- Forum budowlane
- Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Gość napisał(a):Okna, drzwi drewniane i bramę zamawiałem w firmie http://okna-tomczak.pl/i jestem zadowolony z jakości. Widać, że pracownicy wiedzą jak się zabrać do takiej roboty. Minusem jest to ze używają pianki Soudal. Ja wiem że to dobry producent pianki, ale robię trochę w budowlance więc zażyczyłem sobie inną piankę i nie było problemu. Bardzo ładne okna w kolorze orzech mają.
Gość
Gość napisał(a):Bardzo polecam firmę Prestige http://prestigeokna.pl/ profesjonalnie, wycena gratis, wszystko super i git !!!
Gość
Gość napisał(a):O firmie Prestige słyszałem, ale trzeba podkreślić, że firmę tworzą ludzie a tutaj chyba dobrze sprawują się pracownicy w firmie Tomczak. W mojej ocenie to prawdziwi fachowcy.Pozdrawiam Pana Darka i dziękuję za sprawny i poprawny montaż.
Gość
Gość napisał(a):Czy ta firma Tomczak to ta sama co wykonuje piankowanie poddaszy?http://ocieplenie-poddasza.com.pl/ Logo takie samo.
Gość
kpiotro napisał(a):Tak, to ta sama firma, która ma okna, drzwi i ocieplanie pianką. Stara firma. Oni od dawna już na rynku są, ale pianki to chyba w tamtym roku wprowadzili do oferty. Moja koleżanka tam pracuje.
kpiotro
Gość napisał(a):Okna z Drutexu są super! Mam od nich pcvki i jestem naprawdę pod wrażeniem. Świetna jakość, panowie od montażu super sprawni i profesjonalni. Zalezy jaki model chcesz wyrbac, ja mam iglo energy i jestem zadowolony, ale z tego co oglądałem to inne modele też mają super parametry.
Gość
Gość napisał(a):nie polecam firmy geal, kupiłem u nich drzwi zewnętrzne aluminiowe ciepłe z ich montażem, i muszę powiedzieć, że już dwa razy były na gwarancji, i nadal nie jest dobrze, ogólnie nie są szczelne. Ciężko się doprosić o naprawy
Gość
markko napisał(a):Mnie natomiast interesuja drzwi przeciwpożarowe stalowe o ktorych nie moge znalezc zbyt duzo informacji. Przymierzam sie do otwarcia swojego wlasnego biznesu i okazalo sie, ze do wymiany w budynku beda wlasnie drzwi. Aktualnie nie spelniaja one wszystkich wymaganych norm .. w sumie to byly kiedys kupione po kosztach. Nie wiem za bardzo czym sie kierowac przy tym wyborze, a ze swoim dobrym znajomych fachowcem stracilem kontakt. Zrobilem rekonesans co do firm oferujacych takie rozwiazania, jak na razie moje najwieksze zaufanie wzbudzila http://www.mercordoors.com/pl/site/mercordoors/ Dobrze jakby jakies osoby posiadajace takie drzwi wypowiedzialy sie w temacie i cos wiecej doradzily. Z gory dzieki za pomoc.
markko
Gość napisał(a):EM-BUD - Firma, która jest na rynku od lat. Mają okna z Białegostoku.
Gość
Gość napisał(a):Drzwi stalowe robi fima Metplastkolor , co do pcv embud to tylko sprzedawcy biora okna z roznych firm doliczaja marże i sprzedaja ... warto więc sie zastanowic nad tym . pcv znajomi maja z firmy na stacha konwy mala budka przy stacji paliw i są zadowoleni .
Gość
Gość napisał(a):Ja po sprawdzeniu montażu okien ostrołęckich firm, stwierdziłem, że żadna firma nie wykonuje poprawnie montażu.Jak okna to nie z Ostrołęki.
Gość
Gość napisał(a):Rzuć jakieś konkrety, bo ja widziałem okna montowane przez łomżyńską firmę to serce mnie zabolało. Brak luzów montażowych, brak pianki w niektórych fragmentach, duże drzwi na taras postawione na cegłach.
Gość
Gość napisał(a):Co do drzwi to na bank http://kunszt.wroclaw.pl/drzwi-na-zamowienie/, schody, posadzki wszystko mogę polecić bo sprawdzone na własnej skórze. W sumie nie wiem jak z dojazdem. Też preparaty mają spoko, także można do nich uderzać, bo widać że kompleksowo działają.
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Okna z Drutexu są super! Mam od nich pcvki i jestem naprawdę pod wrażeniem. Świetna jakość, panowie od montażu super sprawni i profesjonalni. Zalezy jaki model chcesz wyrbac, ja mam iglo energy i jestem zadowolony, ale z tego co oglądałem to inne modele też mają super parametry.Ja mam ich THERMOFLOAT ARGON i też jestem zadowolony
Gość
Gość napisał(a):Okna z Drutexu są super! Mam od nich pcvki i jestem naprawdę pod wrażeniem. Świetna jakość, panowie od montażu super sprawni i profesjonalni. Zalezy jaki model chcesz wyrbac, ja mam iglo energy i jestem zadowolony, ale z tego co oglądałem to inne modele też mają super parametry.
Ja mam ich THERMOFLOAT ARGON i też jestem zadowolony
Gość napisał(a):Mocno słabe te reklamy Firm Gimbaza ;)
Gość
Mocno słabe te reklamy Firm Gimbaza ;)
Gość napisał(a):a czy firma Okna-Tomczak to jest tego Tomczaka od Galerii Bursztynowej?
Gość
a czy firma Okna-Tomczak to jest tego Tomczaka od Galerii Bursztynowej?
Gość napisał(a):nie, to nie jest ten sam człowiek. Ta firma od okien to ten sam facet co ma firmę TOMCZAK - Izolaje Natryskowe, ten sam NIP firmy więc to to samo, a dodatkowo na stronie jest taka informacja, myślę, że tamtemu Tomczakowi nie chciałoby się robić w branży okien :)
Gość
nie, to nie jest ten sam człowiek. Ta firma od okien to ten sam facet co ma firmę TOMCZAK - Izolaje Natryskowe, ten sam NIP firmy więc to to samo, a dodatkowo na stronie jest taka informacja, myślę, że tamtemu Tomczakowi nie chciałoby się robić w branży okien :)
Gość napisał(a):Jeśli mam polecić solidne drzwi to tylko od producenta "Veyna". Ich cena jest adekwatna jakości, bogaty wzornik kolorów.
Gość
Jeśli mam polecić solidne drzwi to tylko od producenta "Veyna". Ich cena jest adekwatna jakości, bogaty wzornik kolorów.
Gość napisał(a):A jakie opinie o przedstawicielu Oknoplastu z Ostrołęki, chodzi mi o montaż ? Jakieś opinie ? Rzetelna firma ?
Gość
A jakie opinie o przedstawicielu Oknoplastu z Ostrołęki, chodzi mi o montaż ? Jakieś opinie ? Rzetelna firma ?
Gość napisał(a):Firma Stoldor Paweł Dzwonkowski- porządny serwis po sprzedaży
Gość
Firma Stoldor Paweł Dzwonkowski- porządny serwis po sprzedaży
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów