dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 53 dalej
Gość napisał(a):warto miec położna  przy sobie ,ja miałam i jestem bardzo zadowolona..bardzo mi pomogła a lekarz jak to lekarz przyjdzie sprawdzi czy wszystko wporządku i pójdzie..

Gość

22-12-2008, 06:57
warto miec położna  przy sobie ,ja miałam i jestem bardzo zadowolona..bardzo mi pomogła a lekarz jak to lekarz przyjdzie sprawdzi czy wszystko wporządku i pójdzie..
Gość napisał(a):A co powiecie o dr Piątku??? Czy był u którejś z Was przy porodzie i czy byłyście zadowolone z jego pomocy???

Gość

27-12-2008, 14:17
A co powiecie o dr Piątku??? Czy był u którejś z Was przy porodzie i czy byłyście zadowolone z jego pomocy???
Gość napisał(a):w poprzednim poście jest wystarczająca uwaga, ze najbardziej pomocna jest położna, a nie lekarz

Gość

27-12-2008, 15:07
w poprzednim poście jest wystarczająca uwaga, ze najbardziej pomocna jest położna, a nie lekarz
Gość napisał(a):nie polecam jesli jestes jego pacjentka prywatnie zajmuje sie toba dobrzze odprowadza po wizycie nawet otworzy drzwi jesli gorzej jest jesli leżysz w szpitalu i potrzebujesz odpowiedzi na pytania, jesli chodzi o leczenie jestem przeciw naprawde nie polecam

Gość

28-12-2008, 19:29
nie polecam jesli jestes jego pacjentka prywatnie zajmuje sie toba dobrzze odprowadza po wizycie nawet otworzy drzwi jesli gorzej jest jesli leżysz w szpitalu i potrzebujesz odpowiedzi na pytania, jesli chodzi o leczenie jestem przeciw naprawde nie polecam
Gość napisał(a):dziękuję za odpowiedź, masz rację chodzę do niego i wychodzi i odprowadza swoje pacjentki i jest bardzo miły ale skoro piszesz że jest tylko miły na wizycie to pewnie musiałaś się już na nic przejechać. Cóż muszę chyba zmienić ginekologa bo co jeszcze mi się u niego nie podoba to to, że nie ma on u siebie USG, mówi, że wszystko widzi przez normalne badanie i USG jest niepotrzebne ale to chyba nie możliwe? Ja jeszcze nie byłam w ciąży, dopiero planuje i chodzę właśnie do niego i byłam wstępnie zadowolona ale trochę zmieniłam zdanie jak chciałam aby zrobił mu USG i zobaczył czy wszystkie narządy mam ok a on na to, że nie ma takiej potrzeby że on i tak widzi że jest ok a ja wtedy że mimo to chciałabym dla pewności a on na to że w ogóle nie ma USG. Wydaję mi się, że jak na takiego lekarza to nawet nie wypada aby nie miał USG, nie sądzicie? bo jak on bada pacjentki, ciężarne, starające się o dziecko, przecież on nawet nie może zrobić monitoringu USG? Chyba muszę przepisać się do dr Bucińskiego albo do tego Prof Jóźwika, czy oni mają USG w gabinetach nie wiecie???

Gość

28-12-2008, 21:27
dziękuję za odpowiedź, masz rację chodzę do niego i wychodzi i odprowadza swoje pacjentki i jest bardzo miły ale skoro piszesz że jest tylko miły na wizycie to pewnie musiałaś się już na nic przejechać. Cóż muszę chyba zmienić ginekologa bo co jeszcze mi się u niego nie podoba to to, że nie ma on u siebie USG, mówi, że wszystko widzi przez normalne badanie i USG jest niepotrzebne ale to chyba nie możliwe? Ja jeszcze nie byłam w ciąży, dopiero planuje i chodzę właśnie do niego i byłam wstępnie zadowolona ale trochę zmieniłam zdanie jak chciałam aby zrobił mu USG i zobaczył czy wszystkie narządy mam ok a on na to, że nie ma takiej potrzeby że on i tak widzi że jest ok a ja wtedy że mimo to chciałabym dla pewności a on na to że w ogóle nie ma USG. Wydaję mi się, że jak na takiego lekarza to nawet nie wypada aby nie miał USG, nie sądzicie? bo jak on bada pacjentki, ciężarne, starające się o dziecko, przecież on nawet nie może zrobić monitoringu USG? Chyba muszę przepisać się do dr Bucińskiego albo do tego Prof Jóźwika, czy oni mają USG w gabinetach nie wiecie???
Gość napisał(a):dr,buciński ma bardzo dobre usg i co ważniejsze zna się na nim..bardzo polecam tego lekarza...albo dr Niewinskiego..

Gość

29-12-2008, 06:47
dr,buciński ma bardzo dobre usg i co ważniejsze zna się na nim..bardzo polecam tego lekarza...albo dr Niewinskiego..
Gość napisał(a):pan dok. w/w nawet sie nie zna na usg powiedział  to wprost ze on nie ma bo tak dobrze sie nie zna i dlatego zaprasza na usg do swojego kolegi po fachu doktora Pyskły gdzie trzeba stac drugą godziną lub dwie na zrobienie usg i następne 60 zł czyli z wizytą 130 zł wiec mysle ze lepiej isc do lekarza i dac mu 90 lub 100 zł ale bedzie i wizyta i usg o którym ma troche pojecia

Gość

29-12-2008, 08:13
pan dok. w/w nawet sie nie zna na usg powiedział  to wprost ze on nie ma bo tak dobrze sie nie zna i dlatego zaprasza na usg do swojego kolegi po fachu doktora Pyskły gdzie trzeba stac drugą godziną lub dwie na zrobienie usg i następne 60 zł czyli z wizytą 130 zł wiec mysle ze lepiej isc do lekarza i dac mu 90 lub 100 zł ale bedzie i wizyta i usg o którym ma troche pojecia
Gość napisał(a):macie w 100% rację, dziękuję i pozdrawiam

Gość

29-12-2008, 10:56
macie w 100% rację, dziękuję i pozdrawiam
Gość napisał(a):dr. Buciński ma USG i jest bardzo dobrym lekarzem polecam prowadził moje dwie ciąże

Gość

01-01-2009, 13:29
dr. Buciński ma USG i jest bardzo dobrym lekarzem polecam prowadził moje dwie ciąże
Gość napisał(a):Czy orientujecie sie gdzie mozna zrobic w O-ce USG z mozliwoscia nagrania na plyte CD, DVD itp????  Wiem ze Dr Pysklo robi ale czy ktos jeszcze? Ile kosztuje takie USG?

Gość

04-01-2009, 01:10
Czy orientujecie sie gdzie mozna zrobic w O-ce USG z mozliwoscia nagrania na plyte CD, DVD itp????  Wiem ze Dr Pysklo robi ale czy ktos jeszcze? Ile kosztuje takie USG?
Gość napisał(a):Takie nagranie można zrobić u dr Jankowskiego. Nie wiem ile teraz kosztuje ale 2 lata temu moja znajoma płaciła ok 250 PLN

Gość

04-01-2009, 10:37
Takie nagranie można zrobić u dr Jankowskiego. Nie wiem ile teraz kosztuje ale 2 lata temu moja znajoma płaciła ok 250 PLN
Gość napisał(a):pysklo robił podobno za 190 ale jak teraz to nie wiem

Gość

04-01-2009, 10:48
pysklo robił podobno za 190 ale jak teraz to nie wiem
Gość napisał(a):jestem w 30 tygodniu ciąży i poszukuje dobrej położnej :)

Gość

06-01-2009, 10:47
jestem w 30 tygodniu ciąży i poszukuje dobrej położnej :)
Gość napisał(a):MIRKA DABROWSKA

Gość

06-01-2009, 13:55
MIRKA DABROWSKA
Gość napisał(a):czy mozecie mi cos powiedzieć o doktorze wikarskim

Gość

06-01-2009, 14:01
czy mozecie mi cos powiedzieć o doktorze wikarskim
Gość napisał(a):ile bierze doktor bucinski za wizyte prywtnie i w jakie dni przyjmuje i w kjakich godzinach?

Gość

06-01-2009, 14:03
ile bierze doktor bucinski za wizyte prywtnie i w jakie dni przyjmuje i w kjakich godzinach?
Gość napisał(a):cos o doktorze pyskło

Gość

06-01-2009, 14:06
cos o doktorze pyskło
Gość napisał(a):ten wątek jest bardzo robudowany, myślę, że administrator powinien, go jakoś podzielić. O Doktorze Pyskło, jest sporo w tym wątku,ale jeśli komus nie chce sie szukać. To napisze jeszcze raz. ODRADZAM!!! Chodziłam do niego całą ciążę prywatnie, a jak przyszło do porodu i powaznych komplikacji jakie po nim miałam to zwyczajnie udał na obchodzie, że mnie nie zna. nic mi nie pomógł, nawet dobrym słowem. Spisał sie za to dr Piątek, który jako ordynator osobiście zajął sie moim przypadkiem i za to jestem mu wdzięczna.

Gość

06-01-2009, 15:43
ten wątek jest bardzo robudowany, myślę, że administrator powinien, go jakoś podzielić. O Doktorze Pyskło, jest sporo w tym wątku,ale jeśli komus nie chce sie szukać. To napisze jeszcze raz. ODRADZAM!!! Chodziłam do niego całą ciążę prywatnie, a jak przyszło do porodu i powaznych komplikacji jakie po nim miałam to zwyczajnie udał na obchodzie, że mnie nie zna. nic mi nie pomógł, nawet dobrym słowem. Spisał sie za to dr Piątek, który jako ordynator osobiście zajął sie moim przypadkiem i za to jestem mu wdzięczna.
Gość napisał(a):Doktor Wikarski jest dobrym lekarzem bardzo miłym, prowadził moja cała ciaze, jedyno wada jest to ze poród odbywa sie w Przasnyszu ktory tez bardzo polecam opieka rewelacja i bez żadnyc hdodatkowcy opłat.Wszytsko Ci wytłumaczo bez łaski i lekarz wikarski równiez  o wszytko mozna zapytac przyjmuje na kase i wszystko na miejscu do  badań łacznie z pobraniem krwi.

Gość

06-01-2009, 22:19
Doktor Wikarski jest dobrym lekarzem bardzo miłym, prowadził moja cała ciaze, jedyno wada jest to ze poród odbywa sie w Przasnyszu ktory tez bardzo polecam opieka rewelacja i bez żadnyc hdodatkowcy opłat.Wszytsko Ci wytłumaczo bez łaski i lekarz wikarski równiez  o wszytko mozna zapytac przyjmuje na kase i wszystko na miejscu do  badań łacznie z pobraniem krwi.
Gość napisał(a):Też uważam że poród w Łomży jest bezsensowny rodziłam troje dzieci w Ostrołęce a pochodzę z Łomży jeśli się wybierze dobrego i odpowiedzialnego gina to nie widzę żadnej różnicy zdecydowanie polecam dr Bucińskiego - pełen profesjonalizm i bardzo dobra opieka przed, podczas i po porodzie albo dr Piątka a dr Jastrzębskiego radzę unikać. A jeśli już komuś nie pasuje w O-ce to zamiast do Łomży wybrać się do Białegostoku do dr Grzywacza w przychodni Bocian można rodzić w prywatnej klinice pod stałą opieką dr i położnej a po porodzie fachowa pomoc dot laktacji, wybór menu itp... za całkiem przystępne pieniądze coś ok 1200-1500 zł za wsio

Gość

07-01-2009, 09:06
Też uważam że poród w Łomży jest bezsensowny rodziłam troje dzieci w Ostrołęce a pochodzę z Łomży jeśli się wybierze dobrego i odpowiedzialnego gina to nie widzę żadnej różnicy zdecydowanie polecam dr Bucińskiego - pełen profesjonalizm i bardzo dobra opieka przed, podczas i po porodzie albo dr Piątka a dr Jastrzębskiego radzę unikać. A jeśli już komuś nie pasuje w O-ce to zamiast do Łomży wybrać się do Białegostoku do dr Grzywacza w przychodni Bocian można rodzić w prywatnej klinice pod stałą opieką dr i położnej a po porodzie fachowa pomoc dot laktacji, wybór menu itp... za całkiem przystępne pieniądze coś ok 1200-1500 zł za wsio

strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 53 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów