Dobry ginekolog w ostrołęce. Opinie

Założony przez peonia05
strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 dalej
Gość napisał(a):Co powiecie o dr Achcinska?

Gość

26-03-2013, 15:03
Co powiecie o dr Achcinska?
Gość napisał(a):odradzam Wikarskiego, POLECAM K.JANKOWSKI

Gość

26-03-2013, 16:41
odradzam Wikarskiego, POLECAM K.JANKOWSKI
Gość napisał(a):odradzam Jankowskiego-polecam WIKARSKIEGO

Gość

26-03-2013, 17:26
odradzam Jankowskiego-polecam WIKARSKIEGO
Gość napisał(a):Czy w przychodni w szpitalu przyjmuje doktor Pawełek?  

Gość

26-03-2013, 20:59
Czy w przychodni w szpitalu przyjmuje doktor Pawełek?  
Gość napisał(a):Zastanawiam się jak można dostać się do doktora Pawełka? W Olszewo Borkach zapisywać będą w sierpniu.

Gość

26-03-2013, 21:03
Zastanawiam się jak można dostać się do doktora Pawełka? W Olszewo Borkach zapisywać będą w sierpniu.
Gość napisał(a):ktory ginekolog upora sie z uciazliwa INFEKCJA INTYMNA ???????prywatnie, pomozcie !

Gość

16-05-2013, 13:13
ktory ginekolog upora sie z uciazliwa INFEKCJA INTYMNA ???????prywatnie, pomozcie !
Gość napisał(a):dr pawełek przyjmuje prywatnie w olszewo borkach w poniedzialki trzeba zadzwonic do przychodni i sie zapisac

Gość

17-05-2013, 09:24
dr pawełek przyjmuje prywatnie w olszewo borkach w poniedzialki trzeba zadzwonic do przychodni i sie zapisac
Gość napisał(a):mi infekcje wyleczyl dr Piątek

Gość

17-05-2013, 10:52
mi infekcje wyleczyl dr Piątek
Gość napisał(a):Potrzbuje opinii na temat leczenia w Klinice w Białymstoku u dr Mrugacza .Jesli ktoś chciałby na ten temat porozmawiać podzielic się refleksjami to z chęcia porozmawiam na Priv bo samemu cięzko jest to wszystko znosić. Pozdrawiam Magda

Gość

04-06-2013, 10:57
Potrzbuje opinii na temat leczenia w Klinice w Białymstoku u dr Mrugacza .Jesli ktoś chciałby na ten temat porozmawiać podzielic się refleksjami to z chęcia porozmawiam na Priv bo samemu cięzko jest to wszystko znosić. Pozdrawiam Magda
Gość napisał(a):Wtam. Lekarzy z Ostrołęki moge polecić tylko dwóch Dr Pawełka i Dr Szkółkę, a uwierzcie znam ich prawie wszytskich, ponieważ będąc w ciąży leżałam kilkakrotnie na oddziale patogii ciąży. Nie polecam Dr Czasiuk, bardzo nieprzyjemna przy badaniu i potrafi zdołować człowieka, Dr Bucińskiego nie daje nawet dojść pacjentce do słowa, reszta lekarzy była dla mnie neutralna.

Gość

21-07-2013, 19:36
Wtam. Lekarzy z Ostrołęki moge polecić tylko dwóch Dr Pawełka i Dr Szkółkę, a uwierzcie znam ich prawie wszytskich, ponieważ będąc w ciąży leżałam kilkakrotnie na oddziale patogii ciąży. Nie polecam Dr Czasiuk, bardzo nieprzyjemna przy badaniu i potrafi zdołować człowieka, Dr Bucińskiego nie daje nawet dojść pacjentce do słowa, reszta lekarzy była dla mnie neutralna.
Gość napisał(a):popieram swoją przedmówczynie.ja też leżałam w ciąży kilka razy na patologii i dr.pawełek i dr.szkołka ok reszta lepiej nie wspominać!!!!dzięki dr.mrugacz mam małe pociechy i chętnie porozmawiam z tobą magda.

Gość

21-07-2013, 23:44
popieram swoją przedmówczynie.ja też leżałam w ciąży kilka razy na patologii i dr.pawełek i dr.szkołka ok reszta lepiej nie wspominać!!!!dzięki dr.mrugacz mam małe pociechy i chętnie porozmawiam z tobą magda.
Gość napisał(a):[quote=Gość]popieram swoją przedmówczynie.ja też leżałam w ciąży kilka razy na patologii i dr.pawełek i dr.szkołka ok reszta lepiej nie wspominać!!!!dzięki dr.mrugacz mam małe pociechy i chętnie porozmawiam z tobą magda. [/quote]Gratuluję dzieciaczków, ja również myślę o klinice i dr Mrugaczu aby zacząć się leczyć.  

Gość

22-07-2013, 11:19
[quote=Gość]popieram swoją przedmówczynie.ja też leżałam w ciąży kilka razy na patologii i dr.pawełek i dr.szkołka ok reszta lepiej nie wspominać!!!!dzięki dr.mrugacz mam małe pociechy i chętnie porozmawiam z tobą magda. [/quote]Gratuluję dzieciaczków, ja również myślę o klinice i dr Mrugaczu aby zacząć się leczyć.  
Gość napisał(a):Ja też zastanawiam się nad leczeniem w Białymstoku:) Kochane opiszcie coś na ten temat, bardzo was proszę:) Od dłuższego czasu nie mamy dzieci z mężem , a ja boję się rozpocząć leczenie, może Wy coś opiszecie "Czy warto pojechać i zacząć w Białymstoku?" Pozdrawiam kochane

Gość

22-07-2013, 14:09
Ja też zastanawiam się nad leczeniem w Białymstoku:) Kochane opiszcie coś na ten temat, bardzo was proszę:) Od dłuższego czasu nie mamy dzieci z mężem , a ja boję się rozpocząć leczenie, może Wy coś opiszecie "Czy warto pojechać i zacząć w Białymstoku?" Pozdrawiam kochane
Gość napisał(a):Magdo i inne koleżanki pragnące z całego serducha mieć dzidziusia, ja starałam się ok 2 lat ponziej trafilam na dr. Mrugacza , dzięki któremu po 5 miesiacach od rozpoczecia u niego leczenia zaszłąm w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko. Wiem jak cięzko znosi się comieśięczne  niepowodzenia i rozczarownaia gdy przychodi koljena miesiaczka. ale czasami naporawdę problem nie jest taki ogromny jaki wam sie wydaje wystarczy tylko dobra diagnoza i odpowiendie leki. Także klinika Bocian w bialymstoku - POLECAM I jestem wdzięczna za mój skarb. p.s teraz noszę drugi w moim brzuszku i udało mi się samej , już bez leczenia.  

Gość

22-07-2013, 19:13
Magdo i inne koleżanki pragnące z całego serducha mieć dzidziusia, ja starałam się ok 2 lat ponziej trafilam na dr. Mrugacza , dzięki któremu po 5 miesiacach od rozpoczecia u niego leczenia zaszłąm w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko. Wiem jak cięzko znosi się comieśięczne  niepowodzenia i rozczarownaia gdy przychodi koljena miesiaczka. ale czasami naporawdę problem nie jest taki ogromny jaki wam sie wydaje wystarczy tylko dobra diagnoza i odpowiendie leki. Także klinika Bocian w bialymstoku - POLECAM I jestem wdzięczna za mój skarb. p.s teraz noszę drugi w moim brzuszku i udało mi się samej , już bez leczenia.  
Gość napisał(a):A ja polecam Artemidę w Białymstoku tam są Profesorowie Szamatowicz ojciec i syn, Wołczyński i Domitrz :)

Gość

22-07-2013, 22:36
A ja polecam Artemidę w Białymstoku tam są Profesorowie Szamatowicz ojciec i syn, Wołczyński i Domitrz :)
Gość napisał(a):[quote=Gość]A ja polecam Artemidę w Białymstoku tam są Profesorowie Szamatowicz ojciec i syn, Wołczyński i Domitrz :) [/quote]Myslałam,że jest tylko jednak klinika "Bocian", dzięki za informację.

Gość

23-07-2013, 10:44
[quote=Gość]A ja polecam Artemidę w Białymstoku tam są Profesorowie Szamatowicz ojciec i syn, Wołczyński i Domitrz :) [/quote]Myslałam,że jest tylko jednak klinika "Bocian", dzięki za informację.
Gość napisał(a):Czy wie ktoś jak się umówic do dr Pawełka. Dzwoniłam do przychodni w Olszewie Borkach, ale tam mowia, ze trzeba przyjsc do niego. Moze ma ktos jakis jego numer telefonu, żeby można było się umówic?

Gość

26-07-2013, 18:08
Czy wie ktoś jak się umówic do dr Pawełka. Dzwoniłam do przychodni w Olszewie Borkach, ale tam mowia, ze trzeba przyjsc do niego. Moze ma ktos jakis jego numer telefonu, żeby można było się umówic?
Gość napisał(a):witam idiotki na forum

Gość

28-07-2013, 10:20
witam idiotki na forum
Gość napisał(a):witam idiotki na forum

Gość

28-07-2013, 10:20
witam idiotki na forum
Gość napisał(a):doktorze nie wypada

Gość

28-07-2013, 22:38
doktorze nie wypada

strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.