- Forum ogólne
- Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Gość napisał(a):uwazaj bo ciebie zezre ten jad glupoty twojej
Gość
Gość napisał(a):uwazaj bo ciebie zezre ten jad glupoty twojej
Gość
Gość napisał(a):niedaleko Ostoji jadąc w stronę Borowika
Gość
Gość napisał(a):niedaleko basenu
Gość
Gość napisał(a):starego
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Co do nowego kebabu Gutek to właścicielem jest koleś co pracował w kebabie w kupcu. Teraz u niego w zasadzie kebab jest identyczny jak ten w kupcu na dole tylko mięso lepsze bo nie takie tłuste. Porcje zwykłe. Zamawiałem bokserski dla porównania to średnio dużo tam mięsa. Mogłoby być więcej no i ceny trochę niższe przynajmniej na starcie. [/quote]
Gość
Gość napisał(a):[{usmiech}
Gość
Gość napisał(a): napiszcie coś na temat Kociołka jestem bardzo ciekawy jakie tam jest jedzenie, jedni mówią że nie dobre inni że w miare.. a co wy o tym sądzicie??
Gość
Gość napisał(a):W Kociołku jedzenie jest średnie. Zwykły kebab do którego nie koniecznie chce się wrócić. Raz można zjeść i tyle...
Gość
Gość napisał(a):Jak dla mni spoko jedzenie w kociolku,duzo miecha i sos calkiem jeden z lepszych w oka i do miasta isc nietrzeba{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):nie wiem czy to sie kwalifikuje do Ostrołęki, ale najlepsze jedzonko jest w Borowiku
Gość
Gość napisał(a):hheh oj chyba reklama z tym borowikiem,strasznie drogo tam a jedzenie srednie (ale tylko ładnie ujmujac){chytry}
Gość
Gość napisał(a):dlaczego zaraz reklama ? to juz nie mozna nic pochwalic ? my czesto tam jezdzimy i narazie zadne miejsce nie przebilo Borowika, losos u nich jest super
Gość
Gość napisał(a):Ja ostatnio zamówiłam kebaba od Gutka i nie był rewelacją: wielkie kawały mięsa i bułka jakaś twarda. Wczoraj jadłam polędwiczki z Mr Chickena i zdecydowanie polecam :)) Jednak mimo to, przynajmniej dla mnie, nie ma to jak tagliatelle albo carbonara w Pasta Rica :)
Gość
Gość napisał(a):jadłem dzisiaj MIXA ze SMAKOSZA i Naprawde nie polecam. mieso jakies rozgotwane, nie ma smaku. jakas breja i tyle.
Gość
Gość napisał(a):ja tam wolę coś sama ugotować.... nidgy nie wiadomo czy w tych restauracjach nie podaja dań z proszku. poza tym czy dokladnie myją nie tlyko warzywa ale i ręce, i czy wszystko jest świeże. więć ja coraz bardziej obawiam się jakiegokolwiek jedzenia w restauracji. :-)ale jakbym miała już zjeść to chyba w tej nowej restauracji "Wizja"
Gość
Gość napisał(a):bo nowa głupota czy reklama ale to ggłłupi chwyt{gafa}
Gość
Gość napisał(a):Niech ktoś mi wytłumaczy gdzie jest lokal z "Kebab Gutek" dużo osób go chwali a ja nie wiem jak do niego trafić.Bywam czasem w O-ce to chętnie bym spróbował.
Gość
Gość napisał(a):Kebab jest w Kupcu, obok wszystko po 5 zł
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Niech ktoś mi wytłumaczy gdzie jest lokal z "Kebab Gutek" dużo osób go chwali a ja nie wiem jak do niego trafić.Bywam czasem w O-ce to chętnie bym spróbował. [/quote]Nie tylko chwali, ale ktoś posiłkuje się forum jako bezpłatną reklamą, jak widzę bardzo skuteczną.Wypisują często po protu 2 słowa: Kebab *, by podbić temat tym samym info o sobie.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów