- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):A ja dr Mroza polecam bardzo gorąco...Konkretny facet, chodziłam do niego w pierwszej ciąży, zrobił mi cesarkę i zajmował się na oddziale, dowiadywał o stan dziecka itd. Teraz jestem w drugiej ciąży i też do niego chodzę. Serdecznie polecam. P.s. Drogie panie, zawsze znajdzie się jakiś lekarz, który komuś coś zawinił, więc nie ma co sugerować się opiniami, lepiej isć porozmawiać, pozwolić by lekarz zbadał, a wtedy będziecie wiedziały czy warto...
Gość
Gość napisał(a):mam pytanie,kiedy placi sie za sale porodow rodzinnych przed czy po porodzie i ile kosztuje taka sala????
Gość
Gość napisał(a):z tego co ja wiem to płaci się wczesniej i rezerwuje na termin porodu,ale jak rodzisz wcześniej czy póżniej to nie gra różnicy
Gość
Gość napisał(a):Placi sie po porodzie,wczesniej nie da sie zarezerwowac,bo sala jest jedna ,a porodu tez nie da sie na 100% zaplanowac na konkretny dzien.
Gość
Gość napisał(a):czy trzeba umówić się wcześniej na wizytę u pini Czasiuk i gdzie dokładnie przyjmuje na kasę chorych a gdzie prywatnie?
Gość
Gość napisał(a):Odnośnie doktora Mroza- każdy lekarz jest fajny i dobry jak zrobi cesarkę parę tygodni wcześniej, a ty mu zapłacisz kasę. Moim zdaniem jest to nieodpowiedzialne ze strony lekarza, a nie wspomnę już o matce która poddaje się cesarce dla własnej wygody{dobani}
Gość
Gość napisał(a):Słyszałam o takim przypadku, że koleżanka mojej koleżanki zrobiła sobie parę tygodni wcześniej cesarkę u Mroza.d****izm!!!! Ja jak kiedykolwiek będę w ciąży , nigdy nie dopuszczę żeby ryzykować życiem dziecka dla wygody
Gość
Gość napisał(a):u doktora Mroza akurat mnie nie chodzi o cesarke czy mi zrobil czy nie po prostu nie zachowal sie jak lekarz i uciarpialo na tym moje dziecko i to bardzo wiec dla mnie on nie powinien byc lekarzem a ta pani ktora go chwali niech sie cieszy ze udalo mu sie byc dobrym ja na tego czlowieka nie mam patrzenia i nie polece go naprawde nikomu.Pozdrawiam przyszle mamy{!}
Gość
Gość napisał(a): Robienie cesarek na życzenie to głupota , nie powinni tego robić za marne 1000 zł bo akurat mamusia ma takie życzenie bo nie chce jej sie chodzic juz z brzuchem. Ciekawe co by było gdyby coś się z dzieckiem stało, kogo wtedy mamusie by obwinialy....
Gość
Gość napisał(a):Ja pisałam odnosnie doktora Mroza. Dziwie się , że poleciała aż taka fala krytyki w moją stronę...ludzie, przecież niektóre kobiety nie robią cesarki dla własnej wygody, a dlatego ze mają problemy zdrowotne i nie mają wyjścia...najpierw przemyślcie, a później krytykujcie. Pozdrawiam
Gość
Gość napisał(a):popieram, znam kobiety ktore rodziły same i dzieci ladowaly na intensywnej terapi/a po za tym mamy 21 wiek i uważam że nie potrzeba się aż tak męczyć,jak kiedyśa cesarka powinna być wyborem kobiety..
Gość
Gość napisał(a):cześć mam pytanie czy znacie może lekarza Marka Wikarskiego czy jest dobrym lekarzem zna się na rzeczy napiszcie czy go polecacie czy nie.
Gość
Gość napisał(a):Odnośnie doktora Wikarskiego to różne są opinie. Jedni go chwalą inny narzekają. Ja słyszałam że ma taką sobie opinie w ostrołęckim szpitalu, USG nie najnowsze i pacjentki narzekają na jego jakoś. Ja osobiście nie byłam jego pacjentką więc mogę tylko powiedzie co słyszałam, nie wykluczam więc że jest dobrym lekarzem. Prawda jest jedna taka żę najlepiej jest jak lekarz prowadzący ciążę ma dyżury w szpitalu. Doktor WIkarski przyjmuje w Przasnyszu z tego co słyszałam....
Gość
Gość napisał(a):Problemy zdrowotne swoją droga i jeśli już ktoś ma taki problemy, to cesarka powinna się odbyć w przybliżonym terminie porodu, a nie lekarz godzi się na himery pacjentki i robi to za kasę parę tygodni przed terminem porodu.d****izm lekarza a przede wszystkim matki!!!!!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):żeby lekarz zrobił cesarkię to ciąża musi być donoszona,,a stwierdzi to na usg(oczywiście ten który sie zna)w innym wypadku wątpie żeby ryzykował.dla paru groszy.
Gość
Gość napisał(a):drogie panie nie dawno urodzilam ,i leżalam w szpitalu aż 8 dni i jestem bardzo mile zaskoczona podejściem dr. Mroza do pacjentek nie znałam go a słyszalam onim bardzo złe opinie,ale to chyba nie prawda,,leżał a zemna kobieta ktora chodzila do niego na kasę chorych i bardzo go chwaliła ,zresztą było widać jak się o nia troszczył.
Gość
Gość napisał(a):musi sie starac biedak tyle zlych opini ze w koncu pacjentek nie bedzie mial moj syn przez niego nie zyje i dla mnie to konowal a nie lekarz
Gość
Gość napisał(a):a ja tak szczerze to odradzam ostrołękę i polecam przasnysz, tam to jest szpital. Ja tam rodziłam dwa lata temu i mam bardzo dobre wspomnienia. Polecam to jest 50 km od ostrołęki ale warto,za salę do porodów rodzinnych się nie płaci a opieka jest super. Także polecam dr Fularskiego wspaniały człowiek, tak więc nie trać czasu na ostrołękę tylko wal jak w dym do przasnysza,pozdrawiam bardzo serdecznie.
Gość
Gość napisał(a):Tak..."wal jak w dym do Przasnysza..." Pomyślcie trochę czy w tym wszystkim liczy się tylko fajny szpital, sala do porodów rodzinnych za którą nie trzeba płaci..... Mi lekarze w Ostrołęce uratowali dziecko, szybko została podjęta akcja i dzięki temu mam zdrowiuteńką pociechę. Nie musiałam nikogo prosić po prostu zrobili to co do nich należało i nie oczekiwali wdzięczności. Dzięki sali reanimacyjnej dla niemowląt możliwe było podanie tlenu....O ile mi wiadomo Przasnysz , czy też prywatne kliniki w których rodzi się suuuper ;) nie ma warunków do ratowania niemowląt - nad tym też się trzeba zastanowi drogie mamy a korona z głowy nikomu nie spadnie jak kilka dni poleży bez wygód
Gość
Gość napisał(a):czy którasz was brała duphaston i jak tak to za ile zaszła w ciążę??
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów