- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):święta racja.... po co kłamać!!!!{dobani}
Gość

Gość napisał(a):a nie tylko podklad jest nagrany ale i wokal tez jest nagrany wczesniej w gazazu!{gafa} wiem cos o tym {jezyk}
Gość

Gość napisał(a):a o co chodzi, a o co chodzi{smutny}{co}
Gość

Gość napisał(a):ja tez wiem co o tym że niektóre zespoły śpiewają nażywo tylko podkład jest nagrany!!!!{tak}
Gość

Gość napisał(a):WOKAL TEŻ SIĘ NAGRYWA PO TO ŻEBY W PRZYPADKU NP.CHOROBY BYĆ DYSPOZYCYJNYM, TYM BARDZIEJ JAK W ZESPOLE JEST JEDEN WOKALISTA...NIE MA PROBLEMU JEŚLI TO JEST WOKAL TEGO ,KTÓRY STOI NA SCENIE...GORZEJ GDY JEST TO \"GOTOWIEC\" INNEGO ZESPOŁU.
Gość

Gość napisał(a):no tak ale jak jest wszystko w pożądku to śpiewaja niektórzy na żywca....
Gość

Gość napisał(a):witam serdecznie wszystkich na forum o zespołach i salach, powiem wam cos szczerze, że wasze opinie na tym forum są lekko przesadzone. na jeden zespół jest 10 negatywnych opinii a za chwile 10 pozytywnych, jak ci biedni ludzie mają sie w tym połapać, czy dany zespół jest godny polecenia czy też nie. jedynym mądrym rozwiązaniem by znalezc dobry zespół na swoje wesle jest spotkanie się z którymś z nich na żywo czyli umówienie sie na obejrzenie pokazówki i rozmowe w 4 oczy z członkiem zespołu lub opinia swoich znajomych (oni napewno szczerze wam powiedzą) a na forum nic dobrego nigsy sie nie dowiecie) wtedy najlepiej zorientujecie sie co z czym się je. a tak to namieszacie sobie w głowach przez te opinie i tyle. Takie moje zdanie a powiem wam szczerze ze wiem cos o tym bo wlasnie tak zrobiłem i bylo to najlepsze rozwiązanie. pozdrawiam{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):cześćna moim weselu grał zespół Chłopcy z Placu Bema i wszyscy goście bawili się świetnie... dlatego też polecam ten zespół koleżance i tu moja prośba, jak się z nimi skontaktować, czy ktoś wie?
Gość

Gość napisał(a):Najlepiej na 112 i konsultant cię przekieruje. Podaj @ to dostaniesz kontakt.
Gość

Gość napisał(a):byłam na 8 weselach gdzie grał zespół IMPACT i świetnie sie wybawiłam, też napewno będo grali u mnie i polecam ich wszuystkim{!}{ok}
Gość

Gość napisał(a):ChzPB=605224650Ja tez ich polecam i dlatego u nas graja w wakacje! {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):a mnie tak często na wesela nie zapraszają 8 wesel! Kto go przebije,nich się wpisuje. Nowy temat forum na ilu weselach byliście przy graniu tego samego zespołu?{mruga}
Gość

Gość napisał(a):Witam wszystkich! Widzę że temat mocno aktualny. Każdy chwali kogo zna lub sam sie tutaj chwali.Ja tam tez chwale swoich ludzi czyli tych którzy bawili moich gości do \"bólu\" na naszym weselu. Grali super, po części nasze propozycje utworów. Chwilami bez prądu bo niestety zabrakło :( ale wtedy dopiero było słychać umiejętności grajków. Polecam Texonic z Ostrołęki bo o nich mowa. Kiedyś u mojej siostry grali w 5 osobowym składzie, dzis grają w 3 osoby ale grają extra. Mój koleś na ostatniej imprezie na której grali, nie wierzył że grają i podszedł do klawiszowca i w trakcie muzy złapal jego prawą dłon bo nie wierzył że w 3 osobowym skladzie gra. Przerwał im robote i dostał wpie.... od mojego wuja. :)
Gość

Gość napisał(a):A W 3 OSOBY NA ŻYWO TO JAKIE INSTRUMENTY? PERKA ,KLAWISZE I BAS CHYBA. OSTATECZNIE BEZ PERKI MOŻE BYĆ .ALE WTEDY TO ALBO AUTOMAT PERKUSYJNY ALBO ARANŻ Z KLAWISZA.....BO JUŻ SIĘ TU REKLAMUJĄ JAKIEŚ FRAJERZY Z SOCHACZEWA \"FACT\" A NA FOTCE 2 KLAWISZE I PERKUSJA{diabelek}...SŁYCHAĆ GOTOWE PODKŁADY I SILNIE SIĘ UPIERAJĄ ,ŻE GRAJĄ NA ŻYWO.POZA TYM MIAUCZĄ JAK KOTY A WOKALISTKA WYJE JEK SUKA NA DESZCZU.{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Witam! Podoba mi się powyższa wypowiedź. Masz rację, że dobry zespól poznaje się właśnie w takich awaryjnych sytuacjach. Ile jest takich zespołów w Ostrołęce? Zapewne kilka. Doświadczeni muzycy (muzykanci?) dobierają do zespołu młodsze osoby, ale mają wprawę, więc dadzą sobie radę w każdej sytuacji, mimo, ż mogą grać z pleybecku. A ile jest zespołów, gdzie nikt na scenie nie potrafi zagrać nawet ,,sto lat\"? Jestem za kilkoma zespołami: Klezmersi, texonic, selen, live. Na pewno są jeszcze dobre zespoły, lecz nie znam ich więc nie wypowiadam się na ich temat. Pozdrowienia dla wszystkich zespołów. Nie wypowiadajcie się źle o konkurencji, bo nie obegracie wszystkich wesel sami! Inni też muszą mieć szansę się pokazać.
Gość

Gość napisał(a):Witam! Podoba mi się powyższa wypowiedź. Masz rację, że dobry zespól poznaje się właśnie w takich awaryjnych sytuacjach. Ile jest takich zespołów w Ostrołęce? Zapewne kilka. Doświadczeni muzycy (muzykanci?) dobierają do zespołu młodsze osoby, ale mają wprawę, więc dadzą sobie radę w każdej sytuacji, mimo, ż mogą grać z pleybecku. A ile jest zespołów, gdzie nikt na scenie nie potrafi zagrać nawet ,,sto lat\"? Jestem za kilkoma zespołami: Klezmersi, texonic, selen, live. Na pewno są jeszcze dobre zespoły, lecz nie znam ich więc nie wypowiadam się na ich temat. Pozdrowienia dla wszystkich zespołów. Nie wypowiadajcie się źle o konkurencji, bo nie obegracie wszystkich wesel sami! Inni też muszą mieć szansę się pokazać.
Gość

Gość napisał(a):JESZCZE RAZ!!!!!Nie ma co się chajcować trzeba się cieszyć puki jest robota , bo przyjdzie jakiś niż demograficzny i koniec, a dancingów nie ma ,a jak są to za 600zł . I wtedy trzeba będzie do jakiej Irlandii ,albo jeszcze innej Ameryki uciekać , a który umie po amerykańsku śpiewać?-żaden!Dlatego jak to mówią nie srać sobie (za przeproszeniem )w gitary ,saxofony tudzież inne instrumenty .Tylko grać jak mają was wziąć to wezmą ,a jak nie to i internet nie pomoże .........POZDRAWIAM
Gość

Gość napisał(a):ŚWIĘTE SŁOWA CI SIĘ Z MORDY SYPIĄ.POPIERAM CAŁKOWICIE.
Gość

Gość napisał(a):{zdziwko}ja to nawet po chinsku zagram jak mi zapłacą...heheA tak naprawdę uważam, że jesli ktoś już tym się zajmuje, to powinien mieć chociaż minimum wiedzy w zakresie muzyki, przyzwoitość tego wymaga. Ja nie zagram z automatu nigdy, ponieważ czułbym się jak zombi. Pozdrawiam wszyskich grających na żywo, Andrzej
Gość

Gość napisał(a):a mi na weselu będzie grało 2 gości na parapetach{usmiech} naprawde mnie średnio interesuje na czym on gra i jak gra aby mi gości dobrze bawił. Jest zasadnicz róznica między bawieniem gości (prowadeniem wesela i całej zabawy) a grzniem. nie raz byłm na weselu gdzie był zespół który dobrze grał ale nie umiał bawić gości. Z czystym sumieniem polecam Foton i BradersBand (czy jakoś tak) naprawde wiedzą jak rozkręcić zabawę.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów