- Forum ogólne
- Salon kosmetyczny jaki polecacie??
Salon kosmetyczny jaki polecacie??
Maja2222 napisał(a):Salon kosmetyczny jaki polecacie??
Maja2222
Gość napisał(a):Chodzę do "Orchidei" w Handlowcu. Jestem b. zadowolona. tak samo jak moja przyjaciółka, która z kolei konserwuje się na Goworowskiej. Nie wiem jak nazywa się kosmetyczka, ale wchodzi się na górę przy jakiś kwiatkach.A jeśli chodzi o negatywy to na Traugutta pani nie myła rąk- było to już kilka lat temu, może się coś zmieniło, ale moja twarz nie chce tego sprawdzać; na centrum przy poczcie pani PALIŁA, wychylona przez okno muszę dodać, ale niepalący wiedzą, że to i tak śmierdzi.
Gość
Gość napisał(a):polecam salon kosmetyczny na 11 listopada kolo silowni agnes.fachowa obsluga ..czynia cuda{usmiech}{usmiech}
Gość
niebieskooka napisał(a):ja chodzę do Pni Eli w handlowcu i ostatnio do Vernis. Napradę w obu przypadkach jestem zadowolona, nawet bardzo. Fachowa i mila obsluga, profesjonalny sprzęt, no i zabiegi najnowsze w różnych dziedzinach, a ceny ostrołęckie. pozdrawiam{usmiech}
niebieskooka
Gość napisał(a):[quote=niebieskooka]ja chodzę do Pni Eli w handlowcu i ostatnio do Vernis. Napradę w obu przypadkach jestem zadowolona, nawet bardzo. Fachowa i mila obsluga, profesjonalny sprzęt, no i zabiegi najnowsze w różnych dziedzinach, a ceny ostrołęckie. pozdrawiam{usmiech}[/quote]Jakie to są ceny ostrołęckie? podaj jakieś przykłady cen, czy to znowu kolejna autoreklama?
Gość
Gość napisał(a):Gdzie polecacie peeling kawitacyjny???
Gość
Gość napisał(a):Dziś zapłaciłam za mikrodermabrazję 130. W każdym gabinecie jest cennik więc można sprawdzić. Zresztą najlepiej porozmawiać z kosmetyczką, każdy ma inną cerę i inne potrzeby. Jednym wystarczy 1-2 zabiegi a inni muszą zdecydować się na kilka żeby był efekt- co oczywiście znacznie zwiększa koszt. Kiedy byłam 1-szy raz w gabinecie miałam powiedziane że przy mojej cerze albo czyszczenie i maseczki albo kilka mikrodermabrazji, bo 1-2 to strata pieniędzy. Zdecydowałam się i efekty są wręcz spektakularne. Dodam, że nigdy nie miałam "zrytej" twarzy, ale też stosowałam się do zaleceń.
Gość
Gość napisał(a):Mikrodermabrazja - gdzie polecacie?
Gość
Gość napisał(a):Orchidea w Handlowcu
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dziś zapłaciłam za mikrodermabrazję 130. W każdym gabinecie jest cennik więc można sprawdzić. Zresztą najlepiej porozmawiać z kosmetyczką, każdy ma inną cerę i inne potrzeby. Jednym wystarczy 1-2 zabiegi a inni muszą zdecydować się na kilka żeby był efekt- co oczywiście znacznie zwiększa koszt. Kiedy byłam 1-szy raz w gabinecie miałam powiedziane że przy mojej cerze albo czyszczenie i maseczki albo kilka mikrodermabrazji, bo 1-2 to strata pieniędzy. Zdecydowałam się i efekty są wręcz spektakularne. Dodam, że nigdy nie miałam "zrytej" twarzy, ale też stosowałam się do zaleceń. [/quote]
Gość
Gość napisał(a):W studio urody maria na goworowskiej jest teraz promocja na mikrodermabrazję, nie dawno była reklama, jeden zabieg kosztuje 100zł.
Gość
Gość napisał(a):http://dariuszpogorzelski.pl/ ja polecam Sylwię Skrzypczak "Magia Makijażu"
Gość
Gość napisał(a):ile kosztuje mikrodermabrazja w biourodzie w galerii?
Gość
Gość napisał(a):nie wiem ile kosztuje w biourodzie, ale w Gabinecie Medycyny Estetycznej zapłaciłam 110 zł. a przed świętami byłam na hydradermabrazji, to chyba jakaś nowość i powiem wam, że zabieg o wiele lepszy niż mikro:) polecam
Gość
Gość napisał(a):ja również polecam gabinet medycyny estetycznej. ten zabieg o którym pisze gość wyżej naprawdę bardzo fajny:)a ceny o ile się nie mylę to micro właśnie 110, peeling 35 a ten najnowszy 190
Gość
Gość napisał(a):Wszyscy fachowcy ale od autoreklamy{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]W studio urody maria na goworowskiej jest teraz promocja na mikrodermabrazję, nie dawno była reklama, jeden zabieg kosztuje 100zł. [/quote] nie polecam nie jestem zadowolona
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]W studio urody maria na goworowskiej jest teraz promocja na mikrodermabrazję, nie dawno była reklama, jeden zabieg kosztuje 100zł. [/quote] tak samo jesli chodzi o wlosy tam nikt nie ma pojecia o strzyzeniu{smutny}
Gość
Gość napisał(a):Polecam baardzo p. Elżbietę Kędra w Kupcu, salon nazywa się Alabaster. Fachowo, miło i niedrogo. Można też liczyć na dobrą radę w sprawie pielęgnacji cery w domu.
Gość
Gość napisał(a):witam, podnoszę wątek, trochę go uaktualnimy.Gdzie na profesjonalną kawitacje? Jakie ceny?
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów