- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):Ja brałam duphaston ale w moim przypadku nic to sie nie miało do zajścia w ciąże jedynie do uregulowania moich cykli.
Gość
Gość napisał(a):duphaston jest brany również na podtrzymanie ciąży we wczesnych jej okresach .....
Gość
Gość napisał(a):ale mniej wiecej za ile mozna zajsc w ciaze po duphastonie jezeli ktos miał nie reguralne cylke czy któras z was miała tez tak
Gość
Gość napisał(a):ja zaszłam po roku, ale dopiero wtedy się starałam :)duphaston wydłuża fazę lutealną - niezbędną do utrzymania ciązy (związane z progesteronem, dlatego brałam - bo miałam za niski i nie utrzytmałabym ciązy). W ciąże możesz zajść od razu! także podczas przyjmowania tabletek (a jak je beirzesz? pewnie od połowy cyklu przez 10-14 dni?)
Gość
Gość napisał(a):dziewczyny mam pytanie czy moze wiecie czy doktor Pysklo ma jeszcze praktyke w ostroleckim szpitalu? ja lezalam w szpitalu jakies pol ropu temu 2 tyg i go wcale nie widzialam a slyszalam ze podobno mial ale czy teraz ma? prosze napiszcie
Gość
Gość napisał(a):Doktor Pyskło ma dyżury na oddziale Poł-Gin ale kilka razy w ciągu miesiąca
Gość
Gość napisał(a):Witam drogie panie.Jestem w 23tyg ciąży i prowadzi mnie dr Achcińska tyle się naczytałam złego na jej temat na tym forum że postanowiłam stanąć w jej obronie.Jak dla mnie jest osobą bardzo miłą i elokwentną,bez żadnych problemów odpowiada na moje nawet najgłupsze pytania(typu czy możnza malować włosy w ciaży).Fakt niema najmilszej twarzy ale to chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.Więc baardzo polecam zreszta sama poszłam do niej po rozmowach z koleżankami których ciążę ona prowadziłai też sobie ją chwala.Natomiast odradzam dr Janowską.Poprostu.Pozdrawiam
Gość
Gość napisał(a):witam!!tyle jest złych opini o tej pani a ma bardzo dużo pacjentek.sama widziałam..ciekawe dlaczego..?
Gość
Gość napisał(a):Polecam doktora Jankowskiego, prowadził moją pierwszą ciążę i byłam z niego bardzo zadowolona
Gość
Gość napisał(a):Kazdy lekarz jest dobry jesli ciaza jest zdrowa i nie jest zagrożona dziecko sie prawidłowo rozwija lekarz nie odwróci biegu ciąży nie ma wpływu zeby dziecko zyło to poprostu jest jest tak jak jest jeli ciaza sie prawidłowo rozwija mozecie chodzic do najgorszego lekarza on przeciez ma za zadanie opiekowac sie wamia nie usmiercac dziecko ja tez miałam pretensje ze moje dziecko zmarło ale to przeciez nie lekarz mi go zabił
Gość
Gość napisał(a):i jeszcze jedno nie obwiniajcie lekarzy do dzis nie moge sie pogodzic ale juz nie obwiniam lekarza
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]i jeszcze jedno nie obwiniajcie lekarzy do dzis nie moge sie pogodzic ale juz nie obwiniam lekarza[/quote] co
Gość
Gość napisał(a):jesli do mojej wypowiedzi sie to tyczy to moje dziecko bylo okazem zdrowia lekarz mroz po prostu mnie olal i nie zrobil na czas cesarki i dziecko urodzilo sie z 10 minutowa zamartwica i przez 10 lat mial porazenie mozgowe i zmarl wiec ten lekarz jest nie odpowiedzialny wiec nikt mi nie powie ze on jestn dobrym lekarzem owszem sa i dobrzy ale nie on
Gość
Gość napisał(a):To przykre :( moje dziecko też urodziło się z zamartwicą ( nie wiem ilu minutową ale twoja wypowiedz dała mi do myślenia) . Obecnie nic nie dzieje się niepokojącego jest bardzo mądrym i dynamicznym dzieckiem :) Oczywiście lekarz prowadzący zlekceważył spadające tętno dziecka. Uratowali go lekarza z innego dyżuru i bez zastanowienia zrobili cesarkę. Oczywiście już nogdy nie wróciłam do lekarza ktory prowadził mi ciąże ....
Gość
Gość napisał(a):oczywiscie nie dotyczyło twojej wypowiedzi chodziło mi tylko o to ze kobiety chwalą lekarzy albo maja złe zdanie o nich ja tez owiniałóam lekarza bo syn mój urodził sie i zmarł na drugi dzien ale teraz mysle ze to rodzice zostali skarani ja tak własnie mysle ze dziecko zmarło przeze mnie ze Bóg mi Go odebrał bo nie zasługiwałam na mojego Aniołka zostałam poprostu ukarana bardzo mi przykro ze u PANI SIE TAK STAłO
Gość
Gość napisał(a):Bog nie kara w ten sposob ludzi napewno bardzo zle o sobie myslisz ja przeszlam duzo w swoim zyciu naprawde mam czworo dzieci i jesli moge kogos ostrzec przed takim czlowiekiem to to robie
Gość
Gość napisał(a):Bóg starotestamentowy jest karzący ... nowotestamentowy Bóg jest wybaczający
Gość
Gość napisał(a):Jeśli chodzi o doktor Achcińską, to w moim przypadku było wszystko w porządku, dopóki nie zaczęły się prolemy. Jak się zaczęły, to ułyszałam, że to normalne, i nie ma się co przejmować. Gdy trafiłam na pogotowie, jeszcze tego samego dnia po wizycie u pani doktor, która bez podstawowych badań odesłała mnie do domu, usłyszałam, że dawno powinnam dostać skierowanie na patologię... Od tamtego zdarzenia więcej się u niej nie pokazałam. A Panie w recepcji, gdy się do niej zapisywałam, to wyraźnie sugerowały, żeby tego nie robić... Mogłam Ich wtedy posłuchać... Teraz jestem u doktora Niewińskiego, i jestem baaaaardzo zadowolona:)
Gość
Gość napisał(a):jaki jest dr Bucinski przy porodzie jezeli jestem jegą pacjentką i chodze na wizyte prywatnie
Gość
Gość napisał(a):po pierwsze - lekarz prowadzący ciążę nie ma obowiązku bycia przy porodzie, chyba że ma akurat dyżur albo naprawdę chcemy i po prostu zapłacimyzazwyczaj trafiasz na lekarza, który akurat ma dyżura po drugie Buciński przy porodzie robi to co powinien, jak są komplikacje, to podejmuje odpowiednie działania, a jak wszystko jest w porządku, to co ma robić? - za Ciebie nie urodziważniejsza jest położna, bo ona zazwyczaj jest przy rodzącej cały czas, a lekarza wzywa, jak dzieje się coś niepokojącegowięc lepiej popytać się o położne i jak wybierzesz, to umówić się z nią, żeby tylko tobą zajmowała się przy porodzie - położne teraz biorą za taką opiekę ok. 300 zł
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów