- Forum ogólne
- Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!
Gość napisał(a):SŁYSZAŁEM JAK JEDEN GRAJEK Z KAPELI NA ŻYWO POWIEDZIAŁ,ŻE WSZYSTKICH PARAPECIARZY TO BY POSTAWIŁ POD ŚCIANĘ I ROZSTRZELAŁ....A POTEM ICH USŁYSZAŁEM JAK GRAJĄ I ŚPIEWAJĄ...WNĘTRZNOŚCI SIĘ PRZEWALAŁY...LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE,BO ZARAZ ZWYMIOTUJĘ{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Próbujesz na siłę negować umiejętności i cele kapel grających na żywo. Zasada jest prosta \"dobre obroni się samo\". I dzięki temu istnieją kapele, które zarabiają 5 tys za imprezę, i takie jak twoja. Iskończ już pisać te swoje mądrośi..
Gość

Gość napisał(a):NO WIDZISZ ..MYŚLĘ,ŻE SIĘ DOGADALIŚMY
Gość

Gość napisał(a):Chcialabym zapytać o numery kontaktowe(ewentualnie strony internetowe) do zespołów takich jak: Horyzont, Texonic, Atest, Verdykt, Medium, Airon, Impact, Stiv Bend. Z góry dziękuję. Potrzebna byłaby mi tez opinia który jest według Was najlepszy;) Pozdrawiam.
Gość

Gość napisał(a):wejdź na sluu.ostroleka.pl tam napewno znajdziesz telefony a do medium 502 673 576. u mnie zagra Medium bo wg mnie i mojej rodziny to najlepszy zespół a wybór należy do cieie
Gość

Gość napisał(a):Skoro tak twierdzisz to widocznie nie słyszałeś ich nowej wokalistki... {gafa}
Gość

Gość napisał(a):\"Chcialabym zapytać o numery kontaktowe(ewentualnie strony internetowe) do zespołów takich jak: Horyzont, Texonic, Atest, Verdykt, Medium, Airon, Impact, Stiv Bend. Z góry dziękuję. Potrzebna byłaby mi tez opinia który jest według Was najlepszy;) Pozdrawiam.\"ja nie polecam strony www.slub.ostroleka.pl. Posty na tym serwisie sa kasowane, ponadto polecają bardziej zespoły i inny usługi ze swojego regionu czyli dokładnie ŁOMŻY. Admin strony jest wlasnie z tamtąd i preferuje swoich. Coprawda dopisuje nasze regionalne zespoly ale te które sie szanują nie proszą sie o to by sie w tym serwisie znalezc. Taka sama strona jest w tamtym regionie http://www.slub.lomza.pl/Ponadto pytanie o opinie który zespol jest najlepszy wywoła tutaj kolejną burze. Każdemu co innego sie podoba i tak jest zawsze. Nie każdy z tych zespołów ma swoją strone. A kontakt do nich najlpeszy drogą pantoflową. Z tych co wymienione ja polecam Horyzont, Texonic, Medium, Airon i nie znaczy że pozostale są gorsze! Chcesz kontaktów? Kilka jest tu... www.studioborkowski.ynet.pl/zespoly.htm ........ Ponadtowww.texonic.ynet.plHoryzont moze ktos podrzuci bo niestety nie mam.
Gość

Gość napisał(a):do numeru IP 83.24.253.150Na gronie zadałas / eś te same pytanie i juz masz odpowiedz..wiec nie widze sensu zakładania ponownego..
Gość

Gość napisał(a):chodziło mi o pytanie.
Gość

Gość napisał(a):no patrz że nowej nie słyszałam ale napewno nie jest gorsza od poprzedniej a tamta nie była za ciekawa co nie zmienia faktu ze i tak ludzie się dobrze bawili
Gość

Gość napisał(a):Do numeru 83.24.236.152 ale nie dostałam wszystkich numerów do zespołów;), a dla mnie to jest ważne. Dziekuję wszystkim pozdrawiam:)
Gość

Gość napisał(a):Jeżeli potrzebujecie dobrego zespołu który super prowadzi imprezy szczególnie wesela ( graja np na trąbce) polecam Atonce. Wiem bo grali u nas na weselu wszyscy byli zadowoleni a impreza trwala do 7 00{ok}{ok}{ok}
Gość

Gość napisał(a):tak tak! Do godziny trzeciej wszyscy spali, a jak sie obudzili to sie i pobawili do 7. Dobra impreza! At once - na raz
Gość

Gość napisał(a):Jak saksofon i trąbka to tylko bracia Pruszko zapewnią ci skuteczną zabawę{zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):najlepsza sala: zakłady mięsne ponieważ: doskonała obsługa, super jedzenie, fajne wnętrze-światła doskonale wyglądają na zdjęciach, chociaż nie doświadczeni kamerzyści ze słabym sprzętem mogą narzekać na ultrafiolet.zespół tylko jeden: CHŁOPCY Z PLACU BEMA zagrają prawie wszystko z wyjątkiem klasycznego disco polo-dla jaj grają taką składankę w wersji rockowej. no i grają na żywo. mają akustyka ze sobą jako chyba jedyni, to muzycy z prawdziwego zdarzenia, reszta zespołów z Ostrołęki to zazwyczaj parapeciarze, chociaż nie znam kilku. w związku z moją pracą bywam na 25 weselach rocznie więc mam porównanie. Pozdrawiam :)
Gość

Gość napisał(a):Całkowicie sie z Tobą zgadzam:)W ostrołęce na zywo grają jeszcze:LIVE, Horyzont :)
Gość

Gość napisał(a):Oczywiście zgadzam się na żywo grają takze \"Klezmersi\" ze społdzielni mieszkaniowej na \"Centrum\"
Gość

Gość napisał(a):Weźcie sobie wykupcie bilboardy w Wawie i nie zaśmiecajcie tego forum grajki jbne.
Gość

Gość napisał(a):I jeszcze jedno. Im większy burak, tym bardziej się udziela na tym pseudoforum. Przestańcie sobie kadzić i zarazem oczerniać innych. Załużcie sobie specjalne forum dla buraków.Im gorszy \"muzyk\" tym bardziej się udziela. Pasztetom, Marchewom, Burczonom, mówimy NIE!!
Gość

Gość napisał(a):A ty kto jesteś burak pastewny, czy ćwikła bo muzyk z ciebie jak z koziej dupy trąba.Logicznie rzecz biorąc forum to wywoła takie dyskusje i wywołało dyskusja na temat kto gra na żywo kto z plasticu nie ma sensu biorę tych co mnie się podobają, a że siedzi taka wesz jak ty / specjalnie nie piszę przez duże t /po drugiej stronie ekranu i trzepocze swoim ego to już druga sprawa{diabelek}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów