Gdzie zamówić tort weselny ??

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dalej
Gość napisał(a):to po co sie pytasz wogole jak wiesniactwo i dupe ludziom trujesz , albo czlowiek jest czyms zainteresowany albo nie! i. a z tym ze kazdy ma to raczej nie bo sa tacy ludzie jak Ty ze wszystko jest dla nich za drogie, badz w takim razie orginalna .a ja na swoje wesele napewno zamowie ! i jak bedzie taka potrzeba to i samochodem wjade bo patrze sie na siebie a nie jak ty ze kazdy ma lub nie .mam to co mi sie podoba

Gość

03-09-2009, 15:28
to po co sie pytasz wogole jak wiesniactwo i dupe ludziom trujesz , albo czlowiek jest czyms zainteresowany albo nie! i. a z tym ze kazdy ma to raczej nie bo sa tacy ludzie jak Ty ze wszystko jest dla nich za drogie, badz w takim razie orginalna .a ja na swoje wesele napewno zamowie ! i jak bedzie taka potrzeba to i samochodem wjade bo patrze sie na siebie a nie jak ty ze kazdy ma lub nie .mam to co mi sie podoba
Gość napisał(a):{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}hehe mozes sobie buraku popisac! a ja sie posmieje z ciebie bo ty mi nie bedziesz mowil co bede miec a czego nie i czy tak czy srak{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{jezyk} a ty mozesz sobie i na koniu wjechac ale do stodoly{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{di abelek}{diabelek} hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość

03-09-2009, 20:58
{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}hehe mozes sobie buraku popisac! a ja sie posmieje z ciebie bo ty mi nie bedziesz mowil co bede miec a czego nie i czy tak czy srak{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{jezyk} a ty mozesz sobie i na koniu wjechac ale do stodoly{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{di abelek}{diabelek} hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gość napisał(a):pan Paudyna polecam przepyszne torty i profesjonalna usługa

Gość

03-09-2009, 21:45
pan Paudyna polecam przepyszne torty i profesjonalna usługa
Gość napisał(a):pan Paudyna polecam przepyszne torty i profesjonalna usługa

Gość

03-09-2009, 21:46
pan Paudyna polecam przepyszne torty i profesjonalna usługa
Gość napisał(a):to jak sie wypowiadasz i przezywasz swiadczy tylko o tobie:/ i kto jest burakiem .bo widze ze jako jedyny zwracasz sie tak do ludzi. i albo masz to niska samoocene albo jestes malo kulturalna osoba .no coment

Gość

03-09-2009, 22:55
to jak sie wypowiadasz i przezywasz swiadczy tylko o tobie:/ i kto jest burakiem .bo widze ze jako jedyny zwracasz sie tak do ludzi. i albo masz to niska samoocene albo jestes malo kulturalna osoba .no coment
Gość napisał(a):i czytaj uwaznie bo albo jestes niedowidzacy albo masz problemy ze zrozumieniem tekstu

Gość

03-09-2009, 22:56
i czytaj uwaznie bo albo jestes niedowidzacy albo masz problemy ze zrozumieniem tekstu
Gość napisał(a):czy słownictwo twoje jest tak ograniczone ze uzywasz tylko słowo burak ?

Gość

03-09-2009, 22:58
czy słownictwo twoje jest tak ograniczone ze uzywasz tylko słowo burak ?
Gość napisał(a):a zachowac to jako jedyny ty nie umiesz na tym forum

Gość

03-09-2009, 23:00
a zachowac to jako jedyny ty nie umiesz na tym forum
Gość napisał(a):spójrz sie na siebie!{gafa}{gafa}{gafa}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diab elek}

Gość

04-09-2009, 07:46
spójrz sie na siebie!{gafa}{gafa}{gafa}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diab elek}
Gość napisał(a):jeśli chodzi o torty to polecam białobrzewskich{ok} a co do fontanny to miałam na swoim weselu i polecam, poprostu REWELACJA ! niesamowity efekt, super zdjęcia przy niej wychądza a i owoce i ciasteczka w czekoladzie schodziły na weselu lepiej niż ciasto i lody:) dla dzieci istny raj {usmiech}

Gość

04-09-2009, 19:22
jeśli chodzi o torty to polecam białobrzewskich{ok} a co do fontanny to miałam na swoim weselu i polecam, poprostu REWELACJA ! niesamowity efekt, super zdjęcia przy niej wychądza a i owoce i ciasteczka w czekoladzie schodziły na weselu lepiej niż ciasto i lody:) dla dzieci istny raj {usmiech}
Gość napisał(a):i nawet poprawnie po polsku pisac nie umiesz spójrz na siebie a spojrz sie na siebie hehehheheheh

Gość

05-09-2009, 17:55
i nawet poprawnie po polsku pisac nie umiesz spójrz na siebie a spojrz sie na siebie hehehheheheh
Gość napisał(a):i nawet poprawnie po polsku pisac nie umiesz spójrz na siebie a spojrz sie na siebie hehehheheheh

Gość

05-09-2009, 17:56
i nawet poprawnie po polsku pisac nie umiesz spójrz na siebie a spojrz sie na siebie hehehheheheh
Gość napisał(a):najlepsze torty są u mnie na chacie!!!!wpadajcię ze wszystkimi się podzielę!!{diabelek}

Gość

05-09-2009, 22:49
najlepsze torty są u mnie na chacie!!!!wpadajcię ze wszystkimi się podzielę!!{diabelek}
Gość napisał(a):Tort ma zachwycić nie tylko smakiem ale i zrobić okazałe wejście.Większość moich bliskich i znajomych zamawia torty tylko w miranie.Nie ma zdolniejszej cukierni w naszym mieście.

Gość

16-02-2010, 19:39
Tort ma zachwycić nie tylko smakiem ale i zrobić okazałe wejście.Większość moich bliskich i znajomych zamawia torty tylko w miranie.Nie ma zdolniejszej cukierni w naszym mieście.
Gość napisał(a):TYLKO I WYŁĄCZNIE BIAŁOBRZEWSCY

Gość

16-02-2010, 21:40
TYLKO I WYŁĄCZNIE BIAŁOBRZEWSCY
Gość napisał(a):Pyszne torty z bitej śmietany Pani Anny Romanowskiej! To prywatna osoba nie mylić z cukiernią Romanowskich.

Gość

17-02-2010, 09:23
Pyszne torty z bitej śmietany Pani Anny Romanowskiej! To prywatna osoba nie mylić z cukiernią Romanowskich.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam tort od Romanowskich z Goworowa! Są pyszne{usmiech} Miałam na swoim weselu i wszyscy byli zadowolenie! {ok}[/quote]TYLKO MIRANA

Gość

04-03-2010, 16:25
[quote=Gość]Polecam tort od Romanowskich z Goworowa! Są pyszne{usmiech} Miałam na swoim weselu i wszyscy byli zadowolenie! {ok}[/quote]TYLKO MIRANA
Gość napisał(a):polecam cukiernię Sezamtu można zobaczyć odrobinę ich możliwości:www.piekarnia-sezam.pljest na prawdę tanio a tort można zaprojektować samemu od zera! pełen profesjonalizmPolecam, na prawdę warto!

Gość

11-05-2010, 14:36
polecam cukiernię Sezamtu można zobaczyć odrobinę ich możliwości:www.piekarnia-sezam.pljest na prawdę tanio a tort można zaprojektować samemu od zera! pełen profesjonalizmPolecam, na prawdę warto!
Gość napisał(a):potrzebuje adresu jakiejś strony ze zdjęciami tortów weselnych z Serafina{!}  pilne  {!} proszę{!}

Gość

12-05-2010, 13:31
potrzebuje adresu jakiejś strony ze zdjęciami tortów weselnych z Serafina{!}  pilne  {!} proszę{!}
Gość napisał(a):ja osobiście polecam bialobrzeskich mialam od nich tort na wesele wyglądal super i byl bardzo smaczny. nie przepadam za tortami ale ten wyjatkowo przypadl mi do gustu. byl z bita smietana ale nie szczególnie slodki{ok}

Gość

13-05-2010, 14:43
ja osobiście polecam bialobrzeskich mialam od nich tort na wesele wyglądal super i byl bardzo smaczny. nie przepadam za tortami ale ten wyjatkowo przypadl mi do gustu. byl z bita smietana ale nie szczególnie slodki{ok}

strony: wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.