- Forum ogólne
- Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Gość napisał(a):Restauracja zabytkowa-pyszne pierogi
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam Van binh
Gość
Gość napisał(a):bezapelacyjnie!!! Stołówka na Zakładach Mięsnych. Pyszne domowe jedzenie.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]bezapelacyjnie!!! Stołówka na Zakładach Mięsnych. Pyszne domowe jedzenie. [/quote]Zgadzam się, jedzenie i obsługa ok
Gość
Gość napisał(a):W sumie też zgadzam się z tym, że na zakładach jest ekstra jedzonko :)
Gość
Gość napisał(a):W ranczu dobry żurek hamburgery i placek po cygansku.
Gość
Gość napisał(a):Hej jest tu kto
Gość
blusik napisał(a):tak, żurek mniam mniam {usmiech}
blusik
Gość napisał(a):Już nigdy nie pojde na kebaba do gutka,chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo,w zyciu nie spotkalam sie z taką obsługą,jedna wielka patolaogia !
Gość
Gość napisał(a):Chyba pomyliłeś lokale ja byłem dzisiaj przed 19 i zjadłem pysznego dużego kebaba z mieszanym sosem :) Gutek jeszcze wrócę :)
Gość
Gość napisał(a):nie wiem co wy macie do gutka, nie dość że kebab bardzo dobry to obsłudze również nie mogę nic zarzucić, czyżby te posty pisali fałszywi przyjaciele?
Gość
Gość napisał(a):u ciebie gutek najlepszy kebab, obsluga szybka i mila , spoko
Gość
Gość napisał(a):najlepszy kebab w miescie to Kebab-Gutek cieply i smaczny oraz bardzo szybka i mila obsluga
Gość
najlepszy kebab w miescie to Kebab-Gutek cieply i smaczny oraz bardzo szybka i mila obsluga
Gość napisał(a):SAKIM I TYLKO SAKIM KEBAB NAJLEPSZY POLECAM
Gość
SAKIM I TYLKO SAKIM KEBAB NAJLEPSZY POLECAM
Gość napisał(a):potwierdzam tylko sakim, nie ma nic lepszego w tym mieście
Gość
potwierdzam tylko sakim, nie ma nic lepszego w tym mieście
Gość napisał(a):Bezapelacyjnie Porkuratura kebab. Czysto, miła obsługa, konkretne porcje i przepyszny kebeb
Gość
Bezapelacyjnie Porkuratura kebab. Czysto, miła obsługa, konkretne porcje i przepyszny kebeb
Gość napisał(a):Nie żartuj z tą porkuraturą.
Banderowska obsługa nie jest miła i jak się nie spodobasz,to twój numer zostanie zablokowany i się nie dodzwonisz.
Co do "czystości",to włosy w jedzeniu nie są tam rzadkością.
Gość
Nie żartuj z tą porkuraturą.
Banderowska obsługa nie jest miła i jak się nie spodobasz,to twój numer zostanie zablokowany i się nie dodzwonisz.
Co do "czystości",to włosy w jedzeniu nie są tam rzadkością.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów