- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):To jeśli tak każdy poleca to moje typy są następujące:1.Chłopcy z placu Bema{ok}2.Skrabeusze{ok}Pozdro{mruga}
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam zespół Kraft. Naoprawdę zagrali na moim weselu rewelacyjnie{mruga}
Gość

Gość napisał(a):No to ja też przedstawie swoje typy zespołów ostrołęckich :)1. Medium2. Horyzont3. Texonic4. Foton5. Arion6. SkarabeuszJakbym wybierał to w tej kolejności. PozdrawiamDawny grajek
Gość

Gość napisał(a):A ktory znich gra na żywo?, czy to znowu jakaś przemyslana reklama.{chytry}
Gość

Gość napisał(a):grające na żywo:1.Horyzont2.LIVE3.Chłopcy z placu Bema4.KLIN5.Echo6.Skarabeusze...co do innych nie wiem:)
Gość

Gość napisał(a):Chłopcy z Placu Bema -Byłam na weselu, wrażenia niesamowite !Luz na scenie ,profesjonalizm,krótkie przerwy.....{ok}
Gość

Gość napisał(a):Ja osobiście mogę polecić HORYZONT , spotkałem się z nimi na weselu kilka razi i po latach w końcu i u mnie zagrali. Potrafią grać a nie puszczać tylko szlagiery oklepane. Dla mnie git nie lobię Disco Polo i dla mnie mieli super muzę. Dla każdego coś dobrego polecam pobrać próbki demo od zespołów i ja mam taka niepisana zasadę ze jak coś mi tyko nie podpasuje przy pierwszym kontakcie to nie nawiązuje współpracy. Wole czasem zapłacić więcej niż potem się stresować że coś jest nie tak.PozdrawiamPiotr
Gość

Gość napisał(a):MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE BEZ WCIENIA WĄTPLIWOŚCI SĄ ZESPOŁY:-BEHEMOTH-MORBID ANGEL MOGĘ ŚMIAŁO POLECIĆ,ALE PEWNIE MAJĄ JUŻ ZAJĘTE {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Zespół \"Klin\" nie gra na weselach{!}{!}{!}
Gość

Gość napisał(a):{smutny}A to szkoda a to szkoda.
Gość

Gość napisał(a):{wstyd} Nie wiedziałam, że zespół Klin jest tak bardzo lubiany:D
Gość

Gość napisał(a):Zajazd HUBUS nie jest w Olszewie Borkach tylko w Grabowie
Gość

Gość napisał(a):Ktos sie pytal o zespół \"IMPACT\" moim zdaniem grają Zaj***scie...;)) slyszalem osobiscie i ogladalem pare wesel gdzie wlaśnie oni grali... i naprawde rewelacjaa...Od razu mówię że nie grają na żywo ale uważam że taki zespół jest lepszy niż na żywo a to dlatego że zagrają wszystko a nie same jakieś stare kawałki... Słyszalem już nie jeden zespół na żywo i np. najnowsza piosenka to \"Szalona\" heh.... no niewiem zresztą każdy ma inny gust..to tylee...Bardzo Bardzo polecam..;))
Gość

Gość napisał(a):A z nową wokalistką, czy ze starą{chytry}? Bo zespół \"Impakt\" od kilku miesięcy ma nową wokalistkę.
Gość

Gość napisał(a):Przepraszam. \"Impact\"{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):oj koleś muszę Cię wyprowadzić z błędu. Nie każda kapela grająca na żywo gra stare kawałki...:) :) zdarzają sie i takie które tętnią nowościami ..heh.. W zespołach ostrołęckich można takie znaleźć.. ale nie chce być stronniczy i nie będę robić reklamy niepotrzebnie. [size=18]Pozdro[/size]{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Dzięki za opinię odnośnie zespołu Impact. Tylko o co chodzi z tą \"nową\" wokalistką ? i gdzie można usłyszeć jak grają, bo przyznam szczerze, że mało kto słyszał o tym zespole, a skoro jest taki dobry to dalczego nikt nawet o nim nie wspomniał{co}
Gość

Gość napisał(a):A co sądzicie o sali bankietowej \"ARKADIA\" w Kordowie????{co}Ja jestem zdania, ze bardzo elegancka, a teraz jest remontowana, a przed sala rewelacja.{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):{tak}Ja osobiście miałam wesele w Zajeździe Hubus w sierpniu. Bardzo mi sie podobało.Przyjęcie odbyło sie na małej sali, chociaż na sali było ponad 200 osób. Dużej sali nie zdążli przygotować. Jedzenie super, atmosfera też. {mruga}{usmiech}{jezyk}
Gość

Gość napisał(a):Nie znamlepszego zespołu jak Remont z Różana. Są super!!! Grają na żywo, nie piją alkoholu, są bardzo solidni i elastyczni
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów