- Forum ogólne
- Salon kosmetyczny jaki polecacie??
Salon kosmetyczny jaki polecacie??
Gość napisał(a):ostatnio byłam w gabinecie na Gołębiej i było ok. Ogólnie jestem zadowolona i umówiłam się na kolejny peeling.
Gość
Gość napisał(a):NIE WUBIERAJCIE SIE NA GOWOROWSKĄ PO PIERWSZE DROGO A PO DRUGIE TA CAŁA KOSMETYCZKA NA NICZYM SIE NIE ZNA ŻENADA
Gość
Gość napisał(a):a ja z innej beczki. chcialabym isc na oczyszczanie twarzy. nie ukrywam ze myslalam o Pani Ewie z salonu na ulicyy hallera. budynek obok taksowek. polecacie?
Gość
Gość napisał(a):a ja bym bardza prosiła o opinie kosmetyczki na goworowskiej.? forma 5club? czy jest dobra?i zna sie na rzeczy?
Gość
Gość napisał(a):Gabinet medycyny estetycznej kolo zusu polecam. Przynajmniej mozna uzyskac porade lekarza a w tych wszystkich salonikach pic na wode. A co jest takiego wspanialego w orchidei. Pani moze i jest mila dopoki sie za drzwi nie wyjdzie
Gość
Gość napisał(a):Dzieki{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Na oczyszczanie bardzo polecam udać się na ul. 11 Listopada do gabinetu Jeanne (czy jakoś tak). Mieści się on na 1 piętrze nad sklepem z art. elektrycznymi. Na drugi dzień po oczyszczaniu na skórze nie było prawie nic widać, a było u mnie co oczyszczać ;) Pełen profesjonalizm.
Gość
Gość napisał(a):A co sądzicie o nowym gabinecie ,,Damyanti" na Zielonej?
Gość
Gość napisał(a):Co do salonu kosmetycznego bardzo polecam Gabinet Medycyny Estetycznej,który znajduje się koło zusu.Osobiście korzystam z ich usług od roku i naprawdę potrafią czynić cuda profesionalny i uprzejmy personel.
Gość
Gość napisał(a):Co do salonu kosmetycznego bardzo polecam Gabinet Medycyny Estetycznej,który znajduje się koło zusu.Osobiście korzystam z ich usług od roku i naprawdę potrafią czynić cuda profesionalny i uprzejmy personel.
Gość
Gość napisał(a):Odradzam Bio-urodę korzystałam z porad gabinetu przez kilka lat i powiem że były to pieniądze wyrzucone w błoto,ciągłe obiecywanie że trzeba czasu na pozbycie się mojego problemu,a to wymyślanie co rusz nowego zabiegu wydałam kupę kasy bo łudziłam się że kolejne zabiegi przyniosą oczekiwane efekty,a tu niestety porażka.Przypadkiem trafiłam na Gabinet Medycyny Estetycznej i w ciągu kilku zabiegów osiągnęłam lepsze rezultaty niż przez tamte lata.Zabieg z którego korzystam niezbyt tani,lecz naprawdę wart tych pieniędzy bo efekt naprawdę zaskakujący,oczywiście pozytywnie.Polecam.
Gość
Gość napisał(a):Witam, w którym salonie w Ostrołęce wykonywane są zabiegi na całe ciało jak np. zabieg czekoladowy, obejmujący peeling, maskę, masaż?? Wiem, że w Serenity Day Spa ale tam jest potwornie zimno, a nie mam ochoty marznąć w czasie zabiegu, który powinien być przyjemnością. Sam zabieg rewelacja. Gdzie jeszcze w Naszym mieście można znaleźć fajne zabiegi tego typu??
Gość
Gość napisał(a):Jeśli zastanawiacie się w jakie ręce się oddać to pomyślcie o tym ile lat doświadczenia ma za sobą kosmetyczka ktora chcecie odwiedzić bo to jest chyba najważniejsze ...doświadczenie w pracy a nie świeżo ukończony kurs manikiurzystki lub "kosmetyczny"
Gość
Gość napisał(a):Ja osobiście polecam Specjalistyczny Gabinet Podologiczno--- kosmetyczny który znajduje się na ul Hallera 33 Jest to nowo otwarty gabinet Częsta z niego korzystam Pani Beatka potrafi robić cuda Jest bardzo przyjemna fachowe porady profesjonalny sprzęt , bardzo dobre kremy ,które stosuje z firmy DALTON, oprócz pielęgnacji twarzy zajmuje się profilaktyką chorób stóp.Wcześniej korzystałam z salonów kosmetycznych na ul Gorbatowa nie ma takich rezultatów i tak miłej obsługi jak u Pani Beatki
Gość
Gość napisał(a):Polecam nowo otwarty SPECJALISTYCZNY GABINET PODOLOGICZNO_KOSMETYCZNY OSTROŁEKA ul Hallera 33.Jestem stałą klientką przemiła i fachowa obsługa tel 722-201-722
Gość
Gość napisał(a):2 różne reklamy i te same IP:)
Gość
Gość napisał(a):Ja tez potwierdzam opinie o salonie p.Beatki. Ta Pani nigdzie nie musi sie reklamowac. Jestem jej stala klientka i jestem baaardzo zadowolona z jej uslug. Jesli ktos jest zainteresowany jej uslugami to sam do niej dotrze i oceni :) Ja goraco polecam dalej.
Gość
Gość napisał(a):French Art w handlowcu, bardzo miła obsługa, jestem najbardziej zadowolona z depilacji :)
Gość
Gość napisał(a):Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju makijaż, a także ten trwały, to ja polecam Sylwię Skrzypczak. Malowała mnie do ślubu, a potem wszystkie moje koleżanki, kiedy one brały ślub. To chyba dobra rekomendacja:) Polecam! Ja dzięki Sylwii czułam się bosko! :)
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]French Art w handlowcu, bardzo miła obsługa, jestem najbardziej zadowolona z depilacji :) [/quote]ja tez korzystam z French Artu, super miła obsługa i dokladność wykonania, robiłam u nich kwasy, oczyszczanie twarzy, masaze, depilacje i henne, pedicure, manicure - ze wszystkich usług jestem zadowolona. Ceny? mysle ze takie same jak w innych salonach.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów