- Forum ogólne
- Dobry ginekolog w ostrołęce. Opinie
Dobry ginekolog w ostrołęce. Opinie
Gość napisał(a):Na forum rczej nikt nie poda prywatnej komórki
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Popieram przedmówców: dr Marek Walczak z Wyszkowa, dr Barbara Borawska z Łomży oraz dr Pawełek - jedyny nasz ostrołęczanin godny polecenia. [/quote] [/quote]Ja osobiście nie polecam dr Borawskiej. Ostatnio niestety miałam z nią "przyjemność" i mam nadzieje że nigdy więcej nie będę mieć.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Popieram przedmówców: dr Marek Walczak z Wyszkowa, dr Barbara Borawska z Łomży oraz dr Pawełek - jedyny nasz ostrołęczanin godny polecenia. [/quote] [/quote]Ja osobiście nie polecam dr Borawskiej. Ostatnio niestety miałam z nią "przyjemność" i mam nadzieje że nigdy więcej nie będę mieć.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Popieram przedmówców: dr Marek Walczak z Wyszkowa, dr Barbara Borawska z Łomży oraz dr Pawełek - jedyny nasz ostrołęczanin godny polecenia. [/quote] [/quote]Ja osobiście nie polecam dr Borawskiej. Ostatnio niestety miałam z nią "przyjemność" i mam nadzieje że nigdy więcej nie będę mieć.
Ja także miałam z tą panią styczność raz prywatnie to taka miła była az za miła... a za tydzien w szpitalu... zupełnie jak dwie inne osoby... od tamtej pory naszczescie nie miałam juz styczności z tą Panią.
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Popieram przedmówców: dr Marek Walczak z Wyszkowa, dr Barbara Borawska z Łomży oraz dr Pawełek - jedyny nasz ostrołęczanin godny polecenia. [/quote] [/quote]Ja osobiście nie polecam dr Borawskiej. Ostatnio niestety miałam z nią "przyjemność" i mam nadzieje że nigdy więcej nie będę mieć.
Ja także miałam z tą panią styczność raz prywatnie to taka miła była az za miła... a za tydzien w szpitalu... zupełnie jak dwie inne osoby... od tamtej pory naszczescie nie miałam juz styczności z tą Panią.
Gość napisał(a):Witam bardzo miły sympatyczny bardzo delikatny Dr .PARZYCH potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć .Pozdrawiam.
Gość

Witam bardzo miły sympatyczny bardzo delikatny Dr .PARZYCH potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć .Pozdrawiam.
Gość napisał(a):Dr Pawełek i dr Wekwejt przyjmują w Centrum Medycznym .
Gość

Dr Pawełek i dr Wekwejt przyjmują w Centrum Medycznym .
Gość napisał(a):
- Polecam doktor Borawska. Bardzo miła, delikatna przy badaniu. Podczas badania wszystko dokładnie wytłumaczy. W razie jakiś nieprawidłowości skieruje na dalsze badania.
Gość

- Polecam doktor Borawska. Bardzo miła, delikatna przy badaniu. Podczas badania wszystko dokładnie wytłumaczy. W razie jakiś nieprawidłowości skieruje na dalsze badania.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR Pawełek przyjmuje w Centrum Medycznym na 11 Listopada,prywatnie.Ma ktoś namiary do doktora ginekologa pierzynskiego?
Gość

Gość napisał(a):DR Pawełek przyjmuje w Centrum Medycznym na 11 Listopada,prywatnie.
Ma ktoś namiary do doktora ginekologa pierzynskiego?
Gość napisał(a):Ma ktoś namiary do doktora ginekologa pierzynskiego?
Gość

Ma ktoś namiary do doktora ginekologa pierzynskiego?
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów