dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]mnie nacinał dr Jankowski, chodziłam do niego całą ciążę i traf chciał, ze trafiłam na jego dyżur podczas porodu :) co do histeryczek nauczycielek - sama mam podobny zawód i o histerii mowy nie było sam poród wspominam wspaniale pomimo bólu i wyczerpania :) bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz bo to cudowne doświadczenie :) pozdrawiam przyszłe mamusie i nie martwcie się nie jest tak źle jak to przedstawiają niektórzy :)  [/quote]myślę, że z tą histerią to była taka ironia... skoro każdy lekarz jest niedobry, niekompetentny, to podobną łatkę można przypiąć każdej grupie zawodowej ;)ps. ja również jestem zadowolona z porodu i myślę, że w niedługim czasie to powtórzę ;)

Gość

15-07-2011, 09:13
[quote=Gość]mnie nacinał dr Jankowski, chodziłam do niego całą ciążę i traf chciał, ze trafiłam na jego dyżur podczas porodu :) co do histeryczek nauczycielek - sama mam podobny zawód i o histerii mowy nie było sam poród wspominam wspaniale pomimo bólu i wyczerpania :) bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz bo to cudowne doświadczenie :) pozdrawiam przyszłe mamusie i nie martwcie się nie jest tak źle jak to przedstawiają niektórzy :)  [/quote]myślę, że z tą histerią to była taka ironia... skoro każdy lekarz jest niedobry, niekompetentny, to podobną łatkę można przypiąć każdej grupie zawodowej ;)ps. ja również jestem zadowolona z porodu i myślę, że w niedługim czasie to powtórzę ;)
Gość napisał(a):Trzeba iść osobiście i wtedy miec swoja opinię.

Gość

18-07-2011, 22:01
Trzeba iść osobiście i wtedy miec swoja opinię.
Gość napisał(a):Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili.

Gość

27-07-2011, 12:12
Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili. [/quote]Chodzi o gin medicus

Gość

27-07-2011, 12:15
[quote=Gość]Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili. [/quote]Chodzi o gin medicus
Gość napisał(a):Co to jest; gin medicus? pisz jaśniej!

Gość

27-07-2011, 14:06
Co to jest; gin medicus? pisz jaśniej!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili. [/quote]Chodzi o gin medicus [/quote]Jesteś takim przypadkiem, czy gdzieś słyszałaś, że odsyłają?

Gość

27-07-2011, 16:30
[quote=Gość][quote=Gość]Sprzętu nie mają, każdy przypadek gdzie jest cokolwiek nie tak odsyłaja do szpitala w ostatniej chwili. [/quote]Chodzi o gin medicus [/quote]Jesteś takim przypadkiem, czy gdzieś słyszałaś, że odsyłają?
Gość napisał(a):Polecam dr Monińskiego przyjmuje w Feminie.Jest bardzo przyjemny i ja niemiałam żadnego problemu z ciążą  

Gość

27-07-2011, 19:36
Polecam dr Monińskiego przyjmuje w Feminie.Jest bardzo przyjemny i ja niemiałam żadnego problemu z ciążą  
Gość napisał(a):Polecam dr Mońińskiego przyjmuje w Feminie bardzo fajny lekarz

Gość

27-07-2011, 19:39
Polecam dr Mońińskiego przyjmuje w Feminie bardzo fajny lekarz
Gość napisał(a):Z doktorem Monińskim miałam styczność, jak dla mnie może być. Tylko mam jedno ale...Spóźniłam się do pracy, a dlaczego, bo pan doktor wyszedł sobie akurat w czasie przyjmowania pacjentek na pogaduszki, rozumiem nie zabraniam rozmowy tylko kiedy nie ma pacjentek.Kobiety są cierpliwe do czasu, ale pani za mną również się spieszyło miała nawet zwrócić uwagę lekarzowi jednak zwątpiła i poszła do domu.

Gość

30-07-2011, 03:04
Z doktorem Monińskim miałam styczność, jak dla mnie może być. Tylko mam jedno ale...Spóźniłam się do pracy, a dlaczego, bo pan doktor wyszedł sobie akurat w czasie przyjmowania pacjentek na pogaduszki, rozumiem nie zabraniam rozmowy tylko kiedy nie ma pacjentek.Kobiety są cierpliwe do czasu, ale pani za mną również się spieszyło miała nawet zwrócić uwagę lekarzowi jednak zwątpiła i poszła do domu.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Z doktorem Monińskim miałam styczność, jak dla mnie może być. Tylko mam jedno ale...Spóźniłam się do pracy, a dlaczego, bo pan doktor wyszedł sobie akurat w czasie przyjmowania pacjentek na pogaduszki, rozumiem nie zabraniam rozmowy tylko kiedy nie ma pacjentek.Kobiety są cierpliwe do czasu, ale pani za mną również się spieszyło miała nawet zwrócić uwagę lekarzowi jednak zwątpiła i poszła do domu. [/quote]a skad wiesz ze byl na pogaduszkach? moze poszedl do toalety, albo na papierosa... czlowiek jak czlowiek potrzeby jakies tez ma... z reszta ma prawo do przerwy, jak kazdy w pracy. Ty chyba w szpitalu nie bylas u  zadnego lekarza...

Gość

30-07-2011, 09:53
[quote=Gość]Z doktorem Monińskim miałam styczność, jak dla mnie może być. Tylko mam jedno ale...Spóźniłam się do pracy, a dlaczego, bo pan doktor wyszedł sobie akurat w czasie przyjmowania pacjentek na pogaduszki, rozumiem nie zabraniam rozmowy tylko kiedy nie ma pacjentek.Kobiety są cierpliwe do czasu, ale pani za mną również się spieszyło miała nawet zwrócić uwagę lekarzowi jednak zwątpiła i poszła do domu. [/quote]a skad wiesz ze byl na pogaduszkach? moze poszedl do toalety, albo na papierosa... czlowiek jak czlowiek potrzeby jakies tez ma... z reszta ma prawo do przerwy, jak kazdy w pracy. Ty chyba w szpitalu nie bylas u  zadnego lekarza...
Gość napisał(a):Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych?

Gość

09-08-2011, 09:29
Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych?
Gość napisał(a):Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych?

Gość

09-08-2011, 09:30
Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych?
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych? [/quote] Daj sobie spokój z tym lekarzem {dobani} {dobani} {dobani}

Gość

09-08-2011, 13:31
[quote=Gość]Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych? [/quote] Daj sobie spokój z tym lekarzem {dobani} {dobani} {dobani}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych? [/quote]chyba po nowym roku ma znowu przyjmowac na fundusz..

Gość

09-08-2011, 15:52
[quote=Gość]Dr Moniński już chyba nie przyjmuje w Feminie czy wie ktoś może gdzie teraz przyjmuję i czy na kase chorych? [/quote]chyba po nowym roku ma znowu przyjmowac na fundusz..
Gość napisał(a):Moniński??? miałam styc{dobani}{dobani}{dobani}znosc mily ale....... zero znajomosci ginekologii

Gość

09-08-2011, 18:09
Moniński??? miałam styc{dobani}{dobani}{dobani}znosc mily ale....... zero znajomosci ginekologii
Gość napisał(a):[quote=Gość]Moniński??? miałam styc{dobani}{dobani}{dobani}znosc mily ale....... zero znajomosci ginekologii [/quote]dlaczego zero znajomosci ginekologii? mi on wlasnie pomogl...

Gość

09-08-2011, 23:37
[quote=Gość]Moniński??? miałam styc{dobani}{dobani}{dobani}znosc mily ale....... zero znajomosci ginekologii [/quote]dlaczego zero znajomosci ginekologii? mi on wlasnie pomogl...
Gość napisał(a):chodzilam do kilku ginekologów. moniński ze swoja wiedza okazał sie najgorszy. wiadomo ze każdy chwali swojego lekarza ja od dłuższego czasu chodze do jastrzebskiego. ale tez np.  mróz buciński piatek jankowski i pyskło maja duzo wiecej wiedzy niż moninski. moja siostra badzo go chwaliła przy nadżerce dal jej jakies czopki i kazal przyjsc za pol roku zdziwilo ja to i poszła do innego a tam okazało się ze ma komórki rakowe i musi usunac szyjke{!}{!}{!}

Gość

10-08-2011, 15:05
chodzilam do kilku ginekologów. moniński ze swoja wiedza okazał sie najgorszy. wiadomo ze każdy chwali swojego lekarza ja od dłuższego czasu chodze do jastrzebskiego. ale tez np.  mróz buciński piatek jankowski i pyskło maja duzo wiecej wiedzy niż moninski. moja siostra badzo go chwaliła przy nadżerce dal jej jakies czopki i kazal przyjsc za pol roku zdziwilo ja to i poszła do innego a tam okazało się ze ma komórki rakowe i musi usunac szyjke{!}{!}{!}
Gość napisał(a):i to jest ten lekarz który został usunięty z Myszyńca za przyjmowanie pod wpływem %. I nic dziwnego że  nie ma kontraktu NFZ. Tu nie chodzi już nawet o wiedzę ale o bezpieczeństwo.  

Gość

10-08-2011, 17:35
i to jest ten lekarz który został usunięty z Myszyńca za przyjmowanie pod wpływem %. I nic dziwnego że  nie ma kontraktu NFZ. Tu nie chodzi już nawet o wiedzę ale o bezpieczeństwo.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]chodzilam do kilku ginekologów. moniński ze swoja wiedza okazał sie najgorszy. wiadomo ze każdy chwali swojego lekarza ja od dłuższego czasu chodze do jastrzebskiego. ale tez np.  mróz buciński piatek jankowski i pyskło maja duzo wiecej wiedzy niż moninski. moja siostra badzo go chwaliła przy nadżerce dal jej jakies czopki i kazal przyjsc za pol roku zdziwilo ja to i poszła do innego a tam okazało się ze ma komórki rakowe i musi usunac szyjke{!}{!}{!} [/quote]dzieki, ze mnie ostrzeglas! ide sie zapisac do innego, prywatnie, troche mnie to przerazilo szczerze mowiac....szok!

Gość

10-08-2011, 17:59
[quote=Gość]chodzilam do kilku ginekologów. moniński ze swoja wiedza okazał sie najgorszy. wiadomo ze każdy chwali swojego lekarza ja od dłuższego czasu chodze do jastrzebskiego. ale tez np.  mróz buciński piatek jankowski i pyskło maja duzo wiecej wiedzy niż moninski. moja siostra badzo go chwaliła przy nadżerce dal jej jakies czopki i kazal przyjsc za pol roku zdziwilo ja to i poszła do innego a tam okazało się ze ma komórki rakowe i musi usunac szyjke{!}{!}{!} [/quote]dzieki, ze mnie ostrzeglas! ide sie zapisac do innego, prywatnie, troche mnie to przerazilo szczerze mowiac....szok!
Gość napisał(a):mnie rownież przeraziło jak siostra mi powiedziała. poszła do jastrzebskiego załatwil jej konsultacje i zabieg w warszawie no i sa jakies nadzieje{usmiech}

Gość

10-08-2011, 18:36
mnie rownież przeraziło jak siostra mi powiedziała. poszła do jastrzebskiego załatwil jej konsultacje i zabieg w warszawie no i sa jakies nadzieje{usmiech}

strony: wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów