Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!

Założony przez mariusz1988
strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 dalej
Gość napisał(a):To przedstawianie rodziny to jest już od dawna znane. Czyżby spóźniona nowość? Znam zespół, który zna wiele zabaw i prowadzi każde wesele w inny sposób. ale są zbyt uczciwi. I co z tego? Ludzie wolą pyskatych, wygadanych, którzy bajerują jak tylko mogą, a później na weselu wychodzi wielkie .....

Gość

24-04-2008, 20:40
To przedstawianie rodziny to jest już od dawna znane. Czyżby spóźniona nowość? Znam zespół, który zna wiele zabaw i prowadzi każde wesele w inny sposób. ale są zbyt uczciwi. I co z tego? Ludzie wolą pyskatych, wygadanych, którzy bajerują jak tylko mogą, a później na weselu wychodzi wielkie .....
Gość napisał(a):Święta racja święta racja{zdziwko}

Gość

25-04-2008, 08:48
Święta racja święta racja{zdziwko}
Gość napisał(a):Do Agrafki:Fajnie, że podobało Ci się tak mocno twoje własne wesele bo o to w tym wszystkim chodzi. Takich zadowolonych osób z własnego wesela jest dużo więcej niż Ci sie wydaje. Jak najbardziej udane wesele jest z właśnie wodzirejem, z kimś kto ruszy w tłum gości, ale dobry zespół to podstawa!!!!!Z racji zawodu na weselach bywam 40 razy w roku. Widziałem nie jedno. Nie chce nikomu robić reklamy więc powiem tylko, że najlepsza opcja to Zespół z wodzirejem, a nie Dj z wodzirejem. Brak zespołu to brak klimatu wagi imprezy. Są w okolicy fajne zespoły w których jest osoba prowadząca całą impreze i praktycznie ona się w tego wodzireja wciela. Jedni robią to lepiej inni gorzej - tak to już jest. Nie każdy sie do tego nadaje.Powitania, zapoznawanie sie gosci to standard, nie kazda para to jednak podobno chce.Na poprawiny taki DJ z wodzirejem to super sprawa.PozdrawiamAdaś

Gość

25-04-2008, 09:23
Do Agrafki:Fajnie, że podobało Ci się tak mocno twoje własne wesele bo o to w tym wszystkim chodzi. Takich zadowolonych osób z własnego wesela jest dużo więcej niż Ci sie wydaje. Jak najbardziej udane wesele jest z właśnie wodzirejem, z kimś kto ruszy w tłum gości, ale dobry zespół to podstawa!!!!!Z racji zawodu na weselach bywam 40 razy w roku. Widziałem nie jedno. Nie chce nikomu robić reklamy więc powiem tylko, że najlepsza opcja to Zespół z wodzirejem, a nie Dj z wodzirejem. Brak zespołu to brak klimatu wagi imprezy. Są w okolicy fajne zespoły w których jest osoba prowadząca całą impreze i praktycznie ona się w tego wodzireja wciela. Jedni robią to lepiej inni gorzej - tak to już jest. Nie każdy sie do tego nadaje.Powitania, zapoznawanie sie gosci to standard, nie kazda para to jednak podobno chce.Na poprawiny taki DJ z wodzirejem to super sprawa.PozdrawiamAdaś
Gość napisał(a):Czy ktoś może  opowiedzieć coś mi o  Pałacyku w Szczawinie? , bo byłam tam obejrzeć i troche zmartwiłam sie tym, że sa 2 odzielne sale dla gości. jak to odbywłao się i sala - oranżeria jest dość mała- jakie było jedzenie i obsługa??? z góry dzieki{wstyd}{co}Magda.

Gość

25-04-2008, 10:51
Czy ktoś może  opowiedzieć coś mi o  Pałacyku w Szczawinie? , bo byłam tam obejrzeć i troche zmartwiłam sie tym, że sa 2 odzielne sale dla gości. jak to odbywłao się i sala - oranżeria jest dość mała- jakie było jedzenie i obsługa??? z góry dzieki{wstyd}{co}Magda.
Gość napisał(a):Jeszcze jak ktos wie o jakiejś sali tak do 150 osób gdzieś blisko rzeki, lasu. poza Ostrołęka bardziej w strone Goworwa lub Czerwina.magda{wstyd}

Gość

25-04-2008, 10:53
Jeszcze jak ktos wie o jakiejś sali tak do 150 osób gdzieś blisko rzeki, lasu. poza Ostrołęka bardziej w strone Goworwa lub Czerwina.magda{wstyd}
Gość napisał(a):Najważniejsza na weselu jest sala. MUSI BYĆ JEDNA< NIGDY DWIE SALE. To jest główny atrybut. Zawsze starajcie się dostosować salę do liczby gości. Lepiej niż jest luźniej na jednej większej sali, niż luźno ale na dwóch mniejszych salach. Jeśli obsługa upiera się, to można na przykład na drugiej sali ustawić tzw. wiejski stół, czy stół kawowy. nikomu nie będzie przeszkadzał, a na uboczu nie będzie również nikogo krępował.

Gość

27-04-2008, 21:41
Najważniejsza na weselu jest sala. MUSI BYĆ JEDNA< NIGDY DWIE SALE. To jest główny atrybut. Zawsze starajcie się dostosować salę do liczby gości. Lepiej niż jest luźniej na jednej większej sali, niż luźno ale na dwóch mniejszych salach. Jeśli obsługa upiera się, to można na przykład na drugiej sali ustawić tzw. wiejski stół, czy stół kawowy. nikomu nie będzie przeszkadzał, a na uboczu nie będzie również nikogo krępował.
Gość napisał(a):Dwie sale na weselu są {dobani} Goście się nie widzą, zespół nie widzi gości, para młoda zasuwa między salą jedną a drugą. Generalnie poziom komunikacji  równy 0. Dwie sale może i sprawdzą się, gdy w jednej będzie miejsce tylko dla dzieci. Byliśmy na weselu w miejscu z dwiema salami, stary tytanic, teraz to ma inną nazwę, i nie podobało się takie rozwiązanie gościom. Do minusów tej restaruracji dodam szkło - nie wiem dlaczego restauracja na imprezach wystawia szkło sygnowane przez firmę alkoholową. Wygląda to tanio i nieestetycznie. Brakowało kieliszków do wina. Opieszali kelnerzy. Plusy to: taras, hotel dla gości, odległość od kościoła, smaczne jedzenie, ładna okolica.

Gość

28-04-2008, 10:32
Dwie sale na weselu są {dobani} Goście się nie widzą, zespół nie widzi gości, para młoda zasuwa między salą jedną a drugą. Generalnie poziom komunikacji  równy 0. Dwie sale może i sprawdzą się, gdy w jednej będzie miejsce tylko dla dzieci. Byliśmy na weselu w miejscu z dwiema salami, stary tytanic, teraz to ma inną nazwę, i nie podobało się takie rozwiązanie gościom. Do minusów tej restaruracji dodam szkło - nie wiem dlaczego restauracja na imprezach wystawia szkło sygnowane przez firmę alkoholową. Wygląda to tanio i nieestetycznie. Brakowało kieliszków do wina. Opieszali kelnerzy. Plusy to: taras, hotel dla gości, odległość od kościoła, smaczne jedzenie, ładna okolica.
agraFka napisał(a):do AdasiaJakbyś mnie czytał uważnie to wiedziałbyś,że napisałam że współpracują z zespołami. Byłam na niejednym weselu i mogę stwierdzić,że same zespoły nie dają sobie rady. Tak naprawdę to nie wiem czy mają czas na przygotowanie odpowiedniego scenariusza \\\"jak zachęcić wszystkich do zabawy\\\" skoro zajęci są śpiewaniem. Zadanie zespołu to zagrać taki repertuar jak młodzi sobie wcześniej wybrali -i tyle, a to czy wszystkich zachęcą do wspólnej zabawy to już oddzielna sprawa. Oczywiście-zgadzam się-dobra kapela to podstawa, ale bez wodzireja to jak program \\\"jak oni śpiewają\\\" bez Ibisza{mruga}

agraFka

Wpisów: 9
28-04-2008, 21:53
do AdasiaJakbyś mnie czytał uważnie to wiedziałbyś,że napisałam że współpracują z zespołami. Byłam na niejednym weselu i mogę stwierdzić,że same zespoły nie dają sobie rady. Tak naprawdę to nie wiem czy mają czas na przygotowanie odpowiedniego scenariusza \\\"jak zachęcić wszystkich do zabawy\\\" skoro zajęci są śpiewaniem. Zadanie zespołu to zagrać taki repertuar jak młodzi sobie wcześniej wybrali -i tyle, a to czy wszystkich zachęcą do wspólnej zabawy to już oddzielna sprawa. Oczywiście-zgadzam się-dobra kapela to podstawa, ale bez wodzireja to jak program \\\"jak oni śpiewają\\\" bez Ibisza{mruga}
Gość napisał(a):prawda jest taka ,że prawie nikt z zespołów nie ma wodzireja,bo to dodatkowe koszty i w każdej kapeli przeważnie jest ktoś kto się tym zajmuje...aczkolwiek trafiają się takie wesela(na szczęście bardzo rzadko) gdzie gości w żaden sposób nie można ruszyć od stołów i żaden czarodziej sobie z tym nie poradzi...pewnie zaraz pojawią się opinie,że dobry poradzi sobie zawsze,ale to guzik prawda i zespoły bardzo dobrze wiedzą o czym mówię....całe szczęście ,że są czasami tacy goście na weselach,że równie dobrze poradziliby sobie i bez zespołu.

Gość

29-04-2008, 10:36
prawda jest taka ,że prawie nikt z zespołów nie ma wodzireja,bo to dodatkowe koszty i w każdej kapeli przeważnie jest ktoś kto się tym zajmuje...aczkolwiek trafiają się takie wesela(na szczęście bardzo rzadko) gdzie gości w żaden sposób nie można ruszyć od stołów i żaden czarodziej sobie z tym nie poradzi...pewnie zaraz pojawią się opinie,że dobry poradzi sobie zawsze,ale to guzik prawda i zespoły bardzo dobrze wiedzą o czym mówię....całe szczęście ,że są czasami tacy goście na weselach,że równie dobrze poradziliby sobie i bez zespołu.
Gość napisał(a):MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA, MAŁŻEŃSTWO OTWIERA OCZY{zdziwko}

Gość

29-04-2008, 12:38
MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA, MAŁŻEŃSTWO OTWIERA OCZY{zdziwko}
Gość napisał(a):uwaga!!!!!!! NIE POLECAM NIKONU HUBUSA!!! JEDZENIE KIEPSKIE, SALA DA SIE STRAWIĆ ALE MENAGER JEST HAMEM !!!

Gość

29-04-2008, 13:53
uwaga!!!!!!! NIE POLECAM NIKONU HUBUSA!!! JEDZENIE KIEPSKIE, SALA DA SIE STRAWIĆ ALE MENAGER JEST HAMEM !!!
Gość napisał(a):byłam na dwóch weselach, grał zespół Medium i nie powiem bardzo mi sie podobało. Każdy dla siebie coś znalazł, polskie, zagraniczne piosenki, biesiadnie, na zyczenie klienta też spiewali{wstyd}, goście tez mogli sami pospiewać. To było coś. oczepiny bardzo udane. śmiechu opór.  byłam przez ostatnie dwa lata na wielu weselach ale ten zespół był naprawdę {usmiech}spoko. I cenowo nie drogo podobno :)

Gość

29-04-2008, 15:55
byłam na dwóch weselach, grał zespół Medium i nie powiem bardzo mi sie podobało. Każdy dla siebie coś znalazł, polskie, zagraniczne piosenki, biesiadnie, na zyczenie klienta też spiewali{wstyd}, goście tez mogli sami pospiewać. To było coś. oczepiny bardzo udane. śmiechu opór.  byłam przez ostatnie dwa lata na wielu weselach ale ten zespół był naprawdę {usmiech}spoko. I cenowo nie drogo podobno :)
Gość napisał(a):w zespole medium przynajmniej wokalistka nie fałszuje ;pktóry zespół nie gra z playbacku?? kto tak naprawde tym sie interesuje na weselu? chodzi oto, żeby dobrze zapuszczali muzę i grali tak jak goście chcą a nie na zywo żeby było...Mandaryna też śpiewa z playbecku i zarabia na tym :P pozdro @ll Krysia P.

Gość

29-04-2008, 16:02
w zespole medium przynajmniej wokalistka nie fałszuje ;pktóry zespół nie gra z playbacku?? kto tak naprawde tym sie interesuje na weselu? chodzi oto, żeby dobrze zapuszczali muzę i grali tak jak goście chcą a nie na zywo żeby było...Mandaryna też śpiewa z playbecku i zarabia na tym :P pozdro @ll Krysia P.
Gość napisał(a):a to czemu Menager Hubusa jest hamem? ???

Gość

29-04-2008, 21:03
a to czemu Menager Hubusa jest hamem? ???
agraFka napisał(a):Wiecie co? sami sobie szukajcie porad dotyczących wesela, mam to już w d... . Chciałam służyć dobrą radą, ale wy i tak się g.... znacie! zero kultury!{zly}

agraFka

Wpisów: 9
30-04-2008, 17:53
Wiecie co? sami sobie szukajcie porad dotyczących wesela, mam to już w d... . Chciałam służyć dobrą radą, ale wy i tak się g.... znacie! zero kultury!{zly}
Gość napisał(a):masz babo placek......

Gość

30-04-2008, 23:07
masz babo placek......
Gość napisał(a):Agrafka sie wypiela{mruga}

Gość

30-04-2008, 23:09
Agrafka sie wypiela{mruga}
Gość napisał(a):Nieprawda , jedzonko było fajne , a zespół \"live\" grał do rana , aż mi się buty zmęczyły. to jest antyrekllama \" hubua\".

Gość

30-04-2008, 23:28
Nieprawda , jedzonko było fajne , a zespół \"live\" grał do rana , aż mi się buty zmęczyły. to jest antyrekllama \" hubua\".
Gość napisał(a):Prawą jest ,że organizatorzy byli zadowoleli z \"hubusa\" i zespołu \'ive\" Reszta była pod ogólnym wrażeniem [wygląd pokoi, kąpiel antyalkoholowa pod zimną wodą]. Kuchnia  ok, kapela na żywo OK{zakochany}

Gość

30-04-2008, 23:41
Prawą jest ,że organizatorzy byli zadowoleli z \"hubusa\" i zespołu \'ive\" Reszta była pod ogólnym wrażeniem [wygląd pokoi, kąpiel antyalkoholowa pod zimną wodą]. Kuchnia  ok, kapela na żywo OK{zakochany}
Gość napisał(a):cześć czy ktoś zna salę Zielony Zakątek w Susku?

Gość

01-05-2008, 18:36
cześć czy ktoś zna salę Zielony Zakątek w Susku?

strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów