- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):Zespół z Makowa, grają dobrze, ale też nie są najtańsi. Warto jednak polecić.
Gość

Gość napisał(a):Najtańsi? Chodzi o jakość, czy może o cenę? Wydaje mi się, że z każdym zespołem można dojść do porozumienia. Tylko powiedzcie od razu, że zależy Wam na tanim, dobrym zespole. Usługi weselne to nie sklep, można się targować. jeśli zespól mówi, że biorą 1500 za wesele, to na pewno mogą opuścić stówę, czy dwie.
Gość

Gość napisał(a):Uważam że jeżeli zespół jest dobry to warto mu dobrze zapłacić. W końcu wesele mamy pamiętać z tej dobrej strony i goście mają pamiętać że bawili się dobrze a nie odwrotnie.{mruga}{ok Proszę pomóżcie mi znależć więcej informacji o zespole Vertim
Gość

Gość napisał(a):augustyniaki są do bani{dobani} {!}
Gość

Gość napisał(a):...to ty chyba nie wiesz jak \"bania\" wygląda. byłam na kilku imprezach i było naprawde na wysokim poziomie...ja osobiscie polecam salę Augustyniak. Ponadto polecam salę w Kadzidle i na Zakładach....sposób wyrażania opinii powyzszego forumowicza świadczy o jego poziomie.{dobani}
Gość

Gość napisał(a):Czy znajdzie się ktoś mądry i rozwiąże ten problem? Każdy ma inny gust. Moim zdaniem, trzeba odwiedzić każdą salę i porównać, która Wam najbardziej odpowiada. To samo tyczy się zespołów. Trzeba z każdym się spotkać, porozmawiać, obejrzeć płytę i wybrać to co Wam odpowiada.
Gość

timo3111 napisał(a):Hej !! Ja bawiłam się w Borowiku i jestem zachwycona. Sala bardzo mi się podobała ,jedzenie było smaczne,dania gorące ,dużo przystawek miła obsługa .Jestem zdziwiona wcześniejszą wypowiedzią że ktoś wyszedł stamtąd głodnySwoje wesele wyprawię napewno tam.
timo3111
Gość napisał(a):Ja polecam zespół KLEZMERSI! Grają róznorodną muzykę http://www.klezmersi.vel.pl/ na tej stronie mozna posluchac ich nagrania
Gość

Gość napisał(a):No nie wiem czy to żeczywiście muzyka na żywo tych klezmersów{zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):Sprawdziłem. Rzeczywiście na żywo. Nigdy ich nie słyszałem ale jestem pod wrażeniem.
Gość

Gość napisał(a):Najlepszą i najładniejszą salą jaką znam w Ostrołęce na wesele i do tego z dobrą, fachową obsługą jest restauracja przy zakładach mięsnych{ok}.NAtomiast zespół, który bym szczerze poleciła to zespół LIVE, grają na żywo i dla wszystkich, w ich repertuarze każdy znajdzie coś dla siebie{tak} poznałam ich przy okazji własnego wesela i była naprawde rewelacyjna zabawa.Powodzenia
Gość

Gość napisał(a):hej czy moze ktos wiecej napisac o sali w Kordowie ,,Arkadia\" bardzo malo wypowiedzi jest na temat tej sali a ja wlasnie w tej sali bede miala swoje wesele i chcialabym wiedziec na co mam zwrocic uwage z góry bardzo dziekuje
Gość

Gość napisał(a):Jeszcze o tych nagraniach ze strony tych klezmersów, wokal, gitara i organy na żywo ale bas i perkusja to chyba z komputera no i po co uszy ludzi mydlą{zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):A może sam z nimi zagrasz na żywo? Pokaż co potrafisz!
Gość

Gość napisał(a): klezmersi grają na żywo ,znam osobiście perkusistę i to jest chyba najlepszy instrumentalista w tym zespole.
Gość

Gość napisał(a):Jeżeli perkusista jest najlepszym instrumentalistą to współczuję bawiącym się przy tym zespole [ na podstawie mp3 z ich strony ]
Gość

Gość napisał(a):Widzę, że wszyscy uważają, że muzykanci to oszuści, którzy potrafią obsługiwać jakieś \'\'dyskietki\", czy komputer. Nikt natomiast nie wypowiada się na temat ogólnego brzmienia muzyki. Bo co kogoś obchodzi jakaś dyskietka. Jak jesteś taki cwaniak jeden z drugim, to kup sprzęt, naucz się wszystkiego i graj na weselach. Zobaczysz czy to takie proste. Jeśli ktoś się nie zna na muzyce, to i dyskietki mu nie pomogą.
Gość

Gość napisał(a):{gafa}
Gość

Gość napisał(a): zgadzam sie niezapominajka jest najlepsza !!{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Słuchałam tych klezmersów wszystko ok brzmienie fenomenalne /słuchając innch mp3 zespołów słychać tylko wokal bez rytmu i basu no i wszystko takie pogłosowe/ jedynym słabym elementem w ich zespole jest gra na klawiszach słychać błędy w wybieraniu akordów i aranżu klawiszowego.{jezyk}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów