Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!

Założony przez YIETI
strony: wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 35 dalej
Gość napisał(a):bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga

Gość

04-09-2011, 10:38
bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga
Gość napisał(a):bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek

Gość

04-09-2011, 10:39
bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek
Gość napisał(a):ale to forum zeszło na psy...nic konkretnego nie wnosi, same kłutnie to już lepiej wziąść parę złotych, znajomych i ruszyć w miasto, przynajmniej się czas miło spędzi a i opinie sie przy okazji pozna PRAWDZIWE

Gość

05-09-2011, 08:41
ale to forum zeszło na psy...nic konkretnego nie wnosi, same kłutnie to już lepiej wziąść parę złotych, znajomych i ruszyć w miasto, przynajmniej się czas miło spędzi a i opinie sie przy okazji pozna PRAWDZIWE
Gość napisał(a):to forum jest do bani, bo mozna anonimowo pisac

Gość

05-09-2011, 10:46
to forum jest do bani, bo mozna anonimowo pisac
Gość napisał(a):to forum jest do bani bo bolą oczy od błędów ortograficznych,moderator powinien to poprawiać!piszemy KŁÓTNIE-WZIĄĆ

Gość

05-09-2011, 23:03
to forum jest do bani bo bolą oczy od błędów ortograficznych,moderator powinien to poprawiać!piszemy KŁÓTNIE-WZIĄĆ
Gość napisał(a):najlepsze jedzonko jest w barze pod laskiem u kruczyka

Gość

06-09-2011, 13:18
najlepsze jedzonko jest w barze pod laskiem u kruczyka
Gość napisał(a):[quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]BO OBSŁUGUJE KRZEPKI KARZEŁ HA HAHA I JEBLIWY KRASNAL HA HA

Gość

11-09-2011, 22:22
[quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]BO OBSŁUGUJE KRZEPKI KARZEŁ HA HAHA I JEBLIWY KRASNAL HA HA
Gość napisał(a):[quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]REKLAMA REKLAMA JUZ OD RANA CO INTERESIK GUCIU NIE IDZIE NIMA MILIONÓW A TO PECH{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}

Gość

11-09-2011, 22:27
[quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]REKLAMA REKLAMA JUZ OD RANA CO INTERESIK GUCIU NIE IDZIE NIMA MILIONÓW A TO PECH{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]REKLAMA REKLAMA JUZ OD RANA CO INTERESIK GUCIU NIE IDZIE NIMA MILIONÓW A TO PECH{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek} [/quote]może klientów nie ma, bo przestraszyli się tego jak tam dobrze :D

Gość

12-09-2011, 13:09
[quote=Gość][quote=Gość]bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga [/quote]REKLAMA REKLAMA JUZ OD RANA CO INTERESIK GUCIU NIE IDZIE NIMA MILIONÓW A TO PECH{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek} [/quote]może klientów nie ma, bo przestraszyli się tego jak tam dobrze :D
Gość napisał(a):jadłem ostatni kebab kolo sp nr 1 ,HOT KEBAB ,mieso z baraniny .polecam ,mixy rewelacja.

Gość

21-09-2011, 22:17
jadłem ostatni kebab kolo sp nr 1 ,HOT KEBAB ,mieso z baraniny .polecam ,mixy rewelacja.
Gość napisał(a):oszukana ta baranina jak ktoś się nie zna to przejdzie bo tak pisze trzeba znać smak baraniny żeby się wypowiadać

Gość

22-09-2011, 14:52
oszukana ta baranina jak ktoś się nie zna to przejdzie bo tak pisze trzeba znać smak baraniny żeby się wypowiadać
Gość napisał(a):Ja byłem w w turcji i jadłem kebab z baraniny, identycznie mięso smakowało jak w hot kebabie. polecam tam kebaby są duże porcje i obsługa miła {ok}{ok}{ok}

Gość

25-09-2011, 23:22
Ja byłem w w turcji i jadłem kebab z baraniny, identycznie mięso smakowało jak w hot kebabie. polecam tam kebaby są duże porcje i obsługa miła {ok}{ok}{ok}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ja byłem w w turcji i jadłem kebab z baraniny, identycznie mięso smakowało jak w hot kebabie. polecam tam kebaby są duże porcje i obsługa miła {ok}{ok}{ok} [/quote]hahaha

Gość

26-09-2011, 21:43
[quote=Gość]Ja byłem w w turcji i jadłem kebab z baraniny, identycznie mięso smakowało jak w hot kebabie. polecam tam kebaby są duże porcje i obsługa miła {ok}{ok}{ok} [/quote]hahaha
Gość napisał(a):hod kebab sam sie reklamuje ponizajace

Gość

28-09-2011, 08:46
hod kebab sam sie reklamuje ponizajace
Gość napisał(a):tez polecam hota przy szkole nr 1. SUPER

Gość

02-10-2011, 10:49
tez polecam hota przy szkole nr 1. SUPER
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]na ryneczku:)  [/quote]Nie zgadzam się! Pod względem zapiekanek pani przy metaluwie/sklepie ogrodniczym (tym nieopodal rynku) wymiata! [/quote]Takich super zapiekanek jakie są w na Parkowej obok Kolegium to jeszcze nie jadłem.

Gość

11-10-2011, 17:52
[quote=Gość][quote=Gość]na ryneczku:)  [/quote]Nie zgadzam się! Pod względem zapiekanek pani przy metaluwie/sklepie ogrodniczym (tym nieopodal rynku) wymiata! [/quote]Takich super zapiekanek jakie są w na Parkowej obok Kolegium to jeszcze nie jadłem.
Gość napisał(a):Przeczytałam kiedyś posty na tym forum i chciałam sprawdzić wiarygodność co do ,,smacznego jedzenia". I sprawdziłam takiego ,,GUTKA".{chytry} Bo niby nowotworowy punkt {nie} wryyy... niby ceny są napisane i wiszą na ścianie, ale co innego jak przychodzi do płacenia. Zamówiłam zestaw bokserski (zapytałam  przed czy jest naprawdę duży, skoro taka nazwa)odp. tak duży. Przyszło do płacenia 20 zł {zdziwko}a cena podana 17{co}. stać mnie wyjęłam i zapłaciłam. Kur...miał być duży zestaw a jak się okazało...wcale dużo nie było!!! W innych barach zamawiając mixa jest więcej. Tak więc jak ktoś chce się najeść to na pewno nie u nich! I WCALE NIE BYŁO SMACZNE!!!!W dodatku czekając na ów jedzenie nasłuchałam się jak to w konkurencji podają i ile czego...bleee. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE ZAWITAM.

Gość

19-10-2011, 20:24
Przeczytałam kiedyś posty na tym forum i chciałam sprawdzić wiarygodność co do ,,smacznego jedzenia". I sprawdziłam takiego ,,GUTKA".{chytry} Bo niby nowotworowy punkt {nie} wryyy... niby ceny są napisane i wiszą na ścianie, ale co innego jak przychodzi do płacenia. Zamówiłam zestaw bokserski (zapytałam  przed czy jest naprawdę duży, skoro taka nazwa)odp. tak duży. Przyszło do płacenia 20 zł {zdziwko}a cena podana 17{co}. stać mnie wyjęłam i zapłaciłam. Kur...miał być duży zestaw a jak się okazało...wcale dużo nie było!!! W innych barach zamawiając mixa jest więcej. Tak więc jak ktoś chce się najeść to na pewno nie u nich! I WCALE NIE BYŁO SMACZNE!!!!W dodatku czekając na ów jedzenie nasłuchałam się jak to w konkurencji podają i ile czego...bleee. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE ZAWITAM.
Gość napisał(a):dużo to pojęcie względne

Gość

19-10-2011, 22:15
dużo to pojęcie względne
Gość napisał(a):U Gutka nie podają mięsa tylko żylastą słoninę. Więcej tam nie zawitam

Gość

20-10-2011, 08:51
U Gutka nie podają mięsa tylko żylastą słoninę. Więcej tam nie zawitam
Gość napisał(a):[quote=Gość]Przeczytałam kiedyś posty na tym forum i chciałam sprawdzić wiarygodność co do ,,smacznego jedzenia". I sprawdziłam takiego ,,GUTKA".{chytry} Bo niby nowotworowy punkt {nie} wryyy... niby ceny są napisane i wiszą na ścianie, ale co innego jak przychodzi do płacenia. Zamówiłam zestaw bokserski (zapytałam  przed czy jest naprawdę duży, skoro taka nazwa)odp. tak duży. Przyszło do płacenia 20 zł {zdziwko}a cena podana 17{co}. stać mnie wyjęłam i zapłaciłam. Kur...miał być duży zestaw a jak się okazało...wcale dużo nie było!!! W innych barach zamawiając mixa jest więcej. Tak więc jak ktoś chce się najeść to na pewno nie u nich! I WCALE NIE BYŁO SMACZNE!!!!W dodatku czekając na ów jedzenie nasłuchałam się jak to w konkurencji podają i ile czego...bleee. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE ZAWITAM. [/quote]Ja też czasami zamawiam bokserski zestaw lub dużego kebaba, ale to co ty wypisujesz to chyba podszywasz się pode mnie.A dlaczego bo wiem,że ty przyjmowałeś moje zamówienie, a teraz sam otworzyłeś kebaba. Troszkę od siebie dodałeś skomentowanie całej sytuacji, ALE TO JUŻ TWÓJ PROBLEM ŻE CZASAMI WCHODZĘ NA FORUM{gafa} Dodam, że wczoraj byłam po kebaba u Gutka i mięso nie było żylaste. A swoją drogą otworzyłeś kebaba i co na forum Gutka chcesz oczerniać, a jak był pracodawcą to chyba ci pasował. Żenada, co ty dzieciak jesteś czy szanujący biznesmen {co}

Gość

20-10-2011, 19:37
[quote=Gość]Przeczytałam kiedyś posty na tym forum i chciałam sprawdzić wiarygodność co do ,,smacznego jedzenia". I sprawdziłam takiego ,,GUTKA".{chytry} Bo niby nowotworowy punkt {nie} wryyy... niby ceny są napisane i wiszą na ścianie, ale co innego jak przychodzi do płacenia. Zamówiłam zestaw bokserski (zapytałam  przed czy jest naprawdę duży, skoro taka nazwa)odp. tak duży. Przyszło do płacenia 20 zł {zdziwko}a cena podana 17{co}. stać mnie wyjęłam i zapłaciłam. Kur...miał być duży zestaw a jak się okazało...wcale dużo nie było!!! W innych barach zamawiając mixa jest więcej. Tak więc jak ktoś chce się najeść to na pewno nie u nich! I WCALE NIE BYŁO SMACZNE!!!!W dodatku czekając na ów jedzenie nasłuchałam się jak to w konkurencji podają i ile czego...bleee. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE ZAWITAM. [/quote]Ja też czasami zamawiam bokserski zestaw lub dużego kebaba, ale to co ty wypisujesz to chyba podszywasz się pode mnie.A dlaczego bo wiem,że ty przyjmowałeś moje zamówienie, a teraz sam otworzyłeś kebaba. Troszkę od siebie dodałeś skomentowanie całej sytuacji, ALE TO JUŻ TWÓJ PROBLEM ŻE CZASAMI WCHODZĘ NA FORUM{gafa} Dodam, że wczoraj byłam po kebaba u Gutka i mięso nie było żylaste. A swoją drogą otworzyłeś kebaba i co na forum Gutka chcesz oczerniać, a jak był pracodawcą to chyba ci pasował. Żenada, co ty dzieciak jesteś czy szanujący biznesmen {co}

strony: wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów