dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 53 dalej
Gość napisał(a):tak potrzebne jest skierowanie do endokrynologa musi ci dac lek. rodzinny jest to jednorazowe skierowaniepierwszy raz idziesz ze skierowaniem później normalnie już bez skierowania cię przyjmie

Gość

14-10-2008, 08:22
tak potrzebne jest skierowanie do endokrynologa musi ci dac lek. rodzinny jest to jednorazowe skierowaniepierwszy raz idziesz ze skierowaniem później normalnie już bez skierowania cię przyjmie
Gość napisał(a):tak mi się napisało - rezerwować ;) Oczywiście, jeśli jest wolna, to można z niej skorzystac, jeśli nie - trudno.. trzeba iśc na trakt ogólny :/ Ja miałam szczęscie - przyjechałam o 13 do szpitala i była wolna, ale po 15 była inna babka i chciała sale.. (zajełam ja na 15 godzin :) )Tam komfort wcale nie jest aż taki świetny, ale duużo lepszy niz na trakcie - same łózko jest ogromną róźnicą (na początku badali mnie na ogólnym i nie mogłam się wdrapać na te łózko w skurczach {nie}), chociaż dla lekarzy odbierających - lepsze są te na ogólnym :]poza tym - dostajecie piłkę, która działa cuda.. (wyskakałam sobie rozwarcie szybko) :D no i przede wszytskim - możliwość rodzenia z kimś bliskim - ja chciałam koniecznie z małzem, gdybym wolala sama pewnie zostałabym na trakcie :).. aha - i u nas w szpitalu naprawde nie jest zle :) ludzie sa sympatyczni, no - chyba, że maja zły dzień {gafa}

Gość

15-10-2008, 10:24
tak mi się napisało - rezerwować ;) Oczywiście, jeśli jest wolna, to można z niej skorzystac, jeśli nie - trudno.. trzeba iśc na trakt ogólny :/ Ja miałam szczęscie - przyjechałam o 13 do szpitala i była wolna, ale po 15 była inna babka i chciała sale.. (zajełam ja na 15 godzin :) )Tam komfort wcale nie jest aż taki świetny, ale duużo lepszy niz na trakcie - same łózko jest ogromną róźnicą (na początku badali mnie na ogólnym i nie mogłam się wdrapać na te łózko w skurczach {nie}), chociaż dla lekarzy odbierających - lepsze są te na ogólnym :]poza tym - dostajecie piłkę, która działa cuda.. (wyskakałam sobie rozwarcie szybko) :D no i przede wszytskim - możliwość rodzenia z kimś bliskim - ja chciałam koniecznie z małzem, gdybym wolala sama pewnie zostałabym na trakcie :).. aha - i u nas w szpitalu naprawde nie jest zle :) ludzie sa sympatyczni, no - chyba, że maja zły dzień {gafa}
Gość napisał(a):a czy gdziś przyjmuje endokrynolog na kasę?

Gość

16-10-2008, 18:46
a czy gdziś przyjmuje endokrynolog na kasę?
Gość napisał(a):endokrynolog przyjmuje w nowym szpitalu w poradni K jak tylko sie wchodzi do szpitala to od razu na lewo dr Czasiuk jest dobrym lekarzem jednorazowo trzeba miec skierowanie bo póżniej juz nie i jest na zapisy

Gość

17-10-2008, 08:26
endokrynolog przyjmuje w nowym szpitalu w poradni K jak tylko sie wchodzi do szpitala to od razu na lewo dr Czasiuk jest dobrym lekarzem jednorazowo trzeba miec skierowanie bo póżniej juz nie i jest na zapisy
Gość napisał(a):endokrynolog przyjmuje również na Sienkiewicza 55 dr Róża Pysklo. te na kasę chorych

Gość

19-10-2008, 10:36
endokrynolog przyjmuje również na Sienkiewicza 55 dr Róża Pysklo. te na kasę chorych
Gość napisał(a):witam!mam jeszcze jedno pytamko dotyczące DR.Niwińskiego?czy ktoś wie czy napewno przyjmuje na kościuszki,bo wiem że koło zatrudniaka nie przyjmuje.zamknął po tej aferze o wpisach do kart pacjentech o żekomych zabiegach i wyłudzeniu kasy z nfz.sama już niewiem co mam robić?prosze o odp{?}{?}

Gość

20-10-2008, 16:28
witam!mam jeszcze jedno pytamko dotyczące DR.Niwińskiego?czy ktoś wie czy napewno przyjmuje na kościuszki,bo wiem że koło zatrudniaka nie przyjmuje.zamknął po tej aferze o wpisach do kart pacjentech o żekomych zabiegach i wyłudzeniu kasy z nfz.sama już niewiem co mam robić?prosze o odp{?}{?}
Gość napisał(a):we wtorki od 8.00 rano przyjmuje na kosciuszki

Gość

20-10-2008, 18:43
we wtorki od 8.00 rano przyjmuje na kosciuszki
Gość napisał(a):a na kase chorych?   dzięki{ok}

Gość

21-10-2008, 06:58
a na kase chorych?   dzięki{ok}
Gość napisał(a):tak na kase chorych

Gość

21-10-2008, 18:00
tak na kase chorych
Gość napisał(a):Dziewczyny a jakie badania robilyscie w 1 trymestrze ciąży?? pozdrawiam wszystkie dziewczyny z brzuszkami i mamy :)

Gość

23-10-2008, 12:22
Dziewczyny a jakie badania robilyscie w 1 trymestrze ciąży?? pozdrawiam wszystkie dziewczyny z brzuszkami i mamy :)
Gość napisał(a):Jestem teraz w 6 m-cu a w I trymestrze miałam robione USG na każdej wizycie a z badań laboratoryjnych morfologie (krew) i badanie ogólne moczu. Pozdrawiam i zycze szcześiwej ciąży!

Gość

23-10-2008, 13:40
Jestem teraz w 6 m-cu a w I trymestrze miałam robione USG na każdej wizycie a z badań laboratoryjnych morfologie (krew) i badanie ogólne moczu. Pozdrawiam i zycze szcześiwej ciąży!
Gość napisał(a):ja chodziłam do dr Niewinskiego i tez na kazdej wizycie robił mi badanie USG  nie zapisując tego w karcie ciąży ale zmieniłam lekarza!!

Gość

24-10-2008, 08:51
ja chodziłam do dr Niewinskiego i tez na kazdej wizycie robił mi badanie USG  nie zapisując tego w karcie ciąży ale zmieniłam lekarza!!
Gość napisał(a):hej!ja też chodziłam do dr.Niwińskiego i nie narzekam,jestem obecnie też w ciąży i też chodze do niego!każdy ma swoje upodobania i opinie!{usmiech}

Gość

25-10-2008, 14:43
hej!ja też chodziłam do dr.Niwińskiego i nie narzekam,jestem obecnie też w ciąży i też chodze do niego!każdy ma swoje upodobania i opinie!{usmiech}
Gość napisał(a):Polecam dr Czasiuk prowadziła moja pierwszą ciążę i była przy porodzie. Obecnie jestem w drugiej ciąży i również chodzę do tej samej pani doktor. Pacjentki zarówno swoje jak i inne traktuje jednakowo. Zdecydowanie nie polecam dr Achcińskiej i dr Piątka.

Gość

26-10-2008, 11:15
Polecam dr Czasiuk prowadziła moja pierwszą ciążę i była przy porodzie. Obecnie jestem w drugiej ciąży i również chodzę do tej samej pani doktor. Pacjentki zarówno swoje jak i inne traktuje jednakowo. Zdecydowanie nie polecam dr Achcińskiej i dr Piątka.
Gość napisał(a):ja też nie polecam dr.Achcińskiej{nie}

Gość

26-10-2008, 16:40
ja też nie polecam dr.Achcińskiej{nie}
Gość napisał(a):a piatka tym bardziej

Gość

27-10-2008, 19:45
a piatka tym bardziej
Gość napisał(a):hej!mi do konca zostalo nie cale 3tygodnie i bardzo bym chciala rodzic z mezem,wie moze ktos jak jest z sala,bo wiem ze do porodow rodzinnych jest tylko jedna,czy jest jakies wyjscie z sytuacji gdy bedzie zajeta?.

Gość

28-10-2008, 16:28
hej!mi do konca zostalo nie cale 3tygodnie i bardzo bym chciala rodzic z mezem,wie moze ktos jak jest z sala,bo wiem ze do porodow rodzinnych jest tylko jedna,czy jest jakies wyjscie z sytuacji gdy bedzie zajeta?.
Gość napisał(a):chcialam zapytac o dr.Achcinska jaka jest i czemu tak duzo jest negatywnych opinii na jej temat. pozdrawiam {usmiech}

Gość

28-10-2008, 16:30
chcialam zapytac o dr.Achcinska jaka jest i czemu tak duzo jest negatywnych opinii na jej temat. pozdrawiam {usmiech}
Gość napisał(a):nigdy jej wredna baba{nie}

Gość

28-10-2008, 19:40
nigdy jej wredna baba{nie}
Gość napisał(a):witam!jestem w 4 miesiącu i straszne mam bóle brzucha,byłam u ginekologa i powiedział że to od dzwigania,ale ja niemam co dzwigać!wie ktoś coś o tym{?}{?}{?}

Gość

29-10-2008, 07:09
witam!jestem w 4 miesiącu i straszne mam bóle brzucha,byłam u ginekologa i powiedział że to od dzwigania,ale ja niemam co dzwigać!wie ktoś coś o tym{?}{?}{?}

strony: wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 53 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów