- Rodzice o pociechach
- Monitoring cyklu
Monitoring cyklu
Gość napisał(a):[quote=]Dzis zrobiłam bete zobaczymy czy druga IUI się powiodła czy czeka mnie laparoskopia??? trzymajcie kciuki wynik odbieram wieczorem{co}[/quote]Powodzenia
Gość
Gość napisał(a):Ja również zycze powodzenia i trzymam kciuki! :)
Gość
Gość napisał(a):niestety moja 2 inseminacja nie powiodła się{smutny}
Gość
Gość napisał(a):dziewczyny szukam dobrego endykrynologa w o-ce może być prywatnie chce zrobić wszystkie badania hormonów tylko niewiem jak i gdzie
Gość
Gość napisał(a):Kurcze bardzo mi przykro z drugieho niepowodzenia {smutny} Trzeba próbować dalej {usmiech} wkońcu los sie do WAS usmiechnie
Gość
Gość napisał(a):[quote=]Kurcze bardzo mi przykro z drugieho niepowodzenia {smutny} Trzeba próbować dalej {usmiech} wkońcu los sie do WAS usmiechnie[/quote]Ostatnio tez szukałam endokrynologa i jedna z kobiet na innym forum poleciła midr Ludwik GrzeniewskiWarszawaul.Polna 46d/9tel (22) 825 49 66 (dzwonić rano 8.00)Jeszcze do niego nie dzwoniłam, ale będę.
Gość
Gość napisał(a):[quote=]dziewczyny szukam dobrego endykrynologa w o-ce może być prywatnie chce zrobić wszystkie badania hormonów tylko niewiem jak i gdzie[/quote]Chciałam to pytanie cytować-mam nadzieję, że pomogę
Gość
Gość napisał(a):a w ostrołęce jest jakiś endykrynolog???
Gość
Gość napisał(a):tak dr czasiuk w nowym szpiutalu przyjmuje i roża pyskło przyjmuje przychodni na sienkiewicza z tyłu za stokrotką
Gość
Gość napisał(a):tak dr czasiuk w nowym szpiutalu przyjmuje i roża pyskło przyjmuje przychodni na sienkiewicza z tyłu za stokrotką
Gość
Gość napisał(a):dziękuję za odpowiedź {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):[quote=]niestety moja 2 inseminacja nie powiodła się{smutny}[/quote]u którego lekarza w Artemidzie się leczysz?
Gość
Gość napisał(a):u dr Domitrza a co też tam sie leczysz??
Gość
Gość napisał(a):[quote=]u dr Domitrza a co też tam sie leczysz??[/quote] nie, akurat ja u doc Sz {mruga} ale to ta sama klinika {mruga} Jesteś na www.naszbocian.pl ?
Gość
Gość napisał(a):starszego czy młodszego{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}
Gość
Gość napisał(a):starszego czy młodszego{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}
Gość
Gość napisał(a):tak jestem czasami tam piszę {mruga}
Gość
Gość napisał(a):[quote=]starszego czy młodszego{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}[/quote]u młodego {mruga} a widziałaś na bocianie forum Artemidy? Zapraszam Cię tam, powspieramy się razem, w grupe raźniej {mruga}
Gość
Gość napisał(a):a tam mnie jeszcze nie było ale napewno zajzę
Gość
Gość napisał(a):Witam!Ma pytanie: czy w Ostrołęce robią badanie nasienia???
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: ostroxD
- Dodawanie wpisów