie znalazłam. Czy idąć na ewentualne badaie nasienia do laboratorium na Kościuszki konieczie trzeba mieć skierowanie??? Czy nie można iść poprostu tak sobie???

Gość

11-02-2009, 22:35
A czy w Ostrołęce jest jakiś androlog, bo przeszukałam cały internet i tygodnik ostrołęcki i nic nie znalazłam. Czy idąć na ewentualne badaie nasienia do laboratorium na Kościuszki konieczie trzeba mieć skierowanie??? Czy nie można iść poprostu tak sobie???
Gość napisał(a):Czy dr. Buciński przyjmuje na kase chorych i gdzie przyjmuje??

Gość

12-02-2009, 11:04
Czy dr. Buciński przyjmuje na kase chorych i gdzie przyjmuje??

strony: wstecz 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 53 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów