Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!

Założony przez YIETI
strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 dalej
Gość napisał(a):a co sądzcie o pasta rica ?

Gość

08-08-2011, 20:44
a co sądzcie o pasta rica ?
Gość napisał(a):troche drogo,moim zdaniem z cen musza zejsc jak niejedzenia to picia troche na dnie kieliszka wina kosztuje 7 zlotych za to w avalonie mam 1,5 pelnego{diabelek}

Gość

08-08-2011, 22:39
troche drogo,moim zdaniem z cen musza zejsc jak niejedzenia to picia troche na dnie kieliszka wina kosztuje 7 zlotych za to w avalonie mam 1,5 pelnego{diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość]  Mi w Kociołku smakuje, często zamawiamy tam jedzenie do pracy. Duży kebab za 11 zł - nie sądze ,żeby to była cena z kosmosu. [/quote]To jak Tobie smakuje to chyba nie wiesz jak smakuje dobry i porządny kebab! [/quote]to, ze Tobie nie smakuje, nie znaczy, ze komus innemu tez musi.  [/quote]Widzę że właściciel Kociołka tu grasuje! po to jest to forum aby pisać swoje opinie!!! Jeszcze troche i nie jedna osoba przyzna mi racje!  [/quote]nie jestem wlascicielka kociolka i nigdy tam nie jadlam, dlatego nie osmieszaj sie piszac bzdury:) to, ze Tobie nie smakuje, nie znaczy, ze komus innemu tez - to chyba normalne? ja nie lubie np jesc w donerze, a wiem, ze sa smakosze tego kebaba  [/quote]Pisałem,że właściciel a nie właścicielka więc w ten sposób właśnie się kobietko wydało że jesteś właścicielką!! Pamiętaj, że nr ip z którego piszesz jest ciągle ten sam. Wcześniej pisałaś kobieto że tam zamawiasz do pracy, a teraz piszesz że tam nigdy nie jadłaś!!! Więc i tak to się nie ukryje, że ten kebab jest felerny!!!!! Szybciej się nim zatrujesz niż najesz!!! Życzę wszystkim SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!! {jezyk}

Gość

08-08-2011, 23:53
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość]  Mi w Kociołku smakuje, często zamawiamy tam jedzenie do pracy. Duży kebab za 11 zł - nie sądze ,żeby to była cena z kosmosu. [/quote]To jak Tobie smakuje to chyba nie wiesz jak smakuje dobry i porządny kebab! [/quote]to, ze Tobie nie smakuje, nie znaczy, ze komus innemu tez musi.  [/quote]Widzę że właściciel Kociołka tu grasuje! po to jest to forum aby pisać swoje opinie!!! Jeszcze troche i nie jedna osoba przyzna mi racje!  [/quote]nie jestem wlascicielka kociolka i nigdy tam nie jadlam, dlatego nie osmieszaj sie piszac bzdury:) to, ze Tobie nie smakuje, nie znaczy, ze komus innemu tez - to chyba normalne? ja nie lubie np jesc w donerze, a wiem, ze sa smakosze tego kebaba  [/quote]Pisałem,że właściciel a nie właścicielka więc w ten sposób właśnie się kobietko wydało że jesteś właścicielką!! Pamiętaj, że nr ip z którego piszesz jest ciągle ten sam. Wcześniej pisałaś kobieto że tam zamawiasz do pracy, a teraz piszesz że tam nigdy nie jadłaś!!! Więc i tak to się nie ukryje, że ten kebab jest felerny!!!!! Szybciej się nim zatrujesz niż najesz!!! Życzę wszystkim SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!! {jezyk}
Gość napisał(a):mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  

Gość

09-08-2011, 00:17
mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  
Gość napisał(a):kociołek co za różnica gdzie i jaki kebab,  

Gość

09-08-2011, 02:31
kociołek co za różnica gdzie i jaki kebab,  
Gość napisał(a):[quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego...

Gość

09-08-2011, 07:49
[quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego...
Gość napisał(a):[quote=Gość]troche drogo,moim zdaniem z cen musza zejsc jak niejedzenia to picia troche na dnie kieliszka wina kosztuje 7 zlotych za to w avalonie mam 1,5 pelnego{diabelek} [/quote]Chyba masz racje jak nie z jedzenia to z picia troszke mogli by z cen zejsc lub po prostu wiecej do tego kieliszka wlać, choc winka jeszcze tam nie brałam :)

Gość

09-08-2011, 12:03
[quote=Gość]troche drogo,moim zdaniem z cen musza zejsc jak niejedzenia to picia troche na dnie kieliszka wina kosztuje 7 zlotych za to w avalonie mam 1,5 pelnego{diabelek} [/quote]Chyba masz racje jak nie z jedzenia to z picia troszke mogli by z cen zejsc lub po prostu wiecej do tego kieliszka wlać, choc winka jeszcze tam nie brałam :)
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego... [/quoHaha gubisz się kobieto! Pisz co chcesz na tym forum i reklamuj ale to i tak nic Ci to nie da! Smaku tego obrzydliwego kebaba nie poprawisz na forum! Po raz kolejny życzę WSZYSTKIM SMACZNEGO! :)

Gość

09-08-2011, 13:27
[quote=Gość][quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego... [/quoHaha gubisz się kobieto! Pisz co chcesz na tym forum i reklamuj ale to i tak nic Ci to nie da! Smaku tego obrzydliwego kebaba nie poprawisz na forum! Po raz kolejny życzę WSZYSTKIM SMACZNEGO! :)
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego... [/quoHaha gubisz się kobieto! Pisz co chcesz na tym forum i reklamuj ale to i tak nic Ci to nie da! Smaku tego obrzydliwego kebaba nie poprawisz na forum! Po raz kolejny życzę WSZYSTKIM SMACZNEGO! :) [/quote]bo sa wakacje ofermo? i siedze w ostrolece u rodzicow? z reszta nie bede sie tlumaczyc, bo jestes zbyt ciemny, zeby cokolwiek zrozumiec{diabelek} ewidentnie widac, ze robisz antyreklame hahahaha  ja tam nie jadlam i nie bede jesc, bo jem w sprawdzonych miejscach... albo w domu!

Gość

09-08-2011, 15:48
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]mam 21 lat i uwierz mi, ze nie jestem wlascicielka kebaba i nie pisalam, ze zamawiam do pracy kebaba, booooo nie pracuje haha i mieszkam obecnie w stolicy{gafa} naucz sie czytac  [/quote]Mieszkasz w Warszawie a nr IP masz z Ynet ostrołęckiego... [/quoHaha gubisz się kobieto! Pisz co chcesz na tym forum i reklamuj ale to i tak nic Ci to nie da! Smaku tego obrzydliwego kebaba nie poprawisz na forum! Po raz kolejny życzę WSZYSTKIM SMACZNEGO! :) [/quote]bo sa wakacje ofermo? i siedze w ostrolece u rodzicow? z reszta nie bede sie tlumaczyc, bo jestes zbyt ciemny, zeby cokolwiek zrozumiec{diabelek} ewidentnie widac, ze robisz antyreklame hahahaha  ja tam nie jadlam i nie bede jesc, bo jem w sprawdzonych miejscach... albo w domu!
Gość napisał(a):z reszta gdybys byl inteligentniejszy, to sprawdzalbys dokladnie numery ip i wczesniejsze wypowiedzi w tym watku{diabelek}  nie czepiaj sie mnie, bo sie tylko osmieszasz. Kazdy ma swoje zdanie! i nie wszyscy musze sie z Toba zgadzac. Tyle w tym temacie.

Gość

09-08-2011, 15:50
z reszta gdybys byl inteligentniejszy, to sprawdzalbys dokladnie numery ip i wczesniejsze wypowiedzi w tym watku{diabelek}  nie czepiaj sie mnie, bo sie tylko osmieszasz. Kazdy ma swoje zdanie! i nie wszyscy musze sie z Toba zgadzac. Tyle w tym temacie.
Gość napisał(a):Witam! Jak tylko będę gdzieś z przyjaciółmi szedł, zajdę tam i sprawdzę, a jak jest u tego szyszki {diabelek} czy jakoś tak?

Gość

09-08-2011, 16:00
Witam! Jak tylko będę gdzieś z przyjaciółmi szedł, zajdę tam i sprawdzę, a jak jest u tego szyszki {diabelek} czy jakoś tak?
Gość napisał(a):u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie

Gość

09-08-2011, 21:01
u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie
Gość napisał(a):[quote=Gość]u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie [/quote]a cenowo tak samo jak u Gutka?

Gość

09-08-2011, 23:36
[quote=Gość]u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie [/quote]a cenowo tak samo jak u Gutka?
Gość napisał(a):ceny praktycznie te same

Gość

10-08-2011, 07:42
ceny praktycznie te same
Gość napisał(a):w wawie na pkp śródmieście otwarty nowy kebab koło saraya i ceny w obu kebab za 5zł!a w oce kebaby w żydowskiej cenie 10zł za taką samą wielkość, z samą kapustą i kurczakiem zamiast baraniny :DD

Gość

10-08-2011, 14:57
w wawie na pkp śródmieście otwarty nowy kebab koło saraya i ceny w obu kebab za 5zł!a w oce kebaby w żydowskiej cenie 10zł za taką samą wielkość, z samą kapustą i kurczakiem zamiast baraniny :DD
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie [/quote]a cenowo tak samo jak u Gutka? [/quote]gdzie jest ten kebab u szyszka??

Gość

10-08-2011, 15:00
[quote=Gość][quote=Gość]u szyszka kebab - ble, w zasadzie najgorszy jaki jadłem w Ostrołęce - mało, drogo i nie smacznie [/quote]a cenowo tak samo jak u Gutka? [/quote]gdzie jest ten kebab u szyszka??
Gość napisał(a):Czy jadł ktos kaczke w Van bhin? Jesli tak to prosze o opinie.

Gość

10-08-2011, 18:11
Czy jadł ktos kaczke w Van bhin? Jesli tak to prosze o opinie.
Gość napisał(a):http://kurierostrolecki.pl/tv/video/youtube/KREDv_uXqSA  {zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziw ko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}Pol ecamy Ostrołęckie kebaby!!!!!!!      

Gość

03-09-2011, 22:20
http://kurierostrolecki.pl/tv/video/youtube/KREDv_uXqSA  {zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziw ko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}Pol ecamy Ostrołęckie kebaby!!!!!!!      
Gość napisał(a):Mi to najbardziej smakuje pizza w NEW YORK , zadna inna pizzeria,a kebabów juz nie ma nigdzie dobrych,w gringo to masakra zimne ci przywioza a potem brzuch boli....moze jeszce kebab z kociolka ujdzie.Pozatym lepiej samemu zrobic dobre jedzenie  jakies spagetti,pizza ze swoich produktów jest zajeb...kugiel czy strogonof.W tych czasach trzeba zyc oszczednie a nie wzbogacac tych co juz maja {jezyk}

Gość

04-09-2011, 07:56
Mi to najbardziej smakuje pizza w NEW YORK , zadna inna pizzeria,a kebabów juz nie ma nigdzie dobrych,w gringo to masakra zimne ci przywioza a potem brzuch boli....moze jeszce kebab z kociolka ujdzie.Pozatym lepiej samemu zrobic dobre jedzenie  jakies spagetti,pizza ze swoich produktów jest zajeb...kugiel czy strogonof.W tych czasach trzeba zyc oszczednie a nie wzbogacac tych co juz maja {jezyk}
Gość napisał(a):bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga

Gość

04-09-2011, 10:37
bardzo smaczne jedzenie w tym kebabie gutek i mila obsluga

strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów