- Rodzice o pociechach
- dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
dobry gineklog do prowadzenia ciąży w ostrołęce
Gość napisał(a):mróz jest jak mróz nie idz lepiej do niego
Gość
Gość napisał(a):Witam!Ja chodze do dr Jankowskiego i jestem bardzo zadowolona, jest dokładny i nie prawda ze tylko o kase mu chodzi bo potrafi wziąć dużo mniej za wizyte jak wie ze pacjentka ma zamiar przyjśc w niedługim czasie na nastepna wizyte. Wcześniej chodziłam do dr Bucińskiego ale jakoś nie przypadł mi do "gustu" wydawał mi sie taki że cieżko sie od niego czegoś dowiedzieć.
Gość
Gość napisał(a):polecam dr. Bucińskiego - chyba jak większość...zresztą, każda z nas ma inne doświadczenia i czegoś innego od lekarza wymaga. Ja np. Bucińskiego lubię, bo jest dokładny, ale robi tylko 3 USG w ciązy (nie robi w 12-14 tygodniu..) i nie ważne czy idzie się na NFZ czy prywatnie :) Ale za to jest baardzo skromny i naprawde zna się na tym co robi. Chodziłam do Niego przed ciążą i dlatego chodze teraz :) Tylko te kolejki........ {co}no, dla każdego coś innego :)ps. powiedzcie mi, dlaczego niektóre zdjęcia w serwisie są czarno-białe..?
Gość
Gość napisał(a):zgadzam sie z przedmówczynio dr Jankowski jest bardzo kontaktowny ma podejscie do pacjentki próbuje wyciagnac od pacjentki jak najwiecej informacjji zeby poprowadzic w miare poprawnie ciaze a to ze wzial za zdjecie szwów od poprzedniej przedmówczyni tyle co za wizyte to sie zdaza bo kto chodzi na zdjecie szwów po porodie do lekarza prowadzącego idzie sie z tym do pielegniarki albo położna ściąga kazdy by wział kase za to czy jankowski , bucińxski czy pyskło ktokolwiek dlatego na przyszłośc idzcie lepiej do poloznej lub pielęgniarki bo one są własnie od tego
Gość
Gość napisał(a):dlaczego nie przejdziecie sie sami do jakiegoś lekarza tylko nagabujecie inne kazdy chwali swojego a powinnio wam kto powiescie przejsc sie i zobaczyc co wam kto powie a nie wydajecie albo pozytywne albo negatywne opinie najgorsze to o mrozie achcińskiej i piątku
Gość
Gość napisał(a):PYSKłO TO PROSTAK NIE POLECAM!!! GDY ZACZęłAM KRWAWIć PODCZAS BADANIA U NIEGO (2 M-C CIążY) STWIERDZIł żE "Z TEGO" NIC NIE BęDZIE I .... ZOSTAWIł MNIE Z Tą MYśLą NA SWIęTA. DZIęKI ZNAJOMEJ TRAFIłAM DO DR MONIńSKIEGO, KTóRY ZAJą SIę MNą Z NALEżYTą TROSKą I PROFESJONALIZMEM. TERAZ MóJ ZDROWYSYNEK MA JUż 6 LAT {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):{zly}tak ja też słyszałam o nim takie historie...pewnie sam robi sobie tu reklamę (wcale by mnie to nie zdziwiło!)
Gość
Gość napisał(a):tez tak mysle ze to oni sobie robia taka reklame inaczej by tak niebyli wysławiani{chytry}{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):{usmiech}taaaak dr Moniński to dobry człowiek i profesjonalny lekarz, który ma zawsze czas dla swoich pacjentek. Szkoda że teraz przyjmuje tylko prywatnie....
Gość
Gość napisał(a):stary on czy młody gdzie on przyjmuje wogóle pierwszy raz o nim słysze
Gość
Gość napisał(a):ktoś powie czemu zdjęcia są czarno-białe?? Troszkę to przerażające.. nie zastanawialiście się nigdy nad tym..?Co do lekarza.. Kobietki, każdka oczekuje czegoś innego, jednej spodoba się taki, drugiej inny.. Najlepiej szukać opini wśród znajomych w świecie rzeczywistym, bo tu połowa może sobie robić reklamę ;) ALbo zdajcie się na kobiecą intuicję..ja mam pytanie: który lekarz bierze niedużo za wizytę i robi USG? Tylko nie Wikarski i Buciński.. Chcę iść do kogoś bezstronnego :) I kogoś, kto napewno zrobi te USG. Pozdrawiam i życzę spokojnen ciązy i szybkiego porodu :)
Gość
Gość napisał(a):ja mogę polecić Jankowskiego co prawda bierze 80zł. ale w tym robi usg na prośbę pacjentki lub jeśli sam uważa ze taka istnieje potrzeba.Dam przykład u dr Piątka za wizytę płaci sie 70 zł nie robi usg bo go nie ma i jak sam sie przyznał nie zna sie dobrze na nim ma tylko ktg (ale to prawie każdy lekarz ma ktg) natomiast piątek odsyła każdą pacjentkę do doktora Pyskło a za tą przyjemność trzeba zapłaci już 60 zł. wiec wychodzi 130. Uważam ze dobry lekarz powinien mieć w swoim gabinecie usg a co najważniejsze powinien sie na nim znać dodam ze Jankowski robi też kolorowe usg i to nie jest reklama poszłam dzieki znajomym
Gość
Gość napisał(a):Tylko Jankowski nie zna się na kolorwym USG (3d czy 4d).. On dopiero oswaja się z maszyną a te zdjęcia są... takie nijakie.. lepiej jechać do Białegostoku czy gdzies indziej..Zwykłe USG robi dobrze, bo raz byłam.. Wszytsko mierzy i dokładnie sprawdza :)
Gość
Gość napisał(a):to po co piszesz ze nie zna sie na kolorowym tylko czarno białym jak go nie robiłas i nie miałas stycznosci z tym zrobiłas czarne i tyle idz zrób kolorowe i zobacz czy sie nie zna dajesz opinie beznadziejne wiec sama se sprawdz
Gość
Gość napisał(a):wkurza mnie taki brak kultury mamusiek... byłam z siostrą na USG trójwymiarowym u Niego, i sorry, ale dla mnie było nijakie i przeciętne.. Czy to, że podoba się Tobie to musi podobać się wszytskim dookoła?? Trochę szacunku i pokory kobieto!Dla Ciebie to może i cud świata, dla mnie przeciętnośc, a za taką cenę wymagam czegoś więcej.. Proste? Chyba mam prawo mieć swoje zdanie??Nie potępiłam tego lekarza, napisałam że zwykłe USG robi bardzo dobrze, bardzo dokładnie, a że nie podoba mi się Jego wykonanie USG kolorowego to już jestem fe? Bo musi mi się podobac tak jak Tobie.. Wyluzuj.. To moja opinia i mam prawo ją mieć..
Gość
Gość napisał(a):To czy usg trójwymiarowe wyjdzie dobrze zależy od ułożenia dzidziusia{usmiech}{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):też.. ale także doświadczenia lekarza.. :)No wiecie - tak samo dać komuś maszynę do szycia, trzeba się nauczyć obsługiwać ją, żeby nabrać wprawy.. To samo z USG trójwymiarowym, które jest tylko rozrywką dla rodziców, bo do wykrywania wszytskich nieprawidłowości i sprawdzania kondycji maluszka służy USG zwykłe.. i w tym dr. Jankowski uważam, że jest dobry :)
Gość
Gość napisał(a): Słyszałam że teraz dr.Jankowski sam wyznacza wizytę pacjentkom ,wcześniej trzeba samemu było się zapisać na kolejną wizytę
Gość
Gość napisał(a):do pani oburzonej- mysle ze jestes zbyt nadpobudliwa narazie to grzecznie sie odnosiłam wiec chce zebys ty tez zachowawała sie ok.! ja tez mam prawo do swojego zdania i nikogo nie potepiam a co do ceny to mi sie wydaje ze nie płącisz jakies kolosalnej sumy wiec nie wyobrazaj sobie czegos nadzwyczajnego mysle ze bierze odpowiednio idz do innego lekarza min. 70 zl. za wizyte i drugie tyle za usg wogóle to jest forum wiec spokojniej
Gość
Gość napisał(a):czy ktos zna jakiegos dobrego endokrynologa? gdzie i jaki? bardzo prosze o od. dzieki
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów