- Forum ogólne
- Gdzie zamówić tort weselny ??
Gdzie zamówić tort weselny ??
Gość napisał(a):Ja również korzystałam z usług piekarni Sezam i musze przyznać, że byłam bardzo miło zaskoczona! również polecam
Gość

Gość napisał(a):Marek Paudyna i Cukiernia Białobrzewscy
Gość

Gość napisał(a):Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na:www.piekarnia-sezam.plOferujemy szeroką gamę smaków oraz możliwość zaprojektowania dekoracji według własnych pomysłów. Mogą Państwo również liczyć na profesjonalne doradztwo i konkurencyjne ceny.szczegółowe informacje pod numerem telefonu:029 761 38 09
Gość

Gość napisał(a):Nie dawno zamawiałam dla syna tort wykonany przez panią BASIĘ DOMURAD z Tobolic-po prostu rewelacja!!!! a dekoracja..... Ta kobietka robi dzieła sztuki z tortów,kto nie wierzy niech sam sprawdzi na naszej klasie na profilu: " Torty z domowego zacisza"Jest tam około 200 zdięc wypieków tej pani,jest na czym oko zawiesić,a i smak na prawdę super,delikatny nie za słodki,nasi goście byli zachwyceni smakiem i wygladem tortu syna ,a był to samochód!!goraco polecam pania BASIĘ DOMURAD z Tobolic,bardzo smaczne torty w naprawdę atrakcyjnych cenach,my zapłacilismy 70zł za Samochodzik!
Gość

Gość napisał(a):Na każdym weselu na jakim jestem jem tort i muszę przyznać że, najbardziej smakują mi torty zrobione przez Panią ANNĘ ROMANOWSKĄ.Nie są takie słodkie i suche jak torty robione przez inne osoby.
Gość

Gość napisał(a):Najsmaczniejsze są torty od Białobrzeskich i Mirany. Na swój własny ślub wybrałam jednak Miranę, ze względu na wygląd tortu, miłą i profesjonalną obsługę. Nie zawiodłam się - tort okazał się ładniejszy od tortu ze zdjęcia, który sama wcześniej odnalazłam w internecie. Dodam, że jako jedyni w Ostrołęce zgodzili się wykonać tort na styl angielski z dekoracją żywych kwiatów.
Gość

Gość napisał(a):Pani Diana Krajczyńska robi świetne torty!
Gość

Gość napisał(a):jesli tort to tylko i wylacznie mirana.... bo ich torty nie sa na bitej smietanie ani na zadnych maslach !! tylko na kremie...,ktory jest pyszny i nie psuje sie na drugi dzien... nie to co inne cukiernie bita smietana ;/co do dekoracji tez robia cudna to co sobie kazdy zazyczy to zostanie wykonane... a z reszta z tego co pamietam to ni jako pierwsi zaczeli wprowadzac w ostrolece rozmaite torty a inni zaczeli ich kserowac i przyznam ze co niektorzy robia to tragicznie...
Gość

Gość napisał(a):Torty Pani Anny Romanowskiej są najlepsze{ok}
Gość

Gość napisał(a):poleca pania basie z tobolic,świetna dekoracja ,super smak,piekny wyglad,goście byli zachwyceni,a przy tym naprawde niedrogo,polecam{zakochany}{zakochany}{zakochany}
Gość

Gość napisał(a):{tak}{tak}{tak}równiez POLECAM panią Basię Domurad z Tobolic,torty i ciasta po prostu REWELACJA,smaczne domowe wypieki,a torty sa po prostu niepowtażalne.
Gość

Gość napisał(a):ja tez na temat tortow ale mam pytanie: KTÓRA CUKIERNIA ROBI TORTY NA WIECZÓR PANIENSKI?? CHODZI MI O KSZTAŁT TORTU "DLA DOROSLYCH" ;) i jaka jest ewentualna cena takiego tortu?
Gość

Gość napisał(a):Polecam torty z Lipnik, piękne i smaczne{ok}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]jesli tort to tylko i wylacznie mirana.... bo ich torty nie sa na bitej smietanie ani na zadnych maslach !! tylko na kremie...,ktory jest pyszny i nie psuje sie na drugi dzien... nie to co inne cukiernie bita smietana ;/ [/quote]a z czego ten krem? {chytry} z tego co się orientuję to z jajek w proszku i innych sztucznych świństw. Normalne torty są na masłach i bitej śmietanie - PRAWDZIWEJ, nie sztucznej.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Marek Paudyna i Cukiernia Białobrzewscy [/quote] {ok} i tu się zgadzam w 100% Białobrzewscy nigdy mnie nie zawiedli, a u Pana Marka zamawiam tory dla dzieci, różne wymyślne kształty do tego pyszne, takie jak lubię, dobrze nasączone, ale lekkie.
Gość

Gość napisał(a):Torty na różne okazje tylko od tego panawww.torty.ostroleka.plPiękny wygląd i przede wszystkim wspaniały smak.BARDZO POLECAM
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]http://www.torty.ostroleka.pl/ Pan Marek Paudyna{dobani}{ok}{ok} super torty.[/quote]
Gość

Gość napisał(a):napewno nie polecam tortu u pani joanny kosakowskiej z wojciechowic robi okropne torty i jeszcze drogo sobie ceni,a przy odbieraniu tortu jest bardzo nie miła niepolecam tort ze starych składników robiony w stodole. bleeee
Gość

Gość napisał(a):U Romanowskich też mają fontanne
Gość

Gość napisał(a):W firmie TORCIK czyli u pana Marka Paudyny torty rewelacyjne, moi goście na weselu byli zachwyceni smakiem i wyglądem tortu.Wszystkim polecam tego pana.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów