- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):Wejdź na ich stronę www.zespollive.prv.pl i sam oceń.
Gość

Gość napisał(a):[color=#ff0000][/color] hej bralam 2 lata temu slu w sali abc to sala na ok 200 osob grał nam zespol foton z centrum graja naprawde super i kazdy rodzaj muzyki jesli chcesz zobaczyc plytker to to moj tel 693905333 lidka{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):czy ktoś moze wypowiedziec sie na temat nowej sali KEADDRANS
Gość

Gość napisał(a): Nowa sala Kwadrans jest po prostu piękna ,smaczne jedzonko którego nigdy nie brakuje na stołach.Bardzo mili własciciele i obsługa super.Miałem tam welele,więc są to informacje sprawdzone.
Gość

Gość napisał(a):proszę o opinie dla sal: augustyniak, zielony zakątek, zajazd hubus, sala przy zakładach mięsnych i nowo powstała w borowiku interesują mnie: aktualne ceny od talerzyka i czy dobre jedzonko, wygląd saliweselnej (czy miła dla oka, czy będzie odpowiednia na 120-150 osób, czy podwyższenie dla zespołu nie zakłóca wrażenia wzrokowego i słuchowego sali, co z dekoracjami), czy obsługa miła i profesjonalna, czy menu pod wódeczkę jest czy raczej dla królika, który warzywka wcina, czy w umowach z właścicielami tych sal jasno jest określona cena od osoby, czy też kręcą i nie chcą podać konkretnie ile
Gość

Gość napisał(a):a i jeszcze jedno pisząc o menu prosiłbym o przykładowe dosyć dokładnie i cenę z zaznaczeniem co nie wchodzi w jego skład (np. schabowy, flaki itp a nie wchodzą napoje, które są we własnym zakresie)
Gość

Gość napisał(a):czekam na ranking tych sal i z gory dziękuję
Gość

Gość napisał(a):Co do zespołu Live. Jestem na świeżo po weselu w Kadzidle z tym zespołem. Powiem jedno - wart jest swojej ceny.
Gość

Gość napisał(a):Rusz tyłek, podzwoń, popytaj, zorientuj się co do menu, i przedstaw wszystkim swoje spostrzeżenia, leniu!
Gość

Gość napisał(a):zgadzam się...ale wygodnicki się znalazł. wynajmij konsultanta ślubnego , zapłac i bedzie wszystko kawa na lawe i bedziesz mial ranking.
Gość

Gość napisał(a):Najlepsze są opinie innych. Niedawno byłem na imprezie w Kwadransie. Nie polecam. Wygląd OK, ale to są dwie sale. Nie ma dobrego kontaktu z zespołem, a to jest bardzo ważne. Poza tym i tak obsługa zrobi co będzie chciała, a ludzie muszą się do nich dostosować. Co do jedzenia... Pierwsze porcje są ledwie ciepłe, a dla ostatnich to już są zimne. Miałem okazję przy okazji zobaczyć, że porcje mięsa np. kotlety nakładane są na talerz gołymi rękoma!!! Brrrr.... Ohyda!
Gość

Gość napisał(a):a co myslicie o nowym borowiku-czy ktos mial tam impreze?podobno ma by szalowo-napiszie co o tym
Gość

Gość napisał(a):aceny tych kapel-rewelacja to jakie?
Gość

Gość napisał(a):Chłopcy z placu bema nie trzeba nic dodawać {ok}
Gość

Gość napisał(a):Ja również z całą pewnością mogę polecić zespół REMIX. Byłam na kilku weselach na których grali, i świetnie się wybawiłam. Potrafią świetnie zabawić gości, grają fajną muzykę i oczepiny mają śmieszne. Więc polecam!!!!!!
Gość

Gość napisał(a):A co sądzicie o sali w starym kinie w Wojciechowicach?? chyba zwie się Niezapominajka{co}
Gość

Gość napisał(a):Przejrzyj topic. Było sporo.
Gość

Gość napisał(a):A ten REMIX to skąd jest? I ilu ich tam gra?
Gość

Gość napisał(a):Tak sie sklada,ze bylam na imprezie w sali Kwadransu w Wojciechowicach i przyznam ,ze bylam bardzo mile zaskoczona.Obsługa extra ,dania pyszne i gorące,a że jak piszesz nakładano coś gołymirękami,to pomyśl że są to ręce czyste i zdrowe-jeżeli już miało to faKTYCZNIE MIEJCE.jA BY.łAM NA IMPREZIE W KWIETNIU I CHOCIAż JESTEM LEKARZEM NIE MAM żADNYCH ZASTRZEżEńPOZDRAWIAM WłASCICIELI I OBSłYGę.TAK YRZYMAć.BRAWO.
Gość

Gość napisał(a):Niezapomiajka jest rewelacyjna:) Jak dla mnie najlepsza ze wszystkich sal:D Podobalo mi sie tam dosłownie wszystko:dekoracje, obsługa, smaczne jedzenie:) Gorąco polecam{ok}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: ___
- Dodawanie wpisów