- Forum ogólne
- Gdzie zamówić tort weselny ??
Gdzie zamówić tort weselny ??
Gość napisał(a):proszę o opinie na temat tortów od Pani E. Rogalskiej
Gość

Gość napisał(a):www.tortweselny.pl, wejdźcie na stronę a sami zobaczycie. Dziewczyna z Ostrołęka, ostatnio w "Pytaniu na śniadanie" prezentowała swoje torty {usmiech}
Gość

Evril napisał(a):Ja ostatnio brałam torty na chrzciny i urodziny z serafina. Wiśnia tiramisu jest obłędna. Zamawiałam w budce na ryneczku.
Evril
Gość napisał(a):piekarnia SEZAM BARANOWO, polecam ;)
Gość

Gość napisał(a):zenek romanowski polecam
Gość

Gość napisał(a):Kłos Małgorzata Pyszne śliczne polecam
Gość

Gość napisał(a):Serafin-nie polecam! Beznadziejnie udekorowane, smak też różnie (jak pojedynczy, to czasem się postarają, jak hurtowo- nic ciekawego).
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]piekarnia SEZAM BARANOWO, polecam ;) [/quote]torty z lat 60- tych eheh kiepskie nie polecam
Gość

Gość napisał(a):Mi smakują od Paudyny {ok}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Mi smakują od Paudyny {ok} [/quote]mi też najbardziej, z tego co pamiętam jak mi tłumaczył to on robi np. bitą śmietanę z mleka, a nie tak jak inne cukiernie z proszku no i już jest różnica w smaku
Gość

Gość napisał(a):nie MI tylko MNIE!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]nie MI tylko MNIE! [/quote]ojej, przepraszam najmocniej, nie wiedziałem że to forum polonistyki
Gość

Gość napisał(a):tylko u państwa Romanowskich z bloku Beton Stalu super torty z dowozem.
Gość

Gość napisał(a):A ja polecam cukiernię Słodki Muffin. Mieliśmy od nich tort na wesele i był nie tylko piękny ale i bardzo smaczny. Ozdobiony zgodnie z naszymi sugestiami, kolory piękne, dopracowane. Smak bardzo oryginalny bo do "zwykłego" czekoladowego biszkoptu zaproponowano nam dodanie pralinek i to było niesamowite, jeszcze nigdy czegoś takiego nie jadłam - bajka. Goście też byli zachwyceni i przychodzili po dokładkę :)
Gość

Gość napisał(a):torty tylko z cukierni z ORZESZKOWEJ
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam panią Anne RomanowskaA masz może kontakt do tej pani?
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam panią Anne Romanowska
A masz może kontakt do tej pani?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam panią Anne RomanowskaA masz może kontakt do tej pani?
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam panią Anne RomanowskaA masz może kontakt do tej pani?
Gość napisał(a):Najlepsze torty zamawiam zawsze z piekarni Rąby z Bielsko- Białej. No smakują rewelacyjnie, polecam!
Gość

Najlepsze torty zamawiam zawsze z piekarni Rąby z Bielsko- Białej. No smakują rewelacyjnie, polecam!
Gość napisał(a):Piekarnia Rąba ma wyśmienite torty, no lepszych nie jadłam. Nie za słodkie, odpowiednie dla wszyskich u nas każdemu smakują!
Gość

Piekarnia Rąba ma wyśmienite torty, no lepszych nie jadłam. Nie za słodkie, odpowiednie dla wszyskich u nas każdemu smakują!
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Piekarnia Rąba ma wyśmienite torty, no lepszych nie jadłam. Nie za słodkie, odpowiednie dla wszyskich u nas każdemu smakują!
Też zawsze tam zamawiam, i za każdym razem jestem zadowolona!
Gość

Gość napisał(a):Piekarnia Rąba ma wyśmienite torty, no lepszych nie jadłam. Nie za słodkie, odpowiednie dla wszyskich u nas każdemu smakują!
Też zawsze tam zamawiam, i za każdym razem jestem zadowolona!
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów