- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):Idioto... pisz gramatycznie, a nie dramatycznie...zresztą, przyjdź na hallera to cię skapiszonuję.. z małej litery. Nie pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):Oczywiście masz rację co do gramatyki przecinki gdzieś uleciałya co do ulic piszemy dużą literą.Jeżeli jesteś{diabelek} takim ostrołęckim gieryką /czy rozumiesz o co chodzi ?/ podaj datę twoje lico i pogadamy znasz kminę ?
Gość

Gość napisał(a):Trudno, jak nie ma komu to ja napiszę. Myślę że ten wątek powinien zostać zamknięty przez admina ze względów formalnych.To forum jest w całościniemerytoryczne ze względu na kryptoreklamę. Apeluję do administratora i moderatora....zamknijcie ten wątek!!!{wstyd}
Gość

Gość napisał(a):Wracając do sedna sprawy. Od pierwszego wpisu mamy:1-SALE:Augustyniak, sala przy PGO, Coloseum w Wolkowych, Zielony zakątek, Kwadrans, Arkadia, ABC, Niezapominajka, sala przy zakładach mięsnych, Zajazd Hubus, Deptuła w Kadzidle, Nad Narwią i Borowik2-ZESPOŁY: Horyzont, Remix, Vertim, Atest, Onyx, Chłopcy z Placu Bema, Arion, Texonic, Medium, Skarabeusz, Klezmersi, Live, Takt, Firma, Galileo, Impact, Foton, Kraft, Klin, Echo, Bohemoth, Morbid Angel, Remont, Bayer Full, Selen, Mamzel, Granit, Skaynet, Granit, Helios, Stiv bend, Verdykt.Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. W waszych wypowiedziach są opinie pozytywne i negatywne. Każdy ma wybór- wybiera salę i zespól, który mu odpowiada. A jest w czym wybierać. Pozdrawiam wszystkich poszukujących.
Gość

Gość napisał(a):I tu się zgadzam Panie kolego. Wreszczcie ktoś podszedł do sprawy poważnie. Wielki plus dla Ciebie. Oto wlaśnie ktoś zebrał jakiś zbiór kapel na Ostrołękę i klientowi daje wybór. Pozdrawiam!
Gość

Gość napisał(a):zespół:MEDIUM - poprostu bosko graja!!{usmiech}sala:AUGUSTYNIAK....{ok}
Gość

Gość napisał(a):nie grają , ale \"pieknie\" odtwarzają!!! Ten klawiszowiec nie umie nawet polki zagrac prawą ręką
Gość

Gość napisał(a):Skończcie już!!!
Gość

Gość napisał(a):witam wszystkich! pomóżcie!!! potrzebny mi jakis fajny zespół na 25 października.Niestety większość zespołów ma już zajęte terminy.Jeśli możecie to dajcie jakieś namiary na zespoły, będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam i dziękuję.{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):no i się zaczęło, a taki spokój był.
Gość

Gość napisał(a):Jest wolność wyboru nie musisz czytać tego forum, jeżeli inni chcą tu zaistnieć niech piszą. To tak jak z samochodami, pomóżcie kupić fajne autko podajcie najlepsze salony, lub samochody. {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):604 331 723 ma wolne
Gość

Gość napisał(a):ORŁY FM-500 444 428FOTON-662071 160DASS-607 537 511IMPULS-504 974 392MAMZEL-508 281 599SELECT-885 151 690MEDIUM-502 673 576VERDYKT-604 826 044VERTIM-501 683 403REMIX-607 560 163EVEREST-606 311 994OMEGA-509 353 102POZDRAWIAM.{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):HE, ale się obśmiałem. Może jeszcze Pumex Patentex Xsanax Asterix Komplex Elektrolux może ktoś jeszcze coś dorzuci:)A co do orłów. Kto się sową urodził, orłem nie zdechnie. Hahaha.
Gość

Gość napisał(a):według mnie najlepszym zespołem jest zespół IMPACT, i medium też w porządku ale najlepszy IMPACT
Gość

Gość napisał(a):zespół składa sie z 4 osób, chłopcy świetnie sie prezentują... wokalistka troche gożej ale tez ładnie spiewa.
Gość

Gość napisał(a):zespół Impact oczywiście.
Gość

Gość napisał(a):A według mnie zespół Downa. (Dauna)I też się ładnie prezantuje.{zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):chyba ty go masz.....
Gość

Gość napisał(a):każdy może wyrazić swoją opinie więc sie bujnij koleś!!!!
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów