- Forum budowlane
- Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Opinie o sklepach z oknami i drzwiami?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Firma Stoldor Paweł Dzwonkowski- porządny serwis po sprzedaży
idealnie byłoby żeby po sprzedaży nie był potrzebny serwis....
ale niestety jakość produkcji okien jest taka słaba, że to przechodzi ludzkie pojęcie
Gość

Gość napisał(a):Firma Stoldor Paweł Dzwonkowski- porządny serwis po sprzedaży
idealnie byłoby żeby po sprzedaży nie był potrzebny serwis....
ale niestety jakość produkcji okien jest taka słaba, że to przechodzi ludzkie pojęcie
Gość napisał(a):Studio wnetrz SZTUKA WYBORU na starosty Kosa 4 obok rehabilitacji okna w dobrej cenie doświadczenie jest ekipa montażowa wyluzowana prace poszły super.
Gość

Studio wnetrz SZTUKA WYBORU na starosty Kosa 4 obok rehabilitacji okna w dobrej cenie doświadczenie jest ekipa montażowa wyluzowana prace poszły super.
Gość napisał(a):A ja polecam firmę Tomczak http://okna-tomczak.pl/
Wszystko sprawnie, okna ładnie wstawione. Dodatkowo dostałem dobrą cenę na drzwi i bramę.
Gość

A ja polecam firmę Tomczak http://okna-tomczak.pl/
Wszystko sprawnie, okna ładnie wstawione. Dodatkowo dostałem dobrą cenę na drzwi i bramę.
Gość napisał(a):Stoldor
Gość

Stoldor
Gość napisał(a):ja polecam firme DE-KO Ostrołęka ul. targowa 41D .
www.de-ko.pl
Gość

ja polecam firme DE-KO Ostrołęka ul. targowa 41D .
www.de-ko.pl
Gość napisał(a):JA mogę polecić Ci producenta drzwi. Sam ostatnio prowadziłem rozkminke u kogo zamówić. Znalazłem kiedych na forum polecaną firmę Veyna. Zamówiłem drzwi, szeroka oferta, choć to nie zawsze ułatwia wybór. Ceny całkiem względne. Jestem zadowolony z wyboru.
Gość

JA mogę polecić Ci producenta drzwi. Sam ostatnio prowadziłem rozkminke u kogo zamówić. Znalazłem kiedych na forum polecaną firmę Veyna. Zamówiłem drzwi, szeroka oferta, choć to nie zawsze ułatwia wybór. Ceny całkiem względne. Jestem zadowolony z wyboru.
Mateusz121 napisał(a):Ja mam okna z Okmontu wszyscy z mojej okolicy od nich boirą, są ok i nie drogie.
Mateusz121
Ja mam okna z Okmontu wszyscy z mojej okolicy od nich boirą, są ok i nie drogie.
Gość napisał(a):Polecam Embud. Solidnie i rzetelnie!
Gość

Polecam Embud. Solidnie i rzetelnie!
Gość napisał(a):Nie polecam firmy z Piłsudskiego (naprzeciw starego basenu). Właściciel straszny buc, prostak i gówniarz.
Gość

Nie polecam firmy z Piłsudskiego (naprzeciw starego basenu). Właściciel straszny buc, prostak i gówniarz.
Gość napisał(a):Czy ktoś wie, ta firma Geal z okolic ZUSu wynisła się na stałe? Oni chyba mieli okna Abakus.
Gość

Czy ktoś wie, ta firma Geal z okolic ZUSu wynisła się na stałe? Oni chyba mieli okna Abakus.
Gość napisał(a):Ja polecam bardzo ofertę i obsługę w salonie Projekt na ul. Konwy 8a. Panowie doradzili mi i jeszcze udało mi się zamówić z fajnym rabatem. Szukałem okien energooszczędnych polecono mi model Winergetic Premium z Oknoplast. Okna świetnie się sprawdziły.
Gość

Ja polecam bardzo ofertę i obsługę w salonie Projekt na ul. Konwy 8a. Panowie doradzili mi i jeszcze udało mi się zamówić z fajnym rabatem. Szukałem okien energooszczędnych polecono mi model Winergetic Premium z Oknoplast. Okna świetnie się sprawdziły.
Gość napisał(a):Polecam firma Widok u Bałonów za mostem w stronę ostoi po lewej stronie.
Gość

Polecam firma Widok u Bałonów za mostem w stronę ostoi po lewej stronie.
Gość napisał(a):Porównałem różne wyceny i najlepszą ofertęm najtaniej dostałem w TOMCZAK OKNA
Gość

Porównałem różne wyceny i najlepszą ofertęm najtaniej dostałem w TOMCZAK OKNA
Gość napisał(a):My braliśmy okna z firmy DEKO na Targowej. Obsługa w biurze oraz montazysci rewelacja, na każde pytanie dostawalismy odpowiedź i dobre sugestie. Dlatego cała resztę wyposażenia drzwi i podłogi też od nich zamowilismy.
Gość

My braliśmy okna z firmy DEKO na Targowej. Obsługa w biurze oraz montazysci rewelacja, na każde pytanie dostawalismy odpowiedź i dobre sugestie. Dlatego cała resztę wyposażenia drzwi i podłogi też od nich zamowilismy.
Gość napisał(a):Przyszedł czas na okna. Jak czytam to większość do autoprezentacja. My mamy na celowniku 3 firmy z Ostrołęki może ktoś miał styczność i się wypowie.
1. KRISPOL Comfort ul. Kilińskiego.
Najwięcej poleceń od innych inwestorów. Bardzo dobra obsługa, bardzo rzetelnie podchodzą do tematu tłumacząc wszystko i co najważniejsze można wszystko zobaczyć w salonie włącznie z tym jak wygląda montaż, co dla mnie jest bardzo istotne. Plus również że można kupić całą stolarkę w jednej kolorystyce od jednego producenta, wg mnie duża oszczędność czasu i pieniędzy. Cenowo porównywalnie z innymi firmami biorąc pod uwagę produkty z tej samej półki.Zaskoczyło mnie również że zaproponowali drzwi zastępcze na okres budowy, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim. Jedyny minus ciężko znaleść miejsce Parkingowe.
2.Prestige 11 Listopada.
Również polecane przez inwestorów na +. Miła obsługa, zabrakło mi pokazania jak wygląda montaż ciepły albo szczelny na początku spotkania nikt nie zaproponował takiej opcji dopiero jak zapytaliśmy, a to jest dla nas bardzo ważne . Tu również można zakupić większość produktów od jednego producenta, w jednej kolorystyce. Cena bardzo zbliżona do konkurencji. Brak prroblemu z parkingiem.
3. Oknoplast Stacha Konwy.
O tej firmnie było najwięcej opini ale zdania były podzielone dużo pozytywnych ale i negatywnych opini głównie co do montażu, Produkt sam w sobie cenowa i jakościowo bardzo porównywalny braliśmy pod uwagę takie same produkty albo najbardziej zbliżone. Obsługa również bardzo miła, Sposoby montażu zostały opisane, ale odniosłam wrażenie że niechętnie polecają ciepły/szczelny montaż. Również bogaty wybór kolorystyczny i wiele produktów w jednym mmiejscu Parking bez problemowy.
Co wy Kochani myślicie o tych firmach. Jakieś opinie. Chcemy mieć pełną świadomość przed wyborem stolarki w końcu człowiek buduje się raz i na całe życie.
Chcemy też uniknąć Nierzetelnych Firm i Psełdo Montarzystów. Jeżdzę często po budowach z moim Mężem i widziałam wiele np. Okno HST z progiem wystającym 6 cm bo firma xxx pomyliła się w pomiarach i stwierdzili że nic się nie da z tym już zrobić, Albo okna lub drzwi które są podpierane pustakami a pózniej się opuszczają lub wyginają ramy lub też firmy z którymi kontakt się urywa po montażu, to tylko niektóre z sytuacji które nam opowiadali inwestorzy.Narazie firmy z którymi nawiązaliśmy współpracę okazały się rzetelne i mamy nadzieję że to się nie zmieni bo droga przed nami jeszcze długa.
Pozdrawiam
Borzena P.
Gość

Przyszedł czas na okna. Jak czytam to większość do autoprezentacja. My mamy na celowniku 3 firmy z Ostrołęki może ktoś miał styczność i się wypowie.
1. KRISPOL Comfort ul. Kilińskiego.
Najwięcej poleceń od innych inwestorów. Bardzo dobra obsługa, bardzo rzetelnie podchodzą do tematu tłumacząc wszystko i co najważniejsze można wszystko zobaczyć w salonie włącznie z tym jak wygląda montaż, co dla mnie jest bardzo istotne. Plus również że można kupić całą stolarkę w jednej kolorystyce od jednego producenta, wg mnie duża oszczędność czasu i pieniędzy. Cenowo porównywalnie z innymi firmami biorąc pod uwagę produkty z tej samej półki.Zaskoczyło mnie również że zaproponowali drzwi zastępcze na okres budowy, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim. Jedyny minus ciężko znaleść miejsce Parkingowe.
2.Prestige 11 Listopada.
Również polecane przez inwestorów na +. Miła obsługa, zabrakło mi pokazania jak wygląda montaż ciepły albo szczelny na początku spotkania nikt nie zaproponował takiej opcji dopiero jak zapytaliśmy, a to jest dla nas bardzo ważne . Tu również można zakupić większość produktów od jednego producenta, w jednej kolorystyce. Cena bardzo zbliżona do konkurencji. Brak prroblemu z parkingiem.
3. Oknoplast Stacha Konwy.
O tej firmnie było najwięcej opini ale zdania były podzielone dużo pozytywnych ale i negatywnych opini głównie co do montażu, Produkt sam w sobie cenowa i jakościowo bardzo porównywalny braliśmy pod uwagę takie same produkty albo najbardziej zbliżone. Obsługa również bardzo miła, Sposoby montażu zostały opisane, ale odniosłam wrażenie że niechętnie polecają ciepły/szczelny montaż. Również bogaty wybór kolorystyczny i wiele produktów w jednym mmiejscu Parking bez problemowy.
Co wy Kochani myślicie o tych firmach. Jakieś opinie. Chcemy mieć pełną świadomość przed wyborem stolarki w końcu człowiek buduje się raz i na całe życie.
Chcemy też uniknąć Nierzetelnych Firm i Psełdo Montarzystów. Jeżdzę często po budowach z moim Mężem i widziałam wiele np. Okno HST z progiem wystającym 6 cm bo firma xxx pomyliła się w pomiarach i stwierdzili że nic się nie da z tym już zrobić, Albo okna lub drzwi które są podpierane pustakami a pózniej się opuszczają lub wyginają ramy lub też firmy z którymi kontakt się urywa po montażu, to tylko niektóre z sytuacji które nam opowiadali inwestorzy.Narazie firmy z którymi nawiązaliśmy współpracę okazały się rzetelne i mamy nadzieję że to się nie zmieni bo droga przed nami jeszcze długa.
Pozdrawiam
Borzena P.
Gość napisał(a):Czasami dobra autoprezentacja nie jest zła :)
Czy ważne jest to, że w salonie jest pokazany montaż tak jak w Krispolu. Nie wiem, dla mnie to mało ostotne bo przecież i tak dużo z mężem po budowach jeździłaś więc ..... ?
Okna KRISPOL do najtańszych nie należą chyba a jakości za taką cenę oczekiwać należy jednak dużo więcej. Jak patrzę na te skrzewy w tych oknach to jestem pod wrażeniem, że ktoś chce to kupić. Nie przeszkadza Ci to Borzeno :)
Gość

Czasami dobra autoprezentacja nie jest zła :)
Czy ważne jest to, że w salonie jest pokazany montaż tak jak w Krispolu. Nie wiem, dla mnie to mało ostotne bo przecież i tak dużo z mężem po budowach jeździłaś więc ..... ?
Okna KRISPOL do najtańszych nie należą chyba a jakości za taką cenę oczekiwać należy jednak dużo więcej. Jak patrzę na te skrzewy w tych oknach to jestem pod wrażeniem, że ktoś chce to kupić. Nie przeszkadza Ci to Borzeno :)
Gość napisał(a):Prosze jeszcze o podpowiedź jakie okna dachowe Fakro Czy Roto czy może jeszcze inne? Pozdrawiam Bożena P.
Gość

Prosze jeszcze o podpowiedź jakie okna dachowe Fakro Czy Roto czy może jeszcze inne? Pozdrawiam Bożena P.
Gość napisał(a):A co z tymi skrzewami? Decyzja już zapadła. Po montażu dam znać czy to był dobry wybór. Pozdrawiam Bożena P.
Gość

A co z tymi skrzewami? Decyzja już zapadła. Po montażu dam znać czy to był dobry wybór. Pozdrawiam Bożena P.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Czy ktoś wie, ta firma Geal z okolic ZUSu wynisła się na stałe? Oni chyba mieli okna Abakus.
Na przeciwko poczty
Gość

Gość napisał(a):Czy ktoś wie, ta firma Geal z okolic ZUSu wynisła się na stałe? Oni chyba mieli okna Abakus.
Na przeciwko poczty
Gość napisał(a):Ja polecam salon Projekt na ul. Stacha Konwy 8A. Sprzedawcy pomogli dobrać mi okna pod moje wymagania i budżet. Postawiłem na profil pixel z Oknoplast.
Gość

Ja polecam salon Projekt na ul. Stacha Konwy 8A. Sprzedawcy pomogli dobrać mi okna pod moje wymagania i budżet. Postawiłem na profil pixel z Oknoplast.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów