- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a): Może idź najpierw i zapytaj się tej Pani, która pracuje w laboratorium czy trzeba mieć skierowanie na takie badanie.
Gość
Gość napisał(a):przyjumje na kase chorych ale sa kolejki na hallera 13
Gość
Gość napisał(a):Niestety androloga w naszym mieście nie ma, trzeba korzystać w innych miastach. No ale żeby nasi urolodzy pozyskiwali klientów i zarabiali pieniązki to do nich kierowani są nasi mężowie- bez efektu nie polecam.Jeżeli wasi mężowie mają problemy z plemnikami to polecam z własnego doświadczenia wita. PROMEN lub ANDROWIT i kwas Foliowy Folik, to naprawdę pomogło mojemu mężowi. Różnica kolosalna.Jeśli chodzi o skierowanie na badanie to nie jest konieczne. Dodam że jesteśmy szczęśliwymi rodzicami.{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):dziękuję Ci za odpowiedź i gratuluję bycia rodzicami :) A powiedz czy wiesz może mimo wszystko który z urologów w Ostrołęce jest najlepszy???
Gość
Gość napisał(a):chyba Tański, ale dokładnie nie pamiętam. Jeżeli macie problemy z płodnością to polecam NOVUM w Warszawie mi tą klinikę polecił Dr Jankowski. Tam pracują sami eksperci. Drogo ale warto
Gość
Gość napisał(a):[quote=]A czy w Ostrołęce jest jakiś androlog, bo przeszukałam cały internet i tygodnik ostrołęcki i nic nie znalazłam. Czy idąć na ewentualne badaie nasienia do laboratorium na Kościuszki konieczie trzeba mieć skierowanie??? Czy nie można iść poprostu tak sobie???[/quote]do androloga nie potrzeba skierowanianajlepiej szukać go w stolicy, bo w Ostrołęce nie ma co, jeżeli poważnie myślisz o ciążynie wiem czy badanie nasienia w laboratorium, które się w tym nie specjalizuje będzie wiarygodne, lepiej znaleźć w Warszawie, gdzie od razu lekarz androlog opisze wyniki i powie co jest nie tak, jeśli jest nie tak
Gość
Gość napisał(a):Zdecydowanie dr. Czasiuk prowadziła mnie przez dwie ciąże jestem bardzo zadowolona. Dokładne badania , porada przez telefon itd. Jedyny problem to taki że tylko prywatnie nigdzie nie przyjmuje na KCH
Gość
Gość napisał(a):a co myslicie o siemiu lnianym
Gość
Gość napisał(a):Mam pytanie, potrzebuje namiarów aby zarejestrowac sie do dr. Bucińskiego, na kase chorych lub prywatnie!!!!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):kup tygodnik ostrołecki i tam beda namiary i do przychodni i prywatnie albo przejsc sie pod restauracje "kiss" i na parterze jest przychodnia jak sie idzie w strone osiedla hallera
Gość
Gość napisał(a):[quote=]Zdecydowanie dr. Czasiuk prowadziła mnie przez dwie ciąże jestem bardzo zadowolona. Dokładne badania , porada przez telefon itd. Jedyny problem to taki że tylko prywatnie nigdzie nie przyjmuje na KCH[/quote]napisz cos wiecej np. ile wizyta kosztuje i podaj adres i telefon bo jestem zainteresowanajeszcze jedno jak sie chodzi do lekarza prywatnie to dostaje sie skierowania na badania z nfz czy samemu trzeba placic za badania ?
Gość
Gość napisał(a):Witam! Nie polecam dr Czasiuk, może i jest miła ale wizyty prywatne są drogie, a nic się nie zna, ja jestem takim przykładem, nie poznała sie, że jestem w kilku tygodniowej ciąży,powiedziała, że wyklucza ciąże, dostałam gromadę leków, które były zagrożeniem dla dziecka, byłam u innego doktora to złapał się za głowe, że nie poznałała się,że jestem u ciąży, o takich rzeczach trzeba mówić, bo mogło to się źle skończyć{smutny}! Lekarze, którzy przyjmuja na kasę chorych nie są gorsi od tych, którzy przyjmują prywatnie{!}
Gość
Gość napisał(a):Chcę tylko nadmienić że każdy jest tylko człowiekiem, a ludzką rzeczą jest pomylić się! Kilkutygodniowej ciąży do pewnego momentu nie da się zobaczyć w usg, bo jest za mała, wiec jak trochę podrośnie i się ją w końcu zobaczy to łatwo jest wtedy zgrywać ważniaka!!! A poza tym to ciekawe ile pacjentek mieli by ci, którzy pracują w feminie gdyby nagle zaczęli przyjmować prywatnie{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):No dobra kazdy pisze co innego o ginach i jak ja mam wybrac dobrego ginekologa ????????? potrzebuje namiart na dobrego ginekologa ktory nie lekcewazy pacjetek i jest z nim kontakt pezez cala dobe a takze jesli cos sie dzieje zlego to wkazdej chwili mozna przyjsc do niego do gabinetu o pomoc !!! wiec dziewczyny tak z czystym sercem powiedzcie kogo polecacie?????podam przyklad ostatnio bylam w ciazy mialam plamienia i zadzwonilam do gabinetu i mowie co sie dzieje ze plamie i mam silne bole brzucha to zamiast mi kazac przyjechac natychmiast na badanie to kazano mi przyjsc za 5 dni bo wtedy jest wolne miejsce !!!!!!!! i poronilam {smutny}{smutny}{smutny}{smutny}{smutny}{smutny}
Gość
Gość napisał(a):Powiem Ci tak, jeśli masz samochód to radę Ci zmianę lekarza na któregoś z Białegostoku, do polecenia Wołczyński, Szamatowicz, Domitrz, Mrugacz i inni, tam są naprawdę dobrzy specjaliści i masz z nimi kontakt 24/h. Coś się dzieję 1,5 h i jesteś u niego, zawsze Cię przyjmie bo wie, że każde plamienie w ciąży i inne niepokojące objawy to zwiastun poronienia. Jak będziesz chciała to na gg prześlę Ci więcej informacji :)
Gość
Gość napisał(a):[quote=]Powiem Ci tak, jeśli masz samochód to radę Ci zmianę lekarza na któregoś z Białegostoku, do polecenia Wołczyński, Szamatowicz, Domitrz, Mrugacz i inni, tam są naprawdę dobrzy specjaliści i masz z nimi kontakt 24/h. Coś się dzieję 1,5 h i jesteś u niego, zawsze Cię przyjmie bo wie, że każde plamienie w ciąży i inne niepokojące objawy to zwiastun poronienia. Jak będziesz chciała to na gg prześlę Ci więcej informacji :)[/quote]bede wdzieczna jak sie do mnie odezwiesz na gg 7675869, pozdrawiam
Gość
Gość napisał(a):witam. czy może ktos udzielić mi informacji, gdzie można zrobic przeswietlenie piersi?czy mozna zrobić na kase chorych czy tylko prywatnie, i gdzie najlepiej?z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Gość
Gość napisał(a):Z piersiami najlepiej zglosic sie do poradni chorób sutka,trzeba miec skierowanie od rodzinnego.Są tez programy profilaktyki raka piersi i wtedy panie moga zrobic mammografie w ramach takiegoż programu,warunek trzeba miec odpowiedni wiek,przed 40 nie ma co marzyc.Najlpiej do rodzinnego,powiedziec ze cos w piersiach niepokoi i do poradni chorob sutka.
Gość
Gość napisał(a):witam, z piersiami można się wybrać bezpośrednio do Poradni Onkologiczej (niepotrzebne skierowanie) i tam cię wyślą na udpowiednie badania (usg, biopsja)
Gość
Gość napisał(a):mam 29 lat i na mommografie za wcześnie.Byłam u rodzinnego i nie dała mi skierowania, powiedziała, że to gruczoł, ale ja nie jestem pewna.Gdzie mieści się ta poradnia onkologiczna?
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów