- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):remont........ po samej nazwie nic dobrego nie można sobie pomysleć.... bo REMONT, a poza tym to byłam w Starej Chacie jak grali, to okropnie{dobani}, także ci współczuje............
Gość

Gość napisał(a):i znowu zaczyna się przepychanka słowna. Jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to zbierz namiary na wszystkie zespoły z okolicy, dzwoń do nich, niech na miejscu Ci pokażą próbki z wesel. Wybierz ten, który Ci będzie odpowiadał. Nie licz na zdanie innych, bo im więcej doradców, tym więcej gustów. Pozdrawiam.
Gość

Gość napisał(a):witam czy ktoś wie cos o sali weselnej Niezapominajka w Wojciechowicach {chytry} obsługa jedzenie itp?? oraz czy zespół ATEST jest godny polecenia? twierdzą ze graja muzyke na zywo - zero playbeków!
Gość

Gość napisał(a):pare stron w stecz jest podana ich strona internetowa z wokalem, wejdz i sam posłuchasz, ładnie to onie nie grają........
Gość

Gość napisał(a):A ja woele ozespołach niz o polityce, aja woele o {tak}{tak}{tak}zespolach niz o polityce
Gość

Gość napisał(a):Wesołych Świąt!!!
Gość

Gość napisał(a):Czy jest ktos u kogo grał VERTIM??? Jak oni graja naprawdę??? Proszę o odpowieź.
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam Zielony Zakątek w Susku :P supeeer jedzenie mmmm wiem ocs o tym uwierzcie :D
Gość

Gość napisał(a):napewno nie polecam hubusa ,dużo pracy, zanim tam bedzie odpowiednia obsługa i dobre jedzenie, i byłego Tytanica , teraz nad Narwią, bo tu było brudno w łazienkach i niedoprane obrusy na stołach. I tu i tu nie miła obsługa.Polecam też Zielony Zakątek i sale w Wojciechowicach, nie pamietam nazwy. Bardzo profesjonalne przygtowanie sali i smaczne jedzenie.
Gość

Gość napisał(a):Vertim czytaj ... NIE POLECAM. Informacji o tej kapeli jest sporo w tym wątku. Poczytaj troche i sam wyciagnij wnioski. Ja nie polecam bo zostalem oszukany ! I tyle.
Gość

kasia123 napisał(a):co do sali weselnej to poznalam swietne miejsce, kolo goworowa jest przepiekny palacyk, miejsce z klimatem, nie da sie porownac do zadnej sali w ostrolece im okolicy. bylam tam na weselu w zeszlym roku, jak w koncu znajde meza to wesele tylko tam. polecam bardzo
kasia123
kasia123 napisał(a):http://www.szczawin-palac.pl to ich strona
kasia123
Gość napisał(a):Ale co jest z tym zespołem nie tak??? (vertim) Jak oni Cie oszukali??? Grali u Ciebie???
Gość

Gość napisał(a):Zespół vertim korzysta z elektronicznych gadżetów. Bez nich są bezradni i biedni. Żenujące !{nie}
Gość

Gość napisał(a):Czy ktokolwiek słyszał o ATEŚCIE??????????help
Gość

Gość napisał(a):Jeżeli lubisz disco polo, mało kumatego wokalistę, fałszującą wokalistkę, kiepskie zabawy i granie na żywo, to bierz w ciemno{ok}
Gość

Gość napisał(a):a u mnie w lipcu gra zespół Impact i bardzo się z tego ciesze........{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Witam,co możecie powiedzieć o HUBUSIE czy tam naprawde jest tak beznadziejna obsługa i jedzenie?? widziałam pare opini bardzo dobrych i pare kiepskich i nie wiem co o tym myśleć??{co}
Gość

wojteko napisał(a):bardzo proszę Was napiszcie mi coś o zespole LIVE wstępnie się zdecydowaliśmy ale nigdy nie słyszeliśmy ich na żywo więc pojawiły się wątpliwości. Za usługę życzą sobie 2400 czy są warci tych pieniędzy.
wojteko
Gość napisał(a):Wojtek nie spodziewaj sie sprawiedliwych odpowiedzi na forum. Najlepiej poszukaj znajomych ktorzy byli na weselu gdzie gral LIVE i oni powiedza jak bylo....POWODZENIA
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów