Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!

Założony przez mariusz1988
strony: wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 35 dalej
Gość napisał(a):TAK SIĘ SKŁADA ,ŻE GRAM NA KLAWISZACH I NA GITARZE....MOŻE SAM BYŚ COŚ ZAGRAŁ CWANIACZKU JAK JESTEŚ TAKI MUZYK.  A Z TEGO CO WIEM TO NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA\"GOŚCIE\",KTÓRZY ZNAJĄ 4 AKORDY . KTOŚ ,KTO SIĘ TROCHĘ SZANUJE I POTRAFI GRAĆ NAPEWNO SIĘ ZE MNĄ ZGODZI.

Gość

04-02-2008, 12:14
TAK SIĘ SKŁADA ,ŻE GRAM NA KLAWISZACH I NA GITARZE....MOŻE SAM BYŚ COŚ ZAGRAŁ CWANIACZKU JAK JESTEŚ TAKI MUZYK.  A Z TEGO CO WIEM TO NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA\"GOŚCIE\",KTÓRZY ZNAJĄ 4 AKORDY . KTOŚ ,KTO SIĘ TROCHĘ SZANUJE I POTRAFI GRAĆ NAPEWNO SIĘ ZE MNĄ ZGODZI.
Gość napisał(a):Dobry i profesjonalny zespół gra na żywo. Plejbek to dla niego obciach. I tyle.

Gość

04-02-2008, 12:22
Dobry i profesjonalny zespół gra na żywo. Plejbek to dla niego obciach. I tyle.
Gość napisał(a):ZNAWCA SIĘ ZNALAZŁ....A NA CO DZIEŃ PEWNIE JEST OPERATOREM WIDEŁ,,,,ALBO CZASEM NAWET BETONIARKI.

Gość

04-02-2008, 12:24
ZNAWCA SIĘ ZNALAZŁ....A NA CO DZIEŃ PEWNIE JEST OPERATOREM WIDEŁ,,,,ALBO CZASEM NAWET BETONIARKI.
Gość napisał(a):TO POKAŻ MI W OSTROŁĘCE DOBRY I PROFESJONALNY ZESPÓŁ,GDZIE GRA 4 MUZYKÓW.....NIE MUZYKANTÓW.PRZEWAŻNIE JAK JEST DOBRYM NP. KLAWISZOWIEC TO RESZTA KASZANI I WYCHODZI LIPA.

Gość

04-02-2008, 12:27
TO POKAŻ MI W OSTROŁĘCE DOBRY I PROFESJONALNY ZESPÓŁ,GDZIE GRA 4 MUZYKÓW.....NIE MUZYKANTÓW.PRZEWAŻNIE JAK JEST DOBRYM NP. KLAWISZOWIEC TO RESZTA KASZANI I WYCHODZI LIPA.
Gość napisał(a):Weź gościu przestań bronić tych swoich playbacków i sie nie chwal że jesteś takim dobrym muzykiem. Jak sie chwalisz że jesteś taki dobry to sie przedstaw, podaj nazwe swojego zespołu. Pozwól by inny Cię ocenili. Playback to playback kaźdy o ty wie co to jest. I nie próbuj udowadniać że odtwarzając utwory z jakiegokolwiek nośnika \"grasz\" lepiej.

Gość

04-02-2008, 13:02
Weź gościu przestań bronić tych swoich playbacków i sie nie chwal że jesteś takim dobrym muzykiem. Jak sie chwalisz że jesteś taki dobry to sie przedstaw, podaj nazwe swojego zespołu. Pozwól by inny Cię ocenili. Playback to playback kaźdy o ty wie co to jest. I nie próbuj udowadniać że odtwarzając utwory z jakiegokolwiek nośnika \"grasz\" lepiej.
Gość napisał(a):ZAPEWNIAM CIĘ,ŻE PORADZIŁBYM SOBIE W KAŻDEJ KAPELI NA ŻYWO,ALE JEST JESZCZE JEDNA SPRAWA : W KAPELI NA ŻYWO ZARABIASZ 500-600 ZŁ .A JA MAM Z IMPREZY 1200 ZŁ.MYŚLĘ,ŻE TO NAJWAŻNIEJSZY ARGUMENT.POZA TYM MAM PRAWIE CAŁY ROK ZAJĘTY{SAME WESELA} I DOPÓKI LUDZIE BĘDĄ MNIE CHCIELI NA SWOJE IMPREZY TO BĘDĘ DALEJ ROBIŁ SWOJE.NIE MUSZĘ SIĘ PRZEDSTAWIAĆ,BO KAŻDEMU MOŻNA PRZYKLEIĆ ŁATKĘ.

Gość

04-02-2008, 15:38
ZAPEWNIAM CIĘ,ŻE PORADZIŁBYM SOBIE W KAŻDEJ KAPELI NA ŻYWO,ALE JEST JESZCZE JEDNA SPRAWA : W KAPELI NA ŻYWO ZARABIASZ 500-600 ZŁ .A JA MAM Z IMPREZY 1200 ZŁ.MYŚLĘ,ŻE TO NAJWAŻNIEJSZY ARGUMENT.POZA TYM MAM PRAWIE CAŁY ROK ZAJĘTY{SAME WESELA} I DOPÓKI LUDZIE BĘDĄ MNIE CHCIELI NA SWOJE IMPREZY TO BĘDĘ DALEJ ROBIŁ SWOJE.NIE MUSZĘ SIĘ PRZEDSTAWIAĆ,BO KAŻDEMU MOŻNA PRZYKLEIĆ ŁATKĘ.
Gość napisał(a):Jakie grajki taka zapłata :D W sumei lepiej zapłacić więcej za plejbek niż mneij za rzępolenie na żywo {diabelek} Bo tak chyba w twoim przypadku jest, co?{dobani}

Gość

04-02-2008, 23:04
Jakie grajki taka zapłata :D W sumei lepiej zapłacić więcej za plejbek niż mneij za rzępolenie na żywo {diabelek} Bo tak chyba w twoim przypadku jest, co?{dobani}
Gość napisał(a):TAK JEST O BOSKI CEZARZE.WIDZĘ,ŻE I TAK JESTEŚ NAJMĄDRZEJSZY,CHOCIAŻ NIE WIEM ZUPEŁNIE O CO CI CHODZIŁO.

Gość

05-02-2008, 10:12
TAK JEST O BOSKI CEZARZE.WIDZĘ,ŻE I TAK JESTEŚ NAJMĄDRZEJSZY,CHOCIAŻ NIE WIEM ZUPEŁNIE O CO CI CHODZIŁO.
Gość napisał(a):Chodziło mi o to, że musisz kiepsko grać na żywo, skoro ludzie oferują ci większą kasę za granie z plejbeku.

Gość

05-02-2008, 11:45
Chodziło mi o to, że musisz kiepsko grać na żywo, skoro ludzie oferują ci większą kasę za granie z plejbeku.
Gość napisał(a):PLAYBACK TO MÓJ WYBÓR A NIE LUDZI...JA MAM 1200 ZŁ SAM.W 4 OSOBOWEJ KAPELI 1200 ZŁ RAZY 4 OSOBY TO PRZEWAŻNIE 4800 ZŁ...ZNASZ KAPELĘ CO DOSTANIE TYLE ZA WESELE?  

Gość

05-02-2008, 14:17
PLAYBACK TO MÓJ WYBÓR A NIE LUDZI...JA MAM 1200 ZŁ SAM.W 4 OSOBOWEJ KAPELI 1200 ZŁ RAZY 4 OSOBY TO PRZEWAŻNIE 4800 ZŁ...ZNASZ KAPELĘ CO DOSTANIE TYLE ZA WESELE?  
Gość napisał(a):A ty myślisz, że ile bierze dobra kapela za wesele???? 2000??{diabelek} Kapele na poziomie, grające na żywo biorą od 3500 tys w górę. I to nie jest żadna nowość. Podkreślam DOBRE KAPELE!!!

Gość

05-02-2008, 15:37
A ty myślisz, że ile bierze dobra kapela za wesele???? 2000??{diabelek} Kapele na poziomie, grające na żywo biorą od 3500 tys w górę. I to nie jest żadna nowość. Podkreślam DOBRE KAPELE!!!
Gość napisał(a):JUŻ TO WIDZĘ W OSTROŁĘCE{diabelek}{diabelek}{diabelek} A TY JAK SIĘ BĘDZIESZ ŻENIŁ NAPEWNO ZAPŁACISZ 5000 ZŁ ZA KAPELĘ{diabelek}{diabelek}{diabelek}

Gość

05-02-2008, 18:30
JUŻ TO WIDZĘ W OSTROŁĘCE{diabelek}{diabelek}{diabelek} A TY JAK SIĘ BĘDZIESZ ŻENIŁ NAPEWNO ZAPŁACISZ 5000 ZŁ ZA KAPELĘ{diabelek}{diabelek}{diabelek}
Gość napisał(a):Człowieku, dobre zespoły nie grają w jednym nieście i okolicznych wioskach, tylko mają imprezy w całej Polsce. Wbrew pozorom nawet ludzie urządzający wesela w O-ce wydają na nie znacznie więcej, niż ci się wydaje. Po prostu nie miałeś nigdy do czynienia z bogatszą i bardziej wymagającą klientelą. I powiem \"TAK\" - zapłaciłbym, gdybym tylko uważał, że warto. Takich ludzi jak ja jest dużo więcej.

Gość

05-02-2008, 20:04
Człowieku, dobre zespoły nie grają w jednym nieście i okolicznych wioskach, tylko mają imprezy w całej Polsce. Wbrew pozorom nawet ludzie urządzający wesela w O-ce wydają na nie znacznie więcej, niż ci się wydaje. Po prostu nie miałeś nigdy do czynienia z bogatszą i bardziej wymagającą klientelą. I powiem \"TAK\" - zapłaciłbym, gdybym tylko uważał, że warto. Takich ludzi jak ja jest dużo więcej.
Gość napisał(a):DOBRA SKOŃCZMY TĘ JAŁOWĄ DYSKUSJĘ ,BO TO DO NICZEGO NIE PROWADZI

Gość

05-02-2008, 22:51
DOBRA SKOŃCZMY TĘ JAŁOWĄ DYSKUSJĘ ,BO TO DO NICZEGO NIE PROWADZI
Gość napisał(a):Obserwuję to forum od dłuższego czasu i wreszcie muszę coś powiedzieć, chociaż miałem się nie wtrącać.Nienawidzę plastikowej muzyki i mam nadzieję, że doczekam czasów kiedy ludzie nie dadzą się oszukiwać przez pseudograjków typu Kaszpirowski trzymający ręce nad klawiaturą.W południowej Polsce nazywają takich \"zombi\" albo \"pokemony\":)Uczcie się bo kiedyś może zabraknąć prądu..... i cooooooo?{co}

Gość

06-02-2008, 02:07
Obserwuję to forum od dłuższego czasu i wreszcie muszę coś powiedzieć, chociaż miałem się nie wtrącać.Nienawidzę plastikowej muzyki i mam nadzieję, że doczekam czasów kiedy ludzie nie dadzą się oszukiwać przez pseudograjków typu Kaszpirowski trzymający ręce nad klawiaturą.W południowej Polsce nazywają takich \"zombi\" albo \"pokemony\":)Uczcie się bo kiedyś może zabraknąć prądu..... i cooooooo?{co}
Gość napisał(a):JUŻ NIERAZ TAK BYŁO ...I BIORĘ AKORDEON  I PO PROBLEMIE.

Gość

06-02-2008, 09:47
JUŻ NIERAZ TAK BYŁO ...I BIORĘ AKORDEON  I PO PROBLEMIE.
Gość napisał(a):A MYŚLISZ,ŻE ZESPOŁY ZAWODOWE,KTÓRE SĄ LANSOWANE PRZEZ TELEWIZJĘ GRAJĄ NA ŻYWO?   TAKA :DODA ,ICH TROJE,OSTATNIO FEEL I WIELE INNYCH...ONI TEŻ CIĘ OSZUKUJĄ I BIORĄ ZA \"WYSTĘP\"  1,5 GODZ..80 000 ZŁ.   ALE TO DLA CIEBIE JEST OK.

Gość

06-02-2008, 09:52
A MYŚLISZ,ŻE ZESPOŁY ZAWODOWE,KTÓRE SĄ LANSOWANE PRZEZ TELEWIZJĘ GRAJĄ NA ŻYWO?   TAKA :DODA ,ICH TROJE,OSTATNIO FEEL I WIELE INNYCH...ONI TEŻ CIĘ OSZUKUJĄ I BIORĄ ZA \"WYSTĘP\"  1,5 GODZ..80 000 ZŁ.   ALE TO DLA CIEBIE JEST OK.
Gość napisał(a):ZROZUMCIE TO WRESZCIE,ŻE W ZESPOŁACH \"Z PLAYBACKU\" JEST PRAWIE ZAWSZE KTOŚ KTO POTRAFI GRAĆ I CZASAMI JEST NAPRAWDĘ DOBRY.....NP.TAKI ROBERT Z ZESPOŁU VERTIM...POKAŻCIE MI GOŚCIA Z KAPELI\"NA ŻYWO\",KTÓRY WYMIATA NA KLAWISZACH TAK JAK ON.  PEWNIE SIĘ NIE ZNAJDZIE,A JUŻ NAPEWNO NIE  W JEGO WIEKU.......A SĄ \"ZESPOŁY\" 2 LUB 3 OSOBY,GDZIE NIKT NIE UMIE NA NICZYM GRAĆ I TO WTEDY NIE JEST OK.

Gość

06-02-2008, 09:59
ZROZUMCIE TO WRESZCIE,ŻE W ZESPOŁACH \"Z PLAYBACKU\" JEST PRAWIE ZAWSZE KTOŚ KTO POTRAFI GRAĆ I CZASAMI JEST NAPRAWDĘ DOBRY.....NP.TAKI ROBERT Z ZESPOŁU VERTIM...POKAŻCIE MI GOŚCIA Z KAPELI\"NA ŻYWO\",KTÓRY WYMIATA NA KLAWISZACH TAK JAK ON.  PEWNIE SIĘ NIE ZNAJDZIE,A JUŻ NAPEWNO NIE  W JEGO WIEKU.......A SĄ \"ZESPOŁY\" 2 LUB 3 OSOBY,GDZIE NIKT NIE UMIE NA NICZYM GRAĆ I TO WTEDY NIE JEST OK.
Gość napisał(a):To dlaczego nie gra na żywo tylko udaje pocemona, niech załapie sie do jakiejś kapeli na żywca to wtedy pogadamy jaki on jest dobry, żeby dobrze się zgrać i brzmieć to dopiero sztuka.Plastic to załatwia ale gdzie pasja, dusza muzyka, no gdzie ?{diabelek}

Gość

06-02-2008, 11:24
To dlaczego nie gra na żywo tylko udaje pocemona, niech załapie sie do jakiejś kapeli na żywca to wtedy pogadamy jaki on jest dobry, żeby dobrze się zgrać i brzmieć to dopiero sztuka.Plastic to załatwia ale gdzie pasja, dusza muzyka, no gdzie ?{diabelek}
Gość napisał(a):PRZECIEŻ 10 RAZY MÓWIĘ,ŻE CHODZI O KASĘ...A PASJĘ MOŻNA REALIZOWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.....I O PASJI MOŻNA MÓWIĆ WTEDY, GDY BIERZEMY POD UWAGĘ MUZYKÓW A NIE CHAŁTURNIKÓW....ZNAM TE KAPELE ZGRANE NA ŻYWO I ICH BRZMIENIE ZŁOŻONE Z 4 AKORDÓW{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}

Gość

06-02-2008, 12:54
PRZECIEŻ 10 RAZY MÓWIĘ,ŻE CHODZI O KASĘ...A PASJĘ MOŻNA REALIZOWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.....I O PASJI MOŻNA MÓWIĆ WTEDY, GDY BIERZEMY POD UWAGĘ MUZYKÓW A NIE CHAŁTURNIKÓW....ZNAM TE KAPELE ZGRANE NA ŻYWO I ICH BRZMIENIE ZŁOŻONE Z 4 AKORDÓW{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}

strony: wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów