- Forum budowlane
- Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Gość napisał(a):Drzwi zamawiałem w salonie Projekt w Łomży na Bemca 3C. Nie mamy daleko z Ostrołęki więc z polecenia kolegi tam pojechałem. W Ostrołęce niestety nie znalazłem drzwi aluminiowych, jakich szukałem. Te co mam są z Aluhaus. Zanim pojedziecie do salonu Projekt wejdźcie na ich stronę, czy wogóle o takie drzwi Wam chodzi. Ja stolarkę aluminiową mam sprawdzoną przez rodzinę i znajomych więc wybór pewny.
Gość

Drzwi zamawiałem w salonie Projekt w Łomży na Bemca 3C. Nie mamy daleko z Ostrołęki więc z polecenia kolegi tam pojechałem. W Ostrołęce niestety nie znalazłem drzwi aluminiowych, jakich szukałem. Te co mam są z Aluhaus. Zanim pojedziecie do salonu Projekt wejdźcie na ich stronę, czy wogóle o takie drzwi Wam chodzi. Ja stolarkę aluminiową mam sprawdzoną przez rodzinę i znajomych więc wybór pewny.
Gość napisał(a):Zamawiałam okna w firmie TOMCZAK i jestem zadowolona. Oferta szybko przygotowana i po zamówieniu montaż też w miarę szyko. Jestem zadowolona.
Gość

Zamawiałam okna w firmie TOMCZAK i jestem zadowolona. Oferta szybko przygotowana i po zamówieniu montaż też w miarę szyko. Jestem zadowolona.
Gość napisał(a):U Tomczaka okna polecam
bardzo dobra cena a chłopaki ładnie to zamontowali
Gość

U Tomczaka okna polecam
bardzo dobra cena a chłopaki ładnie to zamontowali
Gość napisał(a):Stolarka od uznanych producentów oraz profesjonalna ekipa montażowa.
FHU DE-KO ul. Targowa 41d okna drzwi bramy garażowe.
Zapraszamy na zakupy.
Gość

Stolarka od uznanych producentów oraz profesjonalna ekipa montażowa.
FHU DE-KO ul. Targowa 41d okna drzwi bramy garażowe.
Zapraszamy na zakupy.
Gość napisał(a):De-ko może i uznane światowe marki ale czy za marki takie warto tyle płacić? Porównać bramę niemiecką do polskiej i jaką widzisz różnice oprócz ceny i tego do czyjej kieszeni trafi większość tej kasy jako zapłata za "markę". Cena też jest ważna i to żeby nie przepłacać tam gdzie nie potrzeba.
Gość

De-ko może i uznane światowe marki ale czy za marki takie warto tyle płacić? Porównać bramę niemiecką do polskiej i jaką widzisz różnice oprócz ceny i tego do czyjej kieszeni trafi większość tej kasy jako zapłata za "markę". Cena też jest ważna i to żeby nie przepłacać tam gdzie nie potrzeba.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):De-ko może i uznane światowe marki ale czy za marki takie warto tyle płacić? Porównać bramę niemiecką do polskiej i jaką widzisz różnice oprócz ceny i tego do czyjej kieszeni trafi większość tej kasy jako zapłata za "markę". Cena też jest ważna i to żeby nie przepłacać tam gdzie nie potrzeba.
Każdy wybiera produkty takie, które spełniął jego wymagania , wiadomo , że produkt od uznanych producentów jest droższy, ale co za tym idzie jest żywotniejszy w przypadku bram patrz rolki, sprężyny , a co najważniejsze wprzypadku bram z napędem jakość napędu , dłogość okresu gwarancyjnego i jak do tej gwarancji podchodzi producent składa się na finalną cenę. Panu cena nie odpowiada jest masę innych produktów i można skorzystać z oferty konkurencji ;). Pozdrawiamy wszystkiego dobrego w nowym roku !!
Gość

Gość napisał(a):De-ko może i uznane światowe marki ale czy za marki takie warto tyle płacić? Porównać bramę niemiecką do polskiej i jaką widzisz różnice oprócz ceny i tego do czyjej kieszeni trafi większość tej kasy jako zapłata za "markę". Cena też jest ważna i to żeby nie przepłacać tam gdzie nie potrzeba.
Każdy wybiera produkty takie, które spełniął jego wymagania , wiadomo , że produkt od uznanych producentów jest droższy, ale co za tym idzie jest żywotniejszy w przypadku bram patrz rolki, sprężyny , a co najważniejsze wprzypadku bram z napędem jakość napędu , dłogość okresu gwarancyjnego i jak do tej gwarancji podchodzi producent składa się na finalną cenę. Panu cena nie odpowiada jest masę innych produktów i można skorzystać z oferty konkurencji ;). Pozdrawiamy wszystkiego dobrego w nowym roku !!
Gość napisał(a):Zamykamy stan surowy. Okna winergetic premium z Oknoplast z 3 szybami. Nad drzwiami jeszcze myślimy. Ktoś poleci? Najlepiej aluminiowe.
Gość

Zamykamy stan surowy. Okna winergetic premium z Oknoplast z 3 szybami. Nad drzwiami jeszcze myślimy. Ktoś poleci? Najlepiej aluminiowe.
Gość napisał(a):Jak aluminiowe to może Aluhaus? Z tego co czytałem na necie mają spoko opinie.
Gość

Jak aluminiowe to może Aluhaus? Z tego co czytałem na necie mają spoko opinie.
Gość napisał(a):Ja jestem zadowolony, wiesz kwestia gustu. Nam spodobała się stylistyka drzwi z katalogu Aluhaus, a do tego sprzedawca w salonie nam trochę opowiedział o kwestiach parametrów. Wstyd się przyznać nie miałem pojęcia, że to tak ważne. Myślałem tylko o tym, by drzwi były modne. Tutaj dochodzą też parametry termiczne i akustyczne. W każdym razie od listopada gdzieś mamy drzwi wymienione i jest spora różnica. Wcześniejsze do niczego już się nie nadawały, wzięliśmy je do altanki :D
Gość

Ja jestem zadowolony, wiesz kwestia gustu. Nam spodobała się stylistyka drzwi z katalogu Aluhaus, a do tego sprzedawca w salonie nam trochę opowiedział o kwestiach parametrów. Wstyd się przyznać nie miałem pojęcia, że to tak ważne. Myślałem tylko o tym, by drzwi były modne. Tutaj dochodzą też parametry termiczne i akustyczne. W każdym razie od listopada gdzieś mamy drzwi wymienione i jest spora różnica. Wcześniejsze do niczego już się nie nadawały, wzięliśmy je do altanki :D
Gość napisał(a):Wikęd mnie kusił, ale jednak wygrał Aluhaus. Myślę, że decyzja dobra.
Gość

Wikęd mnie kusił, ale jednak wygrał Aluhaus. Myślę, że decyzja dobra.
Gość napisał(a):U nas okna pixel z Oknoplast. Dość popularny model w naszym otoczeniu. Trzy szyby wszędzie dla lepszej izolacji.
Gość

U nas okna pixel z Oknoplast. Dość popularny model w naszym otoczeniu. Trzy szyby wszędzie dla lepszej izolacji.
Gość napisał(a):Okna Pixel kupiłem w promocyjnej cenie. Fajnie bo udało się trochę zaoszczędzić. Do tego jestem zadowolony z nich. Także kolego wyżej myślę, że zakup również u Ciebie udany.
Gość

Okna Pixel kupiłem w promocyjnej cenie. Fajnie bo udało się trochę zaoszczędzić. Do tego jestem zadowolony z nich. Także kolego wyżej myślę, że zakup również u Ciebie udany.
Gość napisał(a):Witam czy ktoś ma okna z firmy Maco??? Czy polecacie ?
Gość

Witam czy ktoś ma okna z firmy Maco??? Czy polecacie ?
Gość napisał(a):Dla mnie najlepszą ofertę jeśli chodzi o okna pvc ma Oknoplast.
Gość

Dla mnie najlepszą ofertę jeśli chodzi o okna pvc ma Oknoplast.
Gość napisał(a):Mi najlepiej doradzili i najtaniej jednocześnie wyszło u Tomczaka. Pani Bożena bardzo praktycznie wszystko wytłumaczy. Przenieśli się teraz na ul. Sienkiewicza, na przeciwko szkoły. Tam gdzie są te ubezpieczenia.
Gość

Mi najlepiej doradzili i najtaniej jednocześnie wyszło u Tomczaka. Pani Bożena bardzo praktycznie wszystko wytłumaczy. Przenieśli się teraz na ul. Sienkiewicza, na przeciwko szkoły. Tam gdzie są te ubezpieczenia.
Gość napisał(a):Kupowałem niedawno drzwi zewnętrzne do domu i postawiłem na stalowe z KMT. Polecam bo spradzają się bardzo dobrze. Przede wszystkim super izolacja termiczna więc są energooszczędne, co w dzisiejszych czasach bardzo ważne. Duzo różnych modeli i kolorów, solidnosc wykonania.
Gość

Kupowałem niedawno drzwi zewnętrzne do domu i postawiłem na stalowe z KMT. Polecam bo spradzają się bardzo dobrze. Przede wszystkim super izolacja termiczna więc są energooszczędne, co w dzisiejszych czasach bardzo ważne. Duzo różnych modeli i kolorów, solidnosc wykonania.
Gość napisał(a):Ja zaś zamawiałem i drzwi, i okna w Profilu przy Piłsudskiego. Produkty przyszły na czas. Brałem usługę z montażem i było ok. Chłopaki wpadli, zrobili swoje, posprzątali po sobie.
Gość

Ja zaś zamawiałem i drzwi, i okna w Profilu przy Piłsudskiego. Produkty przyszły na czas. Brałem usługę z montażem i było ok. Chłopaki wpadli, zrobili swoje, posprzątali po sobie.
Gość napisał(a):Może ktoś montował okna w firmie Geal na ul. Kopernika, proszsto opinie na temat montażu i jakości okien.
Gość

Może ktoś montował okna w firmie Geal na ul. Kopernika, proszsto opinie na temat montażu i jakości okien.
Gość napisał(a):Szukamy dobrej firmy do wymiany okien, i prosimy o pomoc w wyborze, może ktoś montował i chciał się podzielić. Rozważamy firmę Window na róg Kilińskiego.
Gość

Szukamy dobrej firmy do wymiany okien, i prosimy o pomoc w wyborze, może ktoś montował i chciał się podzielić. Rozważamy firmę Window na róg Kilińskiego.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Rzuć jakieś konkrety, bo ja widziałem okna montowane przez łomżyńską firmę to serce mnie zabolało. Brak luzów montażowych, brak pianki w niektórych fragmentach, duże drzwi na taras postawione na cegłach.Tak, to prawda. Moj teść juz przez 2 lata prawuje się z firmą produkującą i montującą okna z Łomży. Dlatego zbierajcie jak najwiecej info. i porównujcie różne firmy.
Gość

Gość napisał(a):Rzuć jakieś konkrety, bo ja widziałem okna montowane przez łomżyńską firmę to serce mnie zabolało. Brak luzów montażowych, brak pianki w niektórych fragmentach, duże drzwi na taras postawione na cegłach.
Tak, to prawda. Moj teść juz przez 2 lata prawuje się z firmą produkującą i montującą okna z Łomży. Dlatego zbierajcie jak najwiecej info. i porównujcie różne firmy.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów