- Forum ogólne
- Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Gość napisał(a):dokladnie nie zamawiam z sajgona juz dluzszy czas ostatnio jak zamowilem kurczaka w 5 smakach to czuc bylo nie swiezy smak nawet ryzu ktory jest odgrzewany w mikrofali a surówka kwasna bleee
Gość
Gość napisał(a):Nie wiem, już wieeeki nie zamawiałam w Sajgonie, jak się przeniesi to juz całkowicie, ale za to znalazłam lepszy odpowiednik czyli Van Bihn, luuuubię bardzo tam jedzonko, dużo jedzonka, wybór duży i smacznie (kelnereczki mogłyby wiecej robić, a mniej się gościom przyglądać :) no ale pewnie to poprzez chęć szybkiej reakcji na pstryknięcie klienta palcem, o rachunek:) bo raczej tam tylko można wejść, zjeść,i wyjść, a nie ma atmosfery do posiedzenia dłuższego, a szkoda, bo można by tam próbować bez końca dań.... do końca kasy w portfelu, bo kartą płacić nie można :( ehhhhh)!
Gość
Gość napisał(a):w Van Bihn byłem raz, było całkiem smacznie. Ceny przystępne, lubie jedzonko z Avalonu. Pizza jest smaczna. Ale kawę mają porażkową. Powinni mieć ekspres ciśnieniowy a nie mają. Kawa jest straszna. Pizza z TelePizzy taka sobie, trochę idą na niską cenę a nie na jakość. Pizza najlepiej mi smakuje z Diavolo. Ale na ten SAJGON to ludziska uważajcie. Naprawdę dzieją się tam niepokojące rzeczy!
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Doner to w takim razie ja już tam nie pójdę, tak oszukiwać ludzi{dobani} [/quote]Racja tam niegdy w życiu nie pójde kilku moich znajomych zatruło i sie tam keabem nie dawno kupiłam 3 kebaby robiła taka baba zę wqogóle nie byo sosu dosłownie było pomazane i były skóry tłuste z kurczaka mimo zę zaaiwałma wieprzowe ;// zdarzająs sie pysznee ale przez tan incydent nawet zapach nie przyciągnie niektóre ekspedientki nie słuchają to co do nich mói ;// nop z jaim mięsem lub sosem ;(Chodzi mi ocziwiśc ie o donera na gorbatowej
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Doner to w takim razie ja już tam nie pójdę, tak oszukiwać ludzi{dobani} [/quote]Racja tam niegdy w życiu nie pójde kilku moich znajomych zatruło i sie tam keabem nie dawno kupiłam 3 kebaby robiła taka baba zę wqogóle nie byo sosu dosłownie było pomazane i były skóry tłuste z kurczaka mimo zę zaaiwałma wieprzowe ;// zdarzająs sie pysznee ale przez tan incydent nawet zapach nie przyciągnie niektóre ekspedientki nie słuchają to co do nich mói ;// nop z jaim mięsem lub sosem ;(Chodzi mi ocziwiśc ie o donera na gorbatowej
Gość
Gość
Gość napisał(a):W donerze na gorbatowa obsluga jest strasznie niemila zwlaszcza taka pani w kucyku laske robi ze obsluguje klientow{nie}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]zwlaszcza taka pani w kucyku laske robi [/quote]W cenie kebaba? {diabelek}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]zwlaszcza taka pani w kucyku laske robi [/quote]W cenie kebaba? {diabelek} [/quote]o rety...a może gratis do kebaba?
Gość
Gość napisał(a):ja mysle ze w rewanzu za raktowanie klientow zle{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):od dziś MC DONALDS i wszystkie kebaby liczą straty!
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]od dziś MC DONALDS i wszystkie kebaby liczą straty! [/quote]Nie tak prędko, punkt słaby, obsługa zatrudniona tam znana - nie koniecznie miła dla klienta.{diabelek}{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):Co myślicie o kebabie sahara?zamówiłem tam kebaba z baraniną na wynos.kebab zjadłem był bardzo dobry,ale w torebce znalazłem też plastikowy widelec który kleił się od tłuszczu i na dodatek był na nim długi błąd włos na pewno nie należący do mnie.Po prostu myślałem,że zwrócę...
Gość
Gość napisał(a):pewnie ze tak
Gość
Gość napisał(a):w saharze malo nakladaja ,może będziecie mieli więcej szczęścia niż ja.
Gość
Gość napisał(a):W kupcu teraz jest ok... wcześniej jadłem w dOner ale teraz ten hot hoice jest mega dobry :)
Gość
Gość napisał(a):Polecam zapiekanki w barze pod "Laskiem"{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam zapiekanki w barze pod "Laskiem"{diabelek} [/quote]ja też hehe
Gość
Gość napisał(a):hot choice to syf.... drogo i niesmacznie, po tym sosie żołądek odmówił mi posłuszeństwa!
Gość
Gość napisał(a):kolo dworca nawety ok
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów