Najlepszy zespół muzyczny i sala na wesele w Ostrołęce-POMÓŻCIE!!

Założony przez mariusz1988
strony: wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 35 dalej
Gość napisał(a):ja też chce..... :)

Gość

29-01-2008, 07:53
ja też chce..... :)
Gość napisał(a):Żenujące to jest {dobani}

Gość

29-01-2008, 11:00
Żenujące to jest {dobani}
Gość napisał(a):tel do CHZPB 605224650, u mnie graja w wakacje :-)

Gość

29-01-2008, 13:17
tel do CHZPB 605224650, u mnie graja w wakacje :-)
Gość napisał(a):ile biorą za wesele chłopcy z placu Bema?

Gość

29-01-2008, 14:57
ile biorą za wesele chłopcy z placu Bema?
Gość napisał(a):sporo ok 2400 zł

Gość

30-01-2008, 09:08
sporo ok 2400 zł
Gość napisał(a):proszę o namiary zspołu medium

Gość

02-02-2008, 17:24
proszę o namiary zspołu medium
Gość napisał(a):poszukaj w googlach.

Gość

02-02-2008, 18:51
poszukaj w googlach.
Gość napisał(a):Może dodam coś do tematu... Najlepsza sala \"Niezapominajka\" doskonała obsługa, piękna sala, niestety nieciekawe otocznie, sympatyczna właścicielka, \"Kwadrans\" nowa, piękna sala, dobra obsługa i niezłe jedzenie, i w sezonie \"Zielony Z.\" - tu tylko problem z ustawieniem zespołu.Najgorsza sala moim zdaniem to \"Hubus\" - niedopracowane jeszcze wszystko,brzydkie otoczenie,  \"Nad Narwią\" - konfliktowa \"pani\" menadżerka, zimnie i niesmaczne jedzenie.

Gość

02-02-2008, 19:07
Może dodam coś do tematu... Najlepsza sala \"Niezapominajka\" doskonała obsługa, piękna sala, niestety nieciekawe otocznie, sympatyczna właścicielka, \"Kwadrans\" nowa, piękna sala, dobra obsługa i niezłe jedzenie, i w sezonie \"Zielony Z.\" - tu tylko problem z ustawieniem zespołu.Najgorsza sala moim zdaniem to \"Hubus\" - niedopracowane jeszcze wszystko,brzydkie otoczenie,  \"Nad Narwią\" - konfliktowa \"pani\" menadżerka, zimnie i niesmaczne jedzenie.
Gość napisał(a):najlepszy zespół to HELIOS z Krasnego bardzo ładnie grają i super prowadzą imprezy

Gość

03-02-2008, 13:25
najlepszy zespół to HELIOS z Krasnego bardzo ładnie grają i super prowadzą imprezy
Gość napisał(a):sala? ARKADIA bezdyskusyjnie i bezkonkurencyjnie !!!zespol? MEDIUM albo ATESTco myslicie o w/w sali?{co} to tylko moje zdanie?

Gość

03-02-2008, 20:05
sala? ARKADIA bezdyskusyjnie i bezkonkurencyjnie !!!zespol? MEDIUM albo ATESTco myslicie o w/w sali?{co} to tylko moje zdanie?
Gość napisał(a):Arkadii nie widziałem ale zespół atest odradzam!!!!!!! grali na dencingu i się ludziom nie podobał. {nie}

Gość

03-02-2008, 20:25
Arkadii nie widziałem ale zespół atest odradzam!!!!!!! grali na dencingu i się ludziom nie podobał. {nie}
Gość napisał(a):Ooooo ciekawy wątek!Moje zdanie na temat sali Arkadia to tylko do 120 gości jest fajnie. Powyżej kaszana jakich mało. Ciasno i tyle, i nie pomaga nawet ta dodatkowa sala obok. Plener obok sali w lecie jesst ciekawy. Zimą wiadomo.Zespołu ATEST nie słyszałam osobiście więc sie nie wypowiadam. MEDIUM zaś to zespół który dobrze prowadzi impreze,  ale to czysty playback. Większość utworów wraz z wokalem odtawarzają z CD. Jeśli komuś to nie przeszkadza to warto sie zastanowić czy nie lepiej zatrudnić dobrego DJ wraz z dobrym wodzirejem. Wychodzi taniej i jeszcze lelpiej.PS. Podchodzisz do MEDIUM i mówisz... - ale wy gracie z playbacku!!A oni na to = i co z tego ? przeciez tak wszyscy grają!!!...rozbrajające

Gość

03-02-2008, 20:52
Ooooo ciekawy wątek!Moje zdanie na temat sali Arkadia to tylko do 120 gości jest fajnie. Powyżej kaszana jakich mało. Ciasno i tyle, i nie pomaga nawet ta dodatkowa sala obok. Plener obok sali w lecie jesst ciekawy. Zimą wiadomo.Zespołu ATEST nie słyszałam osobiście więc sie nie wypowiadam. MEDIUM zaś to zespół który dobrze prowadzi impreze,  ale to czysty playback. Większość utworów wraz z wokalem odtawarzają z CD. Jeśli komuś to nie przeszkadza to warto sie zastanowić czy nie lepiej zatrudnić dobrego DJ wraz z dobrym wodzirejem. Wychodzi taniej i jeszcze lelpiej.PS. Podchodzisz do MEDIUM i mówisz... - ale wy gracie z playbacku!!A oni na to = i co z tego ? przeciez tak wszyscy grają!!!...rozbrajające
Gość napisał(a):powyzej 120 osob kaszana? czemu???mi nie przeszkadza az tak strasznie playback, o ile nie rzuca sie on w oczy ( czyli wokalista potrafi dobrze udawac ).atest nie jest do bani moim zdaniem, graja fajnie a wokalistka ma swietny glos. mam demo w domu, mi b.sie podoba

Gość

03-02-2008, 20:56
powyzej 120 osob kaszana? czemu???mi nie przeszkadza az tak strasznie playback, o ile nie rzuca sie on w oczy ( czyli wokalista potrafi dobrze udawac ).atest nie jest do bani moim zdaniem, graja fajnie a wokalistka ma swietny glos. mam demo w domu, mi b.sie podoba
Gość napisał(a):Proszę pomóżcie otóż jestem kelnerką lecz chyba szefostwo chcę pożerować na mojej ciężkiej pracy stawki finansowe które mi płacą są beznadziejne tak wogóle ile zarabiają kelnerzy na balach, weselach błagam o odpowiedz.{smutny}

Gość

03-02-2008, 20:58
Proszę pomóżcie otóż jestem kelnerką lecz chyba szefostwo chcę pożerować na mojej ciężkiej pracy stawki finansowe które mi płacą są beznadziejne tak wogóle ile zarabiają kelnerzy na balach, weselach błagam o odpowiedz.{smutny}
Gość napisał(a):a gdzie pracujesz i ile dostajesz za ile godz pracy?

Gość

03-02-2008, 21:00
a gdzie pracujesz i ile dostajesz za ile godz pracy?
Gość napisał(a):Witam!Byłam wczoraj na weselu u kolegi mojego męża policjanta w Gimnazjum nr 1 na Hallera. Bardzo mi się podobał zespół Texonic który tam grał. REWELACJA.Sama sala jak sala - dłuuuuga. Żarcie super, obsługa extra. Nogi jeszcze bolą :(

Gość

03-02-2008, 21:26
Witam!Byłam wczoraj na weselu u kolegi mojego męża policjanta w Gimnazjum nr 1 na Hallera. Bardzo mi się podobał zespół Texonic który tam grał. REWELACJA.Sama sala jak sala - dłuuuuga. Żarcie super, obsługa extra. Nogi jeszcze bolą :(
Gość napisał(a):Stawka za wesele to od 200 do 300 zl w górę. Za bal płaci się więcej ok. 300-400zł.W szkołach płaca mniej, ale to jest logiczne. Nie dajcie sobie wmówić pracy za mniejsze pieniądze, bo to wykorzystywanie !!!!{zly}

Gość

03-02-2008, 22:59
Stawka za wesele to od 200 do 300 zl w górę. Za bal płaci się więcej ok. 300-400zł.W szkołach płaca mniej, ale to jest logiczne. Nie dajcie sobie wmówić pracy za mniejsze pieniądze, bo to wykorzystywanie !!!!{zly}
Gość napisał(a):ile??? od 200 do 300??? gdzie???{zdziwko}

Gość

04-02-2008, 07:49
ile??? od 200 do 300??? gdzie???{zdziwko}
Gość napisał(a):NIE POWINNIŚCIE ROBIĆ PROBLEMU Z TEGO,ŻE KTOŚ GRA Z PLAYBACKU.SĄ UTWORY,KTÓRYCH W 3 LUB 4 OSOBY NIE DA SIĘ  ZAGRAĆ.PO PROSTU TO SPIEPRZĄ.A PLAYBECK BĘDZIE JAK ORYGINAŁ ALBO BLISKO ORYGINAŁU.PROBLEM JEST WTEDY GDY NIKT Z ZESPOŁU NIE UMIE NA NICZYM GRAĆ I NIE POTRAFI ŚPIEWAĆ....ALE SKORO TAKA MANDARYNA ŚPIEWA W SOPOCIE TO NIE MA O CO KRUSZYĆ KOPII...U MNIE W ZESPOLE NA WESELA NIE MIAŁABY CZEGO SZUKAĆ.POZDRAWIAM.

Gość

04-02-2008, 08:59
NIE POWINNIŚCIE ROBIĆ PROBLEMU Z TEGO,ŻE KTOŚ GRA Z PLAYBACKU.SĄ UTWORY,KTÓRYCH W 3 LUB 4 OSOBY NIE DA SIĘ  ZAGRAĆ.PO PROSTU TO SPIEPRZĄ.A PLAYBECK BĘDZIE JAK ORYGINAŁ ALBO BLISKO ORYGINAŁU.PROBLEM JEST WTEDY GDY NIKT Z ZESPOŁU NIE UMIE NA NICZYM GRAĆ I NIE POTRAFI ŚPIEWAĆ....ALE SKORO TAKA MANDARYNA ŚPIEWA W SOPOCIE TO NIE MA O CO KRUSZYĆ KOPII...U MNIE W ZESPOLE NA WESELA NIE MIAŁABY CZEGO SZUKAĆ.POZDRAWIAM.
Gość napisał(a):\"NIE POWINNIŚCIE ROBIĆ PROBLEMU Z TEGO,ŻE KTOŚ GRA Z PLAYBACKU.SĄ UTWORY,KTÓRYCH W 3 LUB 4 OSOBY NIE DA SIĘ  ZAGRAĆ.PO PROSTU TO SPIEPRZĄ.A PLAYBECK BĘDZIE JAK ORYGINAŁ ALBO BLISKO ORYGINAŁU ...\"Chrzanisz! Jak czegoś nie potrafisz to sie za to nie bierz!

Gość

04-02-2008, 10:09
\"NIE POWINNIŚCIE ROBIĆ PROBLEMU Z TEGO,ŻE KTOŚ GRA Z PLAYBACKU.SĄ UTWORY,KTÓRYCH W 3 LUB 4 OSOBY NIE DA SIĘ  ZAGRAĆ.PO PROSTU TO SPIEPRZĄ.A PLAYBECK BĘDZIE JAK ORYGINAŁ ALBO BLISKO ORYGINAŁU ...\"Chrzanisz! Jak czegoś nie potrafisz to sie za to nie bierz!

strony: wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 35 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 1 zalogowany użytkownik.
Lista zalogowanych użytkowników: ___
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów