- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):dr. Buciński przyjmuje w środy i piątki od 9 do 13 a prywatnie w piątek po 13. Ja zapłaciłam 50 zl za badanie i USG, innym razem za same badanie tez 50 zł więc chyba tyle kosztuje wizyta tylko to było jakiś rok temu więc nie wiem czy coś się nie zmieniło od tego czasu.
Gość
Gość napisał(a):gdzie przyjmuje drBuciński?,proszę o numer telefonu...
Gość
Gość napisał(a):na hallera przyjmuje pod kissem sa tam szyldy numer tel. jest w tygodniku i na w tej przychodni z tego co wiem na forum sie nie podaje nr telefonów
Gość
Gość napisał(a):w jaki sposób załatwic sobie poożną do porodu
Gość
Gość napisał(a):trzeba do niej zadzwonić i zapytać czy może przyjść do porodu w okolicach terminu porodu, a nr tel. bierzesz od znajomych lub z innych źródeł
Gość
Gość napisał(a):Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat dr Czasiuk.Jak opiekuje się pacjentkami w szpitalu i w trakcie porodu?
Gość
Gość napisał(a):Z trego co wiem to doktor Czasiuk sie opiekuje nie tylko pacjentkami swoimi ale też tymi którymi sie nie zajmowała tzn nie leczyła jeśli madyżur dopatruje wszystkiego ja nie wiem nie rodziłam w Ostrołece ale z tego co słyszałam to bardzo sie dobrze zajmuje. Nie patrzy ze tonie ona była lekarzem prowadzącym jest lekarzem godnym polecenia
Gość
Gość napisał(a):witam!czy wiecie może kiedy oddział położniczy jest już na nowym szpitalu czy jeszcze nie ,a jak nie to kiedy sie przenosi??
Gość
Gość napisał(a):Póki co wszystko jest w starym szpitalu a kiedy ma sie przenieśc ? to nikt tego nie wie. Było już tyle wersji że jesienią październik-listopad 2008 i nic z tego nie wyszło wiec teraz coś słyszałam o marcu ale ja już w takie bajki nie wierze jak przeniosą to uwierze!!!
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]w jaki sposób załatwic sobie poożną do porodu[/quote]bierzesz numer telefonu od znajomych albo idziesz na położniczy i rozmawiasz bezpośrednio z konkretną położną
Gość
Gość napisał(a):Dr Pyskło rewelacja dr.Czasiuk nigdy!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):Dr Pyskło rewelacja dr.Czasiuk nigdy!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):Dlaczego dr Czasiuk nie mi sie wydawało ze dobry z niej lekarz
Gość
Gość napisał(a):moją ciążę prowadził kto inny ale jak byłam na oddziale patologii a potem na położniczym widziałam jak dr Czasiuk zajmuje się pacjentkami - wszystkimi bez wyjątku!!! polecam tę kobietę byłam świadkiem jak na zapisie ktg pewnej dziewczynie zanikało tętno płodu - błyskawicznie wzięła ją na usg i jak się okazało dziecko oplątało się w pępowinę i dusiło się, dr Czasiuk podjęła decyzję o cięciu i w niecałe 30 min mamusia z dzieckiem była już na oddziale położniczym !!!!!!! akcja była bardzo szybka i dzidziuś był cały i zdrowy!!!
Gość
Gość napisał(a):planuje ciazę co myślicie o dr Wikarskim
Gość
Gość napisał(a):A co możecie napisać o doktorze Niewińskim? Czy on pracuje w ostrołęckim szpitalu?
Gość
Gość napisał(a):Proszę tylko nie Niewiński, przypadkiem czekałam w poczekalni z koleżanką na wizytę do innego to zauważyła że u Niewińskiego pacjętki siedzą średni0 3-5 minut także to samo mówi za siebie, a Wikarski raczej nie odpowiedzialny jeżeli chodzi o leczenie różnych spraw kobiecych.
Gość
Gość napisał(a):hej!ja jestem teraz w drugiej ciąży i obie prowadził i prowadzi Dr.Niewiński.Moim zdaniem jest dobrym lekarzem i wszystkim znajomym go polecam!!
Gość
Gość napisał(a):moją ciąże też prowadził dr.Niewiński i jestem bardzo zadowolona....
Gość
Gość napisał(a):Jeżeli na kase to dr Pyskło jest bardzo dobry bo napweno nie dr Achcińska i dr Pajewska bo jedna to z doświdczenia ma bardzo błache podejście a dr Pajewska nie prowadzi w sposób ciągły potrafi zmieniac zdanie i dawać leki bez żadnych badań. za to dr Pyskło jest bardzo dobry robi badania wszelki niezbedne jedynie co mże przeszkadzac to jego czasmi żarty ale takito naprawdr bardzo dobry lekarz polecam bardzo.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów