dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz  jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]no wlasnie on u mnie wykryl torbiele w usg...przez przypadek, bo myslalam, ze mam problem z pechezrem. Strasznie mnie wystraszyl, no ale wykryl to. Przez 2 lata bylam leczona na cos na co nie bylam chora u pewnej pani doktor z Ostroleki! bylam u niego pierwszy raz i odrazu to wykryl.

Gość

02-07-2011, 16:00
[quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz  jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]no wlasnie on u mnie wykryl torbiele w usg...przez przypadek, bo myslalam, ze mam problem z pechezrem. Strasznie mnie wystraszyl, no ale wykryl to. Przez 2 lata bylam leczona na cos na co nie bylam chora u pewnej pani doktor z Ostroleki! bylam u niego pierwszy raz i odrazu to wykryl.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo! [/quote]Może jeździmy do tego samego? Mam tak samo. [/quote]Ja jeżdżę do dr Mrugacza i szczerze polecam wszystkim, którzy mają problemy z płodnością. Mi pan doktor pomógł i po wielu latach starań niedługo będę mamą :-)

Gość

02-07-2011, 18:29
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo! [/quote]Może jeździmy do tego samego? Mam tak samo. [/quote]Ja jeżdżę do dr Mrugacza i szczerze polecam wszystkim, którzy mają problemy z płodnością. Mi pan doktor pomógł i po wielu latach starań niedługo będę mamą :-)
Gość napisał(a):Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia. Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę [color=#0000ff][/color] już dziś!  

Gość

03-07-2011, 12:39
Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia. Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę [color=#0000ff][/color] już dziś!  
Gość napisał(a):Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia. Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę http://smierc.org już dziś!  

Gość

03-07-2011, 12:40
Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia. Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę http://smierc.org już dziś!  
Gość napisał(a):Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.Maxwell71

Gość

03-07-2011, 22:38
Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.Maxwell71
Gość napisał(a):Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.Maxwell71.

Gość

03-07-2011, 22:39
Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.Maxwell71.
Gość napisał(a):Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.

Gość

03-07-2011, 22:40
Ludzkość od zawsze zastanawiała się co będzie po śmierci, myślą jak poznać kiedy będzie ich [url=http://smierc.org]data śmierci[/url]. pytanie nasuwa się dlaczego, strach, ciekawość. Jednak ja myślę że to pierwsze strach który paraliżuje każdego człowieka kiedy słyszy słowo śmierć. Dlaczego tak jest, myślę że z powodu niewiedzy boimy się tego czego nie znamy, nie znamy przecież dnia w którym to nastanie ani jak to nastanie.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo! [/quote]Może jeździmy do tego samego? Mam tak samo. [/quote]Ja jeżdżę do dr Mrugacza i szczerze polecam wszystkim, którzy mają problemy z płodnością. Mi pan doktor pomógł i po wielu latach starań niedługo będę mamą :-) [/quote]Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...

Gość

04-07-2011, 09:30
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo! [/quote]Może jeździmy do tego samego? Mam tak samo. [/quote]Ja jeżdżę do dr Mrugacza i szczerze polecam wszystkim, którzy mają problemy z płodnością. Mi pan doktor pomógł i po wielu latach starań niedługo będę mamą :-) [/quote]Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...
Gość napisał(a):tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  

Gość

04-07-2011, 10:04
tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz  jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]no wlasnie on u mnie wykryl torbiele w usg...przez przypadek, bo myslalam, ze mam problem z pechezrem. Strasznie mnie wystraszyl, no ale wykryl to. Przez 2 lata bylam leczona na cos na co nie bylam chora u pewnej pani doktor z Ostroleki! bylam u niego pierwszy raz i odrazu to wykryl. [/quote] potwierdź u innego lekarza że to rzeczywiście torbiel.  

Gość

04-07-2011, 11:58
[quote=Gość][quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz  jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]no wlasnie on u mnie wykryl torbiele w usg...przez przypadek, bo myslalam, ze mam problem z pechezrem. Strasznie mnie wystraszyl, no ale wykryl to. Przez 2 lata bylam leczona na cos na co nie bylam chora u pewnej pani doktor z Ostroleki! bylam u niego pierwszy raz i odrazu to wykryl. [/quote] potwierdź u innego lekarza że to rzeczywiście torbiel.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie.

Gość

04-07-2011, 14:47
[quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]yyy.. łądną opinię zrobił białostocki doktor naszym lekarzom.. No, pewnie wie o tym z doświadczenia.. :P

Gość

04-07-2011, 18:29
[quote=Gość][quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]yyy.. łądną opinię zrobił białostocki doktor naszym lekarzom.. No, pewnie wie o tym z doświadczenia.. :P
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]yyy.. łądną opinię zrobił białostocki doktor naszym lekarzom.. No, pewnie wie o tym z doświadczenia.. :P [/quote]oczywiście nie chciałam się nabijać w żaden sposób, wiem, że są dobrzy lekarze i gorsi, ale ja swojego (btw ostrołęckiego) bardzo szanuję za skromność.. Na prawdę, to dośc niespotykana cecha jak widzę :)Wiadomo, że jak w grę wchodzi życie dziecka, trzeba podjąć rózne decyzje, takie najlepsze dla każdej z nas. Życzę powodzenia, szczęsliwych 9ciu miesięcy (całych) i dużo siły, bo przy dwójeczce będzie Ci potrzebna :) Powodzenia!

Gość

04-07-2011, 21:35
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]tez jezdzilam do dr mrugacza z pierwsza ciaza i teraz chyba tez tam pojade:) i rownie rodzilam na parkowej:) mialam cesarke:)  Ja jeżdżę do prof. Wołczyńskiego i lada dzień będę rodzić na Parkowej w Białym...[/quote]Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]yyy.. łądną opinię zrobił białostocki doktor naszym lekarzom.. No, pewnie wie o tym z doświadczenia.. :P [/quote]oczywiście nie chciałam się nabijać w żaden sposób, wiem, że są dobrzy lekarze i gorsi, ale ja swojego (btw ostrołęckiego) bardzo szanuję za skromność.. Na prawdę, to dośc niespotykana cecha jak widzę :)Wiadomo, że jak w grę wchodzi życie dziecka, trzeba podjąć rózne decyzje, takie najlepsze dla każdej z nas. Życzę powodzenia, szczęsliwych 9ciu miesięcy (całych) i dużo siły, bo przy dwójeczce będzie Ci potrzebna :) Powodzenia!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]A kto jest delikatny przy badaniu?nigdy nie byłam u ginekologa w O-ce.{usmiech}[/quote]Polecam Dr Bucińskiego jest bardzo delikatny i naprawdę w porządku. Wszystko wytłumaczy, wręcz domaga się zadawania wielu pytań. Wszystkim moim znajomym i rodzinie polecam właśnie jego. {ok}[/quote]Buciński na pierwszych dwóch wizytach powiedział mi  że jestem w ciąży, a co do czego to przy kolejnej wizycie powiedział ,, JA NIE MOGŁEM CZEGOŚ TAKIEGO PANI POWIEDZEĆ'' wziął kase i podziękował za wizytę

Gość

06-07-2011, 00:43
[quote=Gość][quote=Gość]A kto jest delikatny przy badaniu?nigdy nie byłam u ginekologa w O-ce.{usmiech}[/quote]Polecam Dr Bucińskiego jest bardzo delikatny i naprawdę w porządku. Wszystko wytłumaczy, wręcz domaga się zadawania wielu pytań. Wszystkim moim znajomym i rodzinie polecam właśnie jego. {ok}[/quote]Buciński na pierwszych dwóch wizytach powiedział mi  że jestem w ciąży, a co do czego to przy kolejnej wizycie powiedział ,, JA NIE MOGŁEM CZEGOŚ TAKIEGO PANI POWIEDZEĆ'' wziął kase i podziękował za wizytę
Gość napisał(a):Przeszłam test na przepowiedzenie życiana http://smierc.org ! Wierzyć czy nie? Jak myślicie?

Gość

06-07-2011, 20:38
Przeszłam test na przepowiedzenie życiana http://smierc.org ! Wierzyć czy nie? Jak myślicie?
Gość napisał(a):nie polecam dr Pysklo{dobani}{dobani}strasznie nie przyjemny,,,,:/

Gość

06-07-2011, 21:23
nie polecam dr Pysklo{dobani}{dobani}strasznie nie przyjemny,,,,:/
Gość napisał(a):pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!!

Gość

07-07-2011, 19:35
pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!!
Gość napisał(a):dobrze że TY to czytasz  zawsze mozesz poprawic{diabelek} genialna/y jesteś{ok} ps; więcej wykrzykników {!}{!}{!}{usmiech}{jezyk}

Gość

07-07-2011, 19:56
dobrze że TY to czytasz  zawsze mozesz poprawic{diabelek} genialna/y jesteś{ok} ps; więcej wykrzykników {!}{!}{!}{usmiech}{jezyk}
Gość napisał(a):[quote=Gość]pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!! [/quote]co się dziewczyny czepiasz? to nie forum dla polonistów :) a poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że osoby które używają wielu wykrzykników w zdaniu mają problemy emocjonalne ;) lepiej popracuj nad sobą :) to tak z dobrego serca :) na przyszłość

Gość

07-07-2011, 21:52
[quote=Gość]pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!! [/quote]co się dziewczyny czepiasz? to nie forum dla polonistów :) a poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że osoby które używają wielu wykrzykników w zdaniu mają problemy emocjonalne ;) lepiej popracuj nad sobą :) to tak z dobrego serca :) na przyszłość
Gość napisał(a):nieprzyjemnynieciekawy to dwa oddzielne słowa :) PISZ POPRAWNIE jak poprawiasz

Gość

07-07-2011, 21:54
nieprzyjemnynieciekawy to dwa oddzielne słowa :) PISZ POPRAWNIE jak poprawiasz

strony: wstecz 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów