Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!

Założony przez mariusz1988
strony: wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 dalej
Gość napisał(a):No tak jesli chodzi o foton i brothers band to fakt ze to gra po dwoch parapeciarzy z minidiskiem. Najbardziej mnie jednak wkurza to gdy takie kapele nie próbują nawet sprawiać dobrego wrażenia że grają i śpiewają tylko gdy słychać wokal to oni wtedy miedzy sobą gadają. Pewnie omawiają jak dalej bawić gości. No cóż każdy bierze kogo chce.Ważne jednak jest to że goście się jednak bawią. Im muzyka w tańcu nie przeszkadza.

Gość

28-02-2008, 21:44
No tak jesli chodzi o foton i brothers band to fakt ze to gra po dwoch parapeciarzy z minidiskiem. Najbardziej mnie jednak wkurza to gdy takie kapele nie próbują nawet sprawiać dobrego wrażenia że grają i śpiewają tylko gdy słychać wokal to oni wtedy miedzy sobą gadają. Pewnie omawiają jak dalej bawić gości. No cóż każdy bierze kogo chce.Ważne jednak jest to że goście się jednak bawią. Im muzyka w tańcu nie przeszkadza.
Gość napisał(a):Najlepszy zespół to ,,DYNACORD\'\'---- 5 osobowy, instrumenty:gitara,perkusja,saksofon,organy itp. Bardzo dużo śpiewaja (nie robią przerwy jak to większość zespołów po 4 czy 5 piosenkach), nie graja z playbecku,mają bardzo dobre nagłośnienie(u mnie byly dwie sale i na dwóch salach rozłożyli instrumenty). Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, aż nie mogli wyjść z podziwu,że tak dużo spiewają.Naprawdę polecam ten zespół, lepszego dla mnie w okolicach O-ki nie ma.

Gość

29-02-2008, 12:12
Najlepszy zespół to ,,DYNACORD\'\'---- 5 osobowy, instrumenty:gitara,perkusja,saksofon,organy itp. Bardzo dużo śpiewaja (nie robią przerwy jak to większość zespołów po 4 czy 5 piosenkach), nie graja z playbecku,mają bardzo dobre nagłośnienie(u mnie byly dwie sale i na dwóch salach rozłożyli instrumenty). Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, aż nie mogli wyjść z podziwu,że tak dużo spiewają.Naprawdę polecam ten zespół, lepszego dla mnie w okolicach O-ki nie ma.
Gość napisał(a):jest cała masa zespłów ,które robią rzadko przerwy i krótkie....a dynacord?  pierwsze słyszę.....znam oczywiście tę nazwe ,ale to firma produkująca nagłośnienie.

Gość

29-02-2008, 12:39
jest cała masa zespłów ,które robią rzadko przerwy i krótkie....a dynacord?  pierwsze słyszę.....znam oczywiście tę nazwe ,ale to firma produkująca nagłośnienie.
Gość napisał(a):teraz każdy szanujący się zespół nie robi długich  przerw. Godzina grania i 10 minut przerwy, bo inaczej goście się burzą. A i to w przerwach trzeba puszczać płyty. Nastała taka moda i już. 10 czy 20 lat temu muzykanci grali 3-4 piosenki i przerwa. A zresztą piosenka mogła trwać piętnaście minut, bo na żywca grało się w kółko to samo. To były czasy.

Gość

29-02-2008, 16:32
teraz każdy szanujący się zespół nie robi długich  przerw. Godzina grania i 10 minut przerwy, bo inaczej goście się burzą. A i to w przerwach trzeba puszczać płyty. Nastała taka moda i już. 10 czy 20 lat temu muzykanci grali 3-4 piosenki i przerwa. A zresztą piosenka mogła trwać piętnaście minut, bo na żywca grało się w kółko to samo. To były czasy.
Gość napisał(a):Panowie i Panie. Podsumowując ten wątek forum odnoszę wrażenie. że piszą i odpowiadają tylko grający jak w temacie.Założmy sobie jakiś branżowy temat i możemy wtedy dyskutować.I tak ludzie biorą kapelę jaka im się spodoba. Powody są różne bo albo chłopaki są ładnie ubrani, albo fajnie śpiewają. albo nie piją albo albo...Proponuję założyć zupełnie nowy wątek i wtedy sobie podokuczamy{chytry}Pozdrawiam, Andrzej

Gość

01-03-2008, 05:41
Panowie i Panie. Podsumowując ten wątek forum odnoszę wrażenie. że piszą i odpowiadają tylko grający jak w temacie.Założmy sobie jakiś branżowy temat i możemy wtedy dyskutować.I tak ludzie biorą kapelę jaka im się spodoba. Powody są różne bo albo chłopaki są ładnie ubrani, albo fajnie śpiewają. albo nie piją albo albo...Proponuję założyć zupełnie nowy wątek i wtedy sobie podokuczamy{chytry}Pozdrawiam, Andrzej
Gość napisał(a):a tak było fajnie można było poczytać o zespołach i salach a tak nic.Muzykanty uaktywniajcie się{zdziwko}

Gość

04-03-2008, 09:01
a tak było fajnie można było poczytać o zespołach i salach a tak nic.Muzykanty uaktywniajcie się{zdziwko}
Gość napisał(a):ale nie tylko muzykanty tu piszą.....{zly}

Gość

04-03-2008, 11:04
ale nie tylko muzykanty tu piszą.....{zly}
Gość napisał(a):Co sadzicie na temat sali w zakładach miesnych?Planuje tam wesele i nie wiem na co mam zwrocic uwage, czego mam dopilnowac jakie czekaja mnie niespodzianki?Jak ja wpisujecie na zaproszeniach czy ma ona jakas nazwe?

Gość

04-03-2008, 12:28
Co sadzicie na temat sali w zakładach miesnych?Planuje tam wesele i nie wiem na co mam zwrocic uwage, czego mam dopilnowac jakie czekaja mnie niespodzianki?Jak ja wpisujecie na zaproszeniach czy ma ona jakas nazwe?
Gość napisał(a):O i ważna sprawa same muzykanty mogą powiedzieć jak na jakiej sali się gra, współpracuje z obsługą co pasuje a co nie na danej sali{zdziwko}

Gość

04-03-2008, 14:01
O i ważna sprawa same muzykanty mogą powiedzieć jak na jakiej sali się gra, współpracuje z obsługą co pasuje a co nie na danej sali{zdziwko}
Gość napisał(a):sala na zakładach mięsnych jest najpiękniejsza z całej ostrołęki i wogóle jej okolic.... jedzenie tez tam jest wyśmienite, i co najważniejsza jest duża.... wszystkie wesela u mnie w rodzine odbywają sie właśnie tam...{tak}

Gość

05-03-2008, 15:17
sala na zakładach mięsnych jest najpiękniejsza z całej ostrołęki i wogóle jej okolic.... jedzenie tez tam jest wyśmienite, i co najważniejsza jest duża.... wszystkie wesela u mnie w rodzine odbywają sie właśnie tam...{tak}
Gość napisał(a):Hej a co myslicie o Arkadii w Kordowie??nie jest tam ciasno? jak z jedzeniem,no i wogole wszystko bym chciala wiedziec wszystkie \"za\" i \"przeciw\" z gory bardzo dziekuje

Gość

05-03-2008, 19:53
Hej a co myslicie o Arkadii w Kordowie??nie jest tam ciasno? jak z jedzeniem,no i wogole wszystko bym chciala wiedziec wszystkie \"za\" i \"przeciw\" z gory bardzo dziekuje
Gość napisał(a):co myślicie o zespole Impact z Ostrołeki??????

Gość

06-03-2008, 17:36
co myślicie o zespole Impact z Ostrołeki??????
Gość napisał(a):do ostatniego posta. opinie o zespole Impact uzyskasz dwie strony wczeniej 15-16 pozdrawiam

Gość

07-03-2008, 09:59
do ostatniego posta. opinie o zespole Impact uzyskasz dwie strony wczeniej 15-16 pozdrawiam
Gość napisał(a):zespół \"DYNAKORD\" jest z Długosiodła ;)

Gość

09-03-2008, 21:48
zespół \"DYNAKORD\" jest z Długosiodła ;)
Gość napisał(a):A może ktoś wie jak cenowo wygląda sprawa za zespół. Jaki jest koszt np. Medium co grają jak to nazywacie z plastiku czy tzw. na żywo jak Horyzont , Chlopcy z bema? Planuje wesele pod koniec przyszlego roku. Slyszalem rozne ceny np. 500 zl jak i 3000 zl.

Gość

10-03-2008, 09:59
A może ktoś wie jak cenowo wygląda sprawa za zespół. Jaki jest koszt np. Medium co grają jak to nazywacie z plastiku czy tzw. na żywo jak Horyzont , Chlopcy z bema? Planuje wesele pod koniec przyszlego roku. Slyszalem rozne ceny np. 500 zl jak i 3000 zl.
Gość napisał(a):KAPELA NA ŻYWO BIERZE 2,5 -3 TYS. SZANUJĄCA SIĘ KAPELA 2 OSOBOWA (playback) 1.4 tys. KAPELA 3 OSOBOWA(palyback) 1.7-1.8 TYS. PONIŻEJ 1 TYS. GRAJĄ TYLKO PATAFIANY CO NIE MAJĄ ROBOTY.   OCZYWIŚCIE WSZYSTKO W OSTROŁĘCE LUB OKOLICACH.   I PRZEWAŻNIE DO 4 RANO.POZDRO.

Gość

10-03-2008, 14:40
KAPELA NA ŻYWO BIERZE 2,5 -3 TYS. SZANUJĄCA SIĘ KAPELA 2 OSOBOWA (playback) 1.4 tys. KAPELA 3 OSOBOWA(palyback) 1.7-1.8 TYS. PONIŻEJ 1 TYS. GRAJĄ TYLKO PATAFIANY CO NIE MAJĄ ROBOTY.   OCZYWIŚCIE WSZYSTKO W OSTROŁĘCE LUB OKOLICACH.   I PRZEWAŻNIE DO 4 RANO.POZDRO.
Gość napisał(a):Pozdrawiamy  wszystkich chauturnikow  z waszych okolic  ZESPOL DOWNA  z USA

Gość

16-03-2008, 20:57
Pozdrawiamy  wszystkich chauturnikow  z waszych okolic  ZESPOL DOWNA  z USA
Gość napisał(a):uff poczytałam sobie troszkę i ostra dyskusja na forum, jeżeli komuś to pomoże to byłam na weselu w w styczniu w Olimpii i grał zespół skynet czy skaynet jakoś tak , trzech chłopaków, nie wiem czy grali na żywo ale wiem że śpiewali bo sama śpiewałam z nimi dwa utworki. Ogólnie fajna wesoła zabawa i ja osobiście polecałabym. Może komuś pomogłam.

Gość

16-03-2008, 23:38
uff poczytałam sobie troszkę i ostra dyskusja na forum, jeżeli komuś to pomoże to byłam na weselu w w styczniu w Olimpii i grał zespół skynet czy skaynet jakoś tak , trzech chłopaków, nie wiem czy grali na żywo ale wiem że śpiewali bo sama śpiewałam z nimi dwa utworki. Ogólnie fajna wesoła zabawa i ja osobiście polecałabym. Może komuś pomogłam.
Gość napisał(a):hmmTez bylem na tym weselu, ale jakoś nie kojarze by panna śpiewała! ??? To reklama?

Gość

17-03-2008, 21:56
hmmTez bylem na tym weselu, ale jakoś nie kojarze by panna śpiewała! ??? To reklama?
Gość napisał(a):U mniw będzie grał REmont. Dziewczyna + 4 mężczyzn. Wszyscy śpiewają. grają na pewno sami bez podkładów. Polecam

Gość

18-03-2008, 10:19
U mniw będzie grał REmont. Dziewczyna + 4 mężczyzn. Wszyscy śpiewają. grają na pewno sami bez podkładów. Polecam

strony: wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 1 zalogowany użytkownik.
Lista zalogowanych użytkowników: ___
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów