- Forum ogólne
- dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
Gość napisał(a):A mnie w O-ce denerwuje fakt, że jest brak ZZO co w moim przypadku przy porodzie naturalnym jest niezbędne i wskazane. Chociaż rozmawiałam z lekarzem pracującym na tutejszym oddziale dał mi jasno do zrozumienia, że ZZO jest złe, i podają wtedy gdy kobieta rodzi ponad 12h i już nie ma siły... I to jest opieka nad ciężarną i zapewnienie jej poczucia bezpieczeństwa?
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]nikt nie znosił żadnej rejonizacji!--BO JEJ NIGDY NIE BYŁO! [/quote]była, była :) Kiedyś był podział na kasy chorych :) co do ZZO w Oce się nie wypowiem, ale słyszałąm, że u nas jest za mało anestezjologów - czasami jest szansa na ZZO, o ile ktoś inny nie potrzebuje bardziej pomocy...
Gość

Gość napisał(a):czy ktoś może wie jak przyjmuje doktor Pyskło w ramach kontraktu z NFZ? Ile wcześniej trzeba umawiać się na wizytę?Chciałabym u niego prowadzić swoją obecną ciążę.
Gość

Gość napisał(a):doktor pyskło przyjmuje od poniedziąłku do piątku między 8 - 12 w piatki nieco krócej. ja obecnie chodzę do niego (6 miesiac ciązy),na wizyte nie trzeba długo czekać. doktor nie ma usg w gabinecie na usg trzeba umawiać się w innym terminie prywatnie- 60 zł.
Gość

Gość napisał(a):też na Sienkiewicza 55? Właśnie na USG byłam u niego wczoraj i jestem bardzo zadowolona (pierwsza moja wizyta u niego w ramach ciąży, wcześniej tylko profilaktycznie).
Gość

Gość napisał(a):jeszcze jedno - czy jeżeli "badanie" jest prywatnie i do tego USG to cena jest 80 zł + 60 zł USG czy już USG jest w ramach wizyty prywatnej?
Gość

Gość napisał(a):Ja urodziłam w maju i też chodziłam już z drugą ciążą do doktora Pyskły!Jestem bardzo zadowolona!!!Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta!Mogę z czystym sumieniem polecić doktora!Chodziłam na kasę chorych-tylko za usg płaciłam-3 razy w trakcie całej ciąży!{usmiech}A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]A prywatnie płaci się i za wizytę i za usg! [/quote]Czyli 140zł!?!Tyle samo płacę za wizytę i USG u najwyższej jakości specjalisty w Białymstoku. I nie muszę przyjeżdżać na dwie oddzielne wizyty, bo pan doktor ma aparat w gabinecie!Zdzierstwo! [/quote]Może jeździmy do tego samego? Mam tak samo.
Gość

Gość napisał(a):A czy możecie podać jakieś opinie o Pani doktor Czasiuk?
Gość

Gość napisał(a):doktor Czasiuk hm ja nie polecam! chociaz znam osoby ktore chodizly i sobie chwala, ja powiem tak jak nic sie nie dzieje to dobrze ale nie jest ona dobrym lekarzem. mowie z wlasnego dosiwadczenia wiecej na forum nie moge , z czystej przywoitosci.
Gość

Gość napisał(a):Nie rozumiem po co chodzić prywatnie?za kasę lepiej ciąża się rozwija?ja chodziłam 2 ciąże państwowo i nie z braku pieniędzy!z kolejną ciążą też bym chodziła na NFZ!Jeżeli nie ma problemów z mamą lub z maluszkiem,to po co płacić za coś,co nam się należy?{co}totalna głupota!
Gość

Gość napisał(a):Ja zapłacę za spokój, nie ufam lekarzom w Ostrołęce.
Gość

Gość napisał(a):Lekarze jak lekarze-wszędzie są lepsi i gorsi!nie ma szpitali idealnych i miast z samymi super specjalistami!ja jestem bardzo zadowolona z doktora Pyskły,który prowadził 2 moje ciąże..Mam też sporo znajomych,którzy myślą jak ja i też są zadowoleni z tego lekarza.{ok}Ale wybór należy do kbiety i z tym nie ma co dyskutować!Dużo zdrowia dla wszystkich i super dzieciaczków!:){usmiech}
Gość

Gość napisał(a):a co powiecie o dr Moninskim?
Gość

Gość napisał(a):doktor Borawska jest OK. Przyjeżdża z Łomży, pracuje w szpitalu a prywatnie przyjmuje w Centrum Medycznym na 11 Listopada 51.
Gość

Gość napisał(a):dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]a do kogo jeździłaś w Białymstoku?ja też mam torbiel i prawdopodobnie czeka mnie jej usunięcie, brałam już leki ale ona nie chce się wchłonąć więc może tam by coś poradzili, bo jakoś mi się nie uśmiecha operacja. Z góry dzięki za odpowiedź.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]dr.Moniński robi nieżle USG,ale nie bada na fotelu.trzeba potem szukać innego gina żeby obejrzał na fotelu,no i potrafi tak pogonić ,,kota;'' czyli przestraszyć,że lecisz jak torpeda do Białego bo nasz szpital jest według niego pełen patałachów,mnie poznał torbiel 6 cm i natychmiast operacja i tylko do Białego,Mój ostołęcki doktór tylko się uśmiechnął,dał mi leki na 3 mce i torbiel się wchłonęła A do Białego pojechałam,żeby to potwierdzić[dla spokoju mojej mamy] Pozdrawiam naszych ginów1 [/quote]a do kogo jeździłaś w Białymstoku?ja też mam torbiel i prawdopodobnie czeka mnie jej usunięcie, brałam już leki ale ona nie chce się wchłonąć więc może tam by coś poradzili, bo jakoś mi się nie uśmiecha operacja. Z góry dzięki za odpowiedź.
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam Artemidę w Białymstoku
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów