- Forum ogólne
- Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Gość napisał(a):{nie}Barada?takie, sobie ale są lepsze!Podobno zle traktują pracowników n\klijentów może ok.
Gość
Gość napisał(a):najlepsza kiełbasa z wody w barze pod laskiem u kruczyka
Gość
Gość napisał(a):barada nic dobrego , zimne mięso i nie swieze warzywa
Gość
Gość napisał(a):najlepszy kebab - KOCIOŁEK , najlepsza pizza - OFF CAFE , najlepszy schabowy - KUGIEL . Moim zdaniem przynajmniej {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):najlepszy kebab - KOCIOŁEK , najlepsza pizza - OFF CAFE , najlepszy schabowy - KUGIEL . Moim zdaniem przynajmniej {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Dla mnie najlepszy kebabik jest w mr. chicken :) naprawdę rewelacja. Jedne z lepszych kebabików jakie jadłem
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam Baradę ,talerz baranina z ..makaronem.
Gość
Gość napisał(a):number 1 - zwyczajna u kruczyka :)
Gość
Gość napisał(a):M-C D-O-N-A-L-D's !
Gość
Gość napisał(a):Od pewnego czasu jadam w Pasta Rica na ul. Gorbatowa 29.Jedzenie włoskie. Tuńczyk , łosoś, prawdziwa kuchnia.Karkówka z ziemniakami i sórówką palce lizać z prawdziwym francuskim winem.Teraz zamawiam impezy i do domu.
Gość
Gość napisał(a):Kebab gutek od kiedy ma mieso z kurczaka to nie ma sobie rownych w ostrolece
Gość
Gość napisał(a):Polecam knajpkę Off Cafe.. Pizza , reelacja ;d Kebabu nie jadlam ale shoarma - pyszna. Fajny kimat, mozna sb obejrzec jakiegos meczyka ..hehe W Avalonie tez mozna podobno dobrze zjesc;) W brew pozorom to w Ostrolece jest duzo dobrych miejsc aby zjesc ale to zalezy od dnia ...
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam knajpkę Off Cafe.. Pizza , reelacja ;d Kebabu nie jadlam ale shoarma - pyszna. Fajny kimat, mozna sb obejrzec jakiegos meczyka ..hehe W Avalonie tez mozna podobno dobrze zjesc;) W brew pozorom to w Ostrolece jest duzo dobrych miejsc aby zjesc ale to zalezy od dnia ... [/quote]Chyba w życiu shoarmy nie jadłeś/łaś... Byłem w Off Cafe na shoarmie i nie dość, że się nie najadłem, to jeszcze średnio to smakowało.
Gość
Gość napisał(a):off caffee tam jak jadlem pizze to zatrucie mialem wydaje mi sie ze tam ruchu duzego nie ma i stare skaldniki serwuja{nie}
Gość
Gość napisał(a):KFC! ups...
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam knajpkę Off Cafe.. Pizza , reelacja ;d Kebabu nie jadlam ale shoarma - pyszna. Fajny kimat, mozna sb obejrzec jakiegos meczyka ..hehe W Avalonie tez mozna podobno dobrze zjesc;) W brew pozorom to w Ostrolece jest duzo dobrych miejsc aby zjesc ale to zalezy od dnia ... [/quote]zgadzam się z tobą pizza z "offa" jest the best , ale zamawiam tylko u takiej pani z krótkimi czarnymi włosami zawsze mi smakuje,bo od tej drugiej starszej to nie bardzo .
Gość
Gość napisał(a):pizza z Santorini, szkoda, że nie w Centrum miasta w dodatku super sosy i nikt Ci nie zagląda do talerza ;) klimat
Gość
Gość napisał(a):Paluszki u Rysia są najlepsze w powiecie - porównywalne ze zwyczajną z wody pod Laskiem... niezwykła finezja smaku {tak}
Gość
Gość napisał(a):hot choice i pizza rica !!!!!
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Paluszki u Rysia są najlepsze w powiecie - porównywalne ze zwyczajną z wody pod Laskiem... niezwykła finezja smaku {tak} [/quote]i do tego mamrotka za 6zł z gołą babą na nalepce, oto mityczna arkadia, ambrozja dla podniebienia, kiedyś całe 1lo to piło
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów