Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!

Założony przez mariusz1988
strony: wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 35 dalej
Gość napisał(a):byłam na weselu jak grali chłopcy z placu bema, koszmar..... wogóle nie można było sie wybawić. ich muzyka jest powiem delikatnie dla DZIKICH ŚWIŃ... wogóle nie ma rytmulepszy jest zespół niegrający na żywo niz taki żępolenie!!!!! jak chłopców z placu bema- najgorszy zespół!!!!!!!!!!!

Gość

23-02-2008, 12:35
byłam na weselu jak grali chłopcy z placu bema, koszmar..... wogóle nie można było sie wybawić. ich muzyka jest powiem delikatnie dla DZIKICH ŚWIŃ... wogóle nie ma rytmulepszy jest zespół niegrający na żywo niz taki żępolenie!!!!! jak chłopców z placu bema- najgorszy zespół!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):IMPACT- najlepszy z ostrołęki .

Gość

23-02-2008, 12:36
IMPACT- najlepszy z ostrołęki .
Gość napisał(a):Albo Trio Marshala - dwóch udaje że gra, a trzeci szatnię op******a.{zdziwko}

Gość

23-02-2008, 12:58
Albo Trio Marshala - dwóch udaje że gra, a trzeci szatnię op******a.{zdziwko}
Gość napisał(a):właśnie powiedzcie mi co myślicie o zespole impakt, bo mam zamiar ich wziąśc na moje wesele ale chciałabym wysłuchac opinii

Gość

23-02-2008, 14:14
właśnie powiedzcie mi co myślicie o zespole impakt, bo mam zamiar ich wziąśc na moje wesele ale chciałabym wysłuchac opinii
Gość napisał(a):według mnie zespól ten jest w porządku, fajnie grają, i musze dodac ze przy ich muzyce młodzierz sie najlepiej bawi, chociaż nietylko....

Gość

23-02-2008, 14:25
według mnie zespól ten jest w porządku, fajnie grają, i musze dodac ze przy ich muzyce młodzierz sie najlepiej bawi, chociaż nietylko....
Gość napisał(a):MŁODZIEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

23-02-2008, 14:39
MŁODZIEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):o co chdzi z tą młodzieżą? dlaczego tyle wykrzykników???

Gość

23-02-2008, 15:59
o co chdzi z tą młodzieżą? dlaczego tyle wykrzykników???
Gość napisał(a):słownik otwórz i zajrzyj jak się w języku polskim pisze słowo \'\'MŁODZIEŻ\" pomijając to , że z jednego komputera wysyłasz pytanie o godz.  14:14:54  następnie o godz. 14:25:47 z tego samego komputera sobie odpowiadasz{gafa}

Gość

23-02-2008, 16:28
słownik otwórz i zajrzyj jak się w języku polskim pisze słowo \'\'MŁODZIEŻ\" pomijając to , że z jednego komputera wysyłasz pytanie o godz.  14:14:54  następnie o godz. 14:25:47 z tego samego komputera sobie odpowiadasz{gafa}
Gość napisał(a): Zespólmuzyczny FACT-{usmiech}znakomita oprawa muzyczna ,prowadzenie i nagłaśnianie imprez typu:wesela,zabawy,bale,dancingi,itp,znakomitej klasy sprzęt oraz wszechstronny repertuar.Skład 4 osoby z wokalistką,cały kraj cena 2 tys.+1zł/kmwww.thefact.xx.pl e-mail:the-fact@wp.pltel:046/862-97-70kom 0508 561 585

Gość

23-02-2008, 16:52
Zespólmuzyczny FACT-{usmiech}znakomita oprawa muzyczna ,prowadzenie i nagłaśnianie imprez typu:wesela,zabawy,bale,dancingi,itp,znakomitej klasy sprzęt oraz wszechstronny repertuar.Skład 4 osoby z wokalistką,cały kraj cena 2 tys.+1zł/kmwww.thefact.xx.pl e-mail:the-fact@wp.pltel:046/862-97-70kom 0508 561 585
Gość napisał(a):DO FACT::::A PO CO WAM TA PERKUSJA?   przecież leci playback    I TAKICH JAJ TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM 2 KLAWISZE I PERKA{diabelek}   A POZA TYM Z TAKIMI WOKALAMI NIE MACIE SZANS.  JEŚLI KTOŚ NIE WIERZY TO NIECH POSŁUCHA SAM   www.thefact.xx.pl  

Gość

23-02-2008, 18:47
DO FACT::::A PO CO WAM TA PERKUSJA?   przecież leci playback    I TAKICH JAJ TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM 2 KLAWISZE I PERKA{diabelek}   A POZA TYM Z TAKIMI WOKALAMI NIE MACIE SZANS.  JEŚLI KTOŚ NIE WIERZY TO NIECH POSŁUCHA SAM   www.thefact.xx.pl  
Gość napisał(a):podajcie proszę nr tel. do zespołu IMPACT:) pozdrawiam

Gość

23-02-2008, 18:53
podajcie proszę nr tel. do zespołu IMPACT:) pozdrawiam
Gość napisał(a):zespół IMPACT 888 176 262

Gość

23-02-2008, 18:54
zespół IMPACT 888 176 262
Gość napisał(a):zespół FACT makabra właśnie ich słuchałam, ich głosy do kitu!!!

Gość

23-02-2008, 18:55
zespół FACT makabra właśnie ich słuchałam, ich głosy do kitu!!!
Gość napisał(a):No i następny z kryptoreklamą, ale chociaż teraz przeładowałeś ip.Do zespołu Fuckt: spalcie tą perkusję bo to chyba atrapa i zajmijcie się czymś innym.Przecież teraz w budownictwie potrzebują ludzi, a dziewczyna może zostać np krawcową. Jak na Ostrołękę jesteście za słabi{usmiech}

Gość

23-02-2008, 19:01
No i następny z kryptoreklamą, ale chociaż teraz przeładowałeś ip.Do zespołu Fuckt: spalcie tą perkusję bo to chyba atrapa i zajmijcie się czymś innym.Przecież teraz w budownictwie potrzebują ludzi, a dziewczyna może zostać np krawcową. Jak na Ostrołękę jesteście za słabi{usmiech}
Gość napisał(a):Tak, stanowczo za słabi. To chyba nieudana forma kryptoreklamy. Na \" wrzucie\" w komentarzach słowa pełne pochwał- pewno pisanych przez, rozanielonych swoim produktem, członków zespołu Fakt. Być może perka automat, ale słychać talerz bardzo nie w takcie- tak jakby go uderzył, ktoś kto nie grywa na tym instrumencie i w ogóle nie ma pojęcia o rytmie - np. Promienie. Wokal nie powala, a tylko zniechęca do tego zespołu. {dobani}

Gość

23-02-2008, 20:41
Tak, stanowczo za słabi. To chyba nieudana forma kryptoreklamy. Na \" wrzucie\" w komentarzach słowa pełne pochwał- pewno pisanych przez, rozanielonych swoim produktem, członków zespołu Fakt. Być może perka automat, ale słychać talerz bardzo nie w takcie- tak jakby go uderzył, ktoś kto nie grywa na tym instrumencie i w ogóle nie ma pojęcia o rytmie - np. Promienie. Wokal nie powala, a tylko zniechęca do tego zespołu. {dobani}
Gość napisał(a):Dobrze, że można  posłuchać wcześniej. przynajmniej człowiek się nie skusi na taki szajs!!!

Gość

23-02-2008, 23:02
Dobrze, że można  posłuchać wcześniej. przynajmniej człowiek się nie skusi na taki szajs!!!
Gość napisał(a):a ja tez byłem na weselu gdzie grali Chłopcy z Placu Bema, i nie zgodze sie z opinia ze wogóle nie można było sie wybawić gdy oni graja. Wręcz przeciwnie wytanczylem sie, pozatym bardzo fajne prowadzenie i repertuar bogaty. No i oczywiscie duzy plus za to ze grają \"na zywo\"! Mi sie podobalo moge ich polecic! :-){ok}

Gość

24-02-2008, 15:52
a ja tez byłem na weselu gdzie grali Chłopcy z Placu Bema, i nie zgodze sie z opinia ze wogóle nie można było sie wybawić gdy oni graja. Wręcz przeciwnie wytanczylem sie, pozatym bardzo fajne prowadzenie i repertuar bogaty. No i oczywiscie duzy plus za to ze grają \"na zywo\"! Mi sie podobalo moge ich polecic! :-){ok}
Gość napisał(a):chłopcy z placu bema to porażka, przez nich całe wesele do bani...{dobani}

Gość

24-02-2008, 19:52
chłopcy z placu bema to porażka, przez nich całe wesele do bani...{dobani}
Gość napisał(a):zespoły które grają niby z plejbeku, to i tak śpiewają na żywo tylko melodia leci do ich śpiewu.......

Gość

24-02-2008, 19:55
zespoły które grają niby z plejbeku, to i tak śpiewają na żywo tylko melodia leci do ich śpiewu.......
Gość napisał(a): DO ZESPOŁU FACT... OJ NIE ŁADNIE TAK KŁAMAĆ,ŻE GRACIE NA ŻYWO .W ARANŻACH KOLEŻANKI ,KTÓRE SŁUCHAŁEM JEST PLAYBECK.W UTWORZE \"KAWIARENKI\" ZA MOCNO POJECHALIŚCIE TONACJĄ W GÓRĘ PRZEZ CO BASY CHODZĄ ZA WYSOKO.POZA TYM PIOSENKA \"ŚLUBNE PREZENTY\" TO ARANŻ ZESPOŁU VIVAT PT.\"ŻÓŁTY KWIAT\" ...TEŻ ZA MOCNO PODJECHALIŚCIE Z TONACJĄ W GÓRĘ....WIELE ZESPOŁÓW GRA Z PLAYBECKU,WIĘC TEŻ NIE MUSICIE KŁAMAĆ ,ŻE GRACIE NA ŻYWO.

Gość

24-02-2008, 20:56
DO ZESPOŁU FACT... OJ NIE ŁADNIE TAK KŁAMAĆ,ŻE GRACIE NA ŻYWO .W ARANŻACH KOLEŻANKI ,KTÓRE SŁUCHAŁEM JEST PLAYBECK.W UTWORZE \"KAWIARENKI\" ZA MOCNO POJECHALIŚCIE TONACJĄ W GÓRĘ PRZEZ CO BASY CHODZĄ ZA WYSOKO.POZA TYM PIOSENKA \"ŚLUBNE PREZENTY\" TO ARANŻ ZESPOŁU VIVAT PT.\"ŻÓŁTY KWIAT\" ...TEŻ ZA MOCNO PODJECHALIŚCIE Z TONACJĄ W GÓRĘ....WIELE ZESPOŁÓW GRA Z PLAYBECKU,WIĘC TEŻ NIE MUSICIE KŁAMAĆ ,ŻE GRACIE NA ŻYWO.

strony: wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów