- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):A według mnie najlepszym zespółem jes MEDIUM grali u mnie na weselu i była fantastyczna zaba wa do 6 rano
Gość

Gość napisał(a):słyszałam,że podobno medium lubią alkohol,,,,,to prawda?{gafa}
Gość

Gość napisał(a):witam wszystkich,kazdy ma cos od siebie do powiedzenia ale ludzie sa tylko ludzmi muzyk,kelner,kucharka,kazdy moze miec gorszy dzien ja zawsze bede bronil tego teamu bo sie z niego wywodze kazdy znas pracuje jak mu organizatorzy i goscie pozwalaja a polecam sale ELBA-RESZTY dowiecie sie na miejscu,zespol CHLOPCY Z PLACU BEMA-tylko abyscie nie mowili o Nich zle to ustalcie swoje prirytety ONI naprawde wiedza co ijak robic tylko im nadajcie profil gosci a reszta nalezy do Nich
Gość

Gość napisał(a):Czy ktoś może coś powiedziec na temat sali OLIMPIA? Jaka obsługa podczas wesela i jak jedzonko?
Gość

Gość napisał(a):I znowu rozpoczynają się kryptoreklamy widać jak na dłoni{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):witam, byłam w tę sobotę na weselu w nowo otwartej sali Borowik pod Ostrołęką. Cóż nie było źle ale nie było też rewelacyjnie. Zdaniem wielu gości było zdecydowanie za mało jedzenia, sama wyszłam stamtąd głodna. A poza tym, reszta może być. Ale sala sama w sobie za specjalnie mnie nie urzekła. Pozdrawiam {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Olimpia tylko na duże imprezy przy mniejszej imprezie na około 100 - 150 gości sprawia wrażenie że na wesele przyszła połowa gości.Arkadia sala luzik na małe wesele żarcia dużo tylko trochę nie za specjalne dania ciepłe. Może kucharki miały gorszy dzień.ABC ciemno i jakoś tak ponuro, żarcie może być, chociaż mało przystawek.Deptuła w Kadzidle, no sala paluszki lizać! Miejsca na wesele w sam raz i żarcie lux, ale może akurat tak trafiłem.Zbyszko w Nowogrodzie ciasno, chyba ze impreza na 60-70 osób max., o żarciu nic nie powiem bo nie jadłem.
Gość

Gość napisał(a):NIE SĄDZĘ ,ŻEBY U DEPTUŁY BYŁO LEPIEJ NIŻ W INNYCH SALACH.....JEŻELI JEST 200 OSÓB TO OK,,BO JAK MNIEJ TO PUCHY NA SALI...GRAM W KAPELI I SPORO SIĘ OBRACAM PO RÓZNYCH LOKALACH,,,MOIM ZDANIEM WSZĘDZIE JEST PODOBNIE,,PRZYNAJMNIEJ JEŚLI CHODZI O JEDZONKO.
Gość

Gość napisał(a):to albo nie masz smaku albo Ci wszystko jedno z czego zrobią kotleta!
Gość

agraFka napisał(a):A czy ktoś z Was zastanawiał się nad wodzirejem? Ja miałam fajną ekipę z Wawy, wodzirejka + Dj, ale współpracują też z zespołami. Rewelka!!!! Wesele było super i każdy z gości nam mówił,że to najlepsze wesele, na którym kiedykolwiek byli. {zakochany}Co tu dużo mówić, sprawdźcie sami, ich stronka www.wodzirej.waw.pl {ok}
agraFka
Gość napisał(a):Na małe wesela polecam Marco Polo, ktoś kiedyś puścił mit,że jest kiepska obsługa i jedzenie, ale to okropna bzdura!!!!! Miałam tam wesele i jedzenie było wyśmienite (fajnie,że zakąski były włoskie-możliwość spróbowania czegoś innego), porcje dań były ogromne, potężny chłop by się tym najadł, napoje na stołach originalne-fanta, sprite, a nie tam jakieś rozrabiane kompoty z syropu jakie proponują w Avalonie. Obsługa miła, a właściciel wręczył nam kwiaty z życzeniami. A poza tym sala ma tak fajny klimat, że nie trzeba tam wieszać głupich baloników i wstążeczek.
Gość

Gość napisał(a):Czy ktoś wie coś o zespole Vertim lub grał u kogoś ostatnio bardzo proszę o jakieś informacje{smutny}[color=#ff00ff][/color]
Gość

Gość napisał(a):CHOĆ WCZEŚNIEJ NAPISANO SPORO BZDUR O ZESPOLE VERTIM I JEST TO MOJA KONKURENCJA...TO POWIEM ,ŻE ZESPÓŁ JEST GODNY POLECENIA.
Gość

Gość napisał(a):Hmm...\"Klezmersi\" na żywo, bo ja wiem ? www.klezmersi.vel.pl {zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):Bardzo mi się podoba zespół vertim i bardzo chce żeby zagrał na moim weselu ale trochę mnie wystraszyła opinia że podpisują 2 umowy jednocześnie . Czy to możliwe ? podpowidzcie coś{co}
Gość

Gość napisał(a):A ja chciałam sie zapytac o zepół ECHO. Ktos z Was z nimi wspolpracowal moze? {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):I jeszcze jakie macie opinie o sali Niezapominajka {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Zespół ONYX z Makowa Maz. rewelacja!!! Polecam gorąco!
Gość

Gość napisał(a):To może od razu daj numer telefonu,bo wszyscy wiedzą ,że to ktoś z zespołu
Gość

Gość napisał(a):NIe osądzaj jak nie wiesz. Zespół grał u mnie na weselu.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów