dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!! [/quote]a co to za słowo"NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY" jak już kogoś poprawiasz to poprawiaj dobrze, albo nie poprawiaj wcale{chytry}

Gość

07-07-2011, 22:10
[quote=Gość]pisz poprawnie; NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY !!!!!!!!!!!!!!!NIE piszemy łącznie z przymiotnikiem !!!!! [/quote]a co to za słowo"NIEPRZYJEMNYNIECIEKAWY" jak już kogoś poprawiasz to poprawiaj dobrze, albo nie poprawiaj wcale{chytry}
Gość napisał(a):[quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy.

Gość

08-07-2011, 00:42
[quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy.
Gość napisał(a):[quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy.

Gość

08-07-2011, 00:42
[quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy.
Gość napisał(a):no i koleżanka od poprawiania ucichła{gafa}{diabelek}a tak dobrze jej to szło....{ok}{jezyk} hi hi

Gość

08-07-2011, 21:53
no i koleżanka od poprawiania ucichła{gafa}{diabelek}a tak dobrze jej to szło....{ok}{jezyk} hi hi
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy. [/quote]Masz na myśli ostrołęcki nowy szpital, czy białostocki odnowiony?  

Gość

10-07-2011, 16:17
[quote=Gość][quote=Gość][Ja (jak zdążę dojechać) będę rodzić w klinice AM. Doktor jakoś nie ufa ostrołęckim lekarzom, tym bardziej, że spodziewam się bliźniąt i mogą urodzić się wcześniej a tam jest dużo lepsza opieka nad wcześniakami (to jego słowa). Oczywiście poród przez cesarskie cięcie. [/quote]W nowym szpitalu jest bardzo dobry OIOM noworodkowy, wyspecjalizowany sprzęt, dobrzy i mili lekarze, którzy dokładnie wszystko tłumaczą wiem bo niestety mój maluszek spędził tam trochę czasu. Na szczęście dobrze się rozwija.  Pozdrawiamy. [/quote]Masz na myśli ostrołęcki nowy szpital, czy białostocki odnowiony?  
Gość napisał(a):Chyba jak najbardziej ostrołęcki {usmiech}. Ja również uważam, ze w ostrołęckim szpitalu jest wykwalifikowany personel. Sama również miałam z nimi kontakt gdy moje dziecko przebywało na OIOMie.

Gość

10-07-2011, 19:19
Chyba jak najbardziej ostrołęcki {usmiech}. Ja również uważam, ze w ostrołęckim szpitalu jest wykwalifikowany personel. Sama również miałam z nimi kontakt gdy moje dziecko przebywało na OIOMie.
Gość napisał(a):a ja powiem tak... wszędzie lepiej gdzie nas nie ma :-)) ja rodze w sierpniu u nas w Oce  :-)pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:-)

Gość

11-07-2011, 22:08
a ja powiem tak... wszędzie lepiej gdzie nas nie ma :-)) ja rodze w sierpniu u nas w Oce  :-)pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:-)
Gość napisał(a):polecam dr. pawełka  super lekarz ma podejscie do pacjentek cierpliwy dokladny . przyjmuje w olszewie borkach we wtorki

Gość

12-07-2011, 20:51
polecam dr. pawełka  super lekarz ma podejscie do pacjentek cierpliwy dokladny . przyjmuje w olszewie borkach we wtorki
Gość napisał(a):Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM  

Gość

13-07-2011, 15:04
Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM  
Gość napisał(a):Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM  

Gość

13-07-2011, 15:06
Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM   [/quote]Chodziłaś przez cała ciąże do lekarza i nawet nie potrafisz napisać poprawnie nazwiska...Poza tym: lekarz nie nacina pacjentki ot tak, akcja porodowa musiała nastąpić, musiałaś mieć rozwarcie i bóle parte.. Przecież nie nacina się krocza "na zaś", tylko na końcu porodu! Może poród nie postępował, więc lekarz podjął pilną decyzję o cc dla zdrowia dzidziusia? Jakoś nie chce mi się wierzyć w dwa cięcia, w tym jedno bezcelowe, wybacz :)Lekarza nie bronię, ale przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś. Pozdrawiam

Gość

13-07-2011, 18:06
[quote=Gość]Nie polecam przychodni na Hallera a w szczegulności dr. Budzińskiego co ja z nim się miałam szok!!! Wskazania miałam do cesarki od początku ciąży jak przyszło co do porodu po terminie 2tyg. opuchnięta stwierdził że będzie normalny poród nadcioł krocze a potem stwierdził że cesarka więc zrobił . Jeden poród a dwa cięci i tyle bólu . Rzeżnik nie lekarz{dobani} NIE POLECAM   [/quote]Chodziłaś przez cała ciąże do lekarza i nawet nie potrafisz napisać poprawnie nazwiska...Poza tym: lekarz nie nacina pacjentki ot tak, akcja porodowa musiała nastąpić, musiałaś mieć rozwarcie i bóle parte.. Przecież nie nacina się krocza "na zaś", tylko na końcu porodu! Może poród nie postępował, więc lekarz podjął pilną decyzję o cc dla zdrowia dzidziusia? Jakoś nie chce mi się wierzyć w dwa cięcia, w tym jedno bezcelowe, wybacz :)Lekarza nie bronię, ale przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś. Pozdrawiam
Gość napisał(a):a może Ty się postaw w jej sytuacji, widocznie tak jej nacieli u nas w Oce lekarze są różni więc i to u nich mozliwe .....tez słyszałam o tym gburze Bucińskim...pozdrawiam

Gość

13-07-2011, 19:02
a może Ty się postaw w jej sytuacji, widocznie tak jej nacieli u nas w Oce lekarze są różni więc i to u nich mozliwe .....tez słyszałam o tym gburze Bucińskim...pozdrawiam
Gość napisał(a):[quote=Gość]a może Ty się postaw w jej sytuacji, widocznie tak jej nacieli u nas w Oce lekarze są różni więc i to u nich mozliwe .....tez słyszałam o tym gburze Bucińskim...pozdrawiam [/quote]to jak lekarz nacina kobietę bez żadnego celu - jak napisała pani - to lepiej iść z tym na policję a nie żalić się na forum, bo szczerze - pierwszy raz słyszę o takim przypadku. Może ja źle interpretuję komentarz tej Pani, ale dla mnie wygląda to tak, że lekarz podszedł, zrobił ciach, popatrzył i stwierdził "eee cesarka jednak".. Wybacz, ale ciężko mi w to uwierzyć. Nie słyszałam jeszcze, żeby nacinali kobietę w innej fazie porodu niż podczas parcia (a wtedy to akurat nacinają wszystkie rodzące, oprócz tych które mają mieć odgórnie ustaloną ochronę krocza), a nawet wtedy akcja może się zatrzymać i kobieta jedzie na stół.Poza tym - Pani była 2 tygodnie po terminie, wybacz, ale ze wskazaniami do cesarskiego cięcia ŻADEN lekarz by tyle nie czekał.. Cesarka jest zazwyczaj planowana PRZED terminem, a nie 2 tygodnie po! ps. Również słyszałam, że dr Buciński ma humory (dlatego Go nie bronię pod tym względem, bo często jest gburowaty niestety), jednak nie wiem kim jest doktor Budziński ;)Ja na prawdę nie bronię lekarza, rozumiem, że mógł popełnić błąd, mógł być nie miły, ale ta opowieść jest "grubymi nićmi szyta" (może pod wpływem emocji, hormonów kto wie?) :) To jest moje zdanie. Nie twierdzę, że lekarz jest świetny, jednak nie chce mi się wierzyć w to wszystko..Pozdrawiam

Gość

13-07-2011, 19:20
[quote=Gość]a może Ty się postaw w jej sytuacji, widocznie tak jej nacieli u nas w Oce lekarze są różni więc i to u nich mozliwe .....tez słyszałam o tym gburze Bucińskim...pozdrawiam [/quote]to jak lekarz nacina kobietę bez żadnego celu - jak napisała pani - to lepiej iść z tym na policję a nie żalić się na forum, bo szczerze - pierwszy raz słyszę o takim przypadku. Może ja źle interpretuję komentarz tej Pani, ale dla mnie wygląda to tak, że lekarz podszedł, zrobił ciach, popatrzył i stwierdził "eee cesarka jednak".. Wybacz, ale ciężko mi w to uwierzyć. Nie słyszałam jeszcze, żeby nacinali kobietę w innej fazie porodu niż podczas parcia (a wtedy to akurat nacinają wszystkie rodzące, oprócz tych które mają mieć odgórnie ustaloną ochronę krocza), a nawet wtedy akcja może się zatrzymać i kobieta jedzie na stół.Poza tym - Pani była 2 tygodnie po terminie, wybacz, ale ze wskazaniami do cesarskiego cięcia ŻADEN lekarz by tyle nie czekał.. Cesarka jest zazwyczaj planowana PRZED terminem, a nie 2 tygodnie po! ps. Również słyszałam, że dr Buciński ma humory (dlatego Go nie bronię pod tym względem, bo często jest gburowaty niestety), jednak nie wiem kim jest doktor Budziński ;)Ja na prawdę nie bronię lekarza, rozumiem, że mógł popełnić błąd, mógł być nie miły, ale ta opowieść jest "grubymi nićmi szyta" (może pod wpływem emocji, hormonów kto wie?) :) To jest moje zdanie. Nie twierdzę, że lekarz jest świetny, jednak nie chce mi się wierzyć w to wszystko..Pozdrawiam
Gość napisał(a):Jeśli jednak przeżyła Pani traumę i wszystko wyglądało tak jak Pani pisze - proszę tego nie zostawiać. Jeśli jednak było inaczej, proszę pamiętać, że pomówienia w Internecie również są karalne..Jeżeli miała Pani wskazania do cc, a trzymano Panią do końca ciąży (nawet 2 tygodnie po terminie) nie wykonując zaplanowanego cięcia, to... ktoś mógł narazić Pani życie. Tak wynika z opisu.

Gość

13-07-2011, 19:26
Jeśli jednak przeżyła Pani traumę i wszystko wyglądało tak jak Pani pisze - proszę tego nie zostawiać. Jeśli jednak było inaczej, proszę pamiętać, że pomówienia w Internecie również są karalne..Jeżeli miała Pani wskazania do cc, a trzymano Panią do końca ciąży (nawet 2 tygodnie po terminie) nie wykonując zaplanowanego cięcia, to... ktoś mógł narazić Pani życie. Tak wynika z opisu.
Gość napisał(a):A może zmienimy temat i zamiast pisać o ,,gburowatych'' lekarzach poopowiadamy sobie banialuki o głupiutkich,histerycznych'' paniusiach: nauczycielkach,urzędniczkach i.t.d.?

Gość

13-07-2011, 22:30
A może zmienimy temat i zamiast pisać o ,,gburowatych'' lekarzach poopowiadamy sobie banialuki o głupiutkich,histerycznych'' paniusiach: nauczycielkach,urzędniczkach i.t.d.?
Gość napisał(a):Zawsze wiedziałam, że krocze nacina przy porodzie położna,więc po co te pomówienia wypisywane na forum?

Gość

13-07-2011, 22:33
Zawsze wiedziałam, że krocze nacina przy porodzie położna,więc po co te pomówienia wypisywane na forum?
Gość napisał(a):[quote=Gość]Zawsze wiedziałam, że krocze nacina przy porodzie położna,więc po co te pomówienia wypisywane na forum? [/quote]mnie też nacinała położna, lekarz tylko zszywał.. Jednak nie wiem czy to jest regułą :)

Gość

13-07-2011, 22:51
[quote=Gość]Zawsze wiedziałam, że krocze nacina przy porodzie położna,więc po co te pomówienia wypisywane na forum? [/quote]mnie też nacinała położna, lekarz tylko zszywał.. Jednak nie wiem czy to jest regułą :)
Gość napisał(a):Nauczycielki, chyba żartujesz

Gość

14-07-2011, 00:07
Nauczycielki, chyba żartujesz
Gość napisał(a):Ja tam też rodziłam tylko z położną, a  lekarza zobaczyłam w ostatniej fazie porodu i podczas szycia. A nacinała położna.  

Gość

14-07-2011, 00:28
Ja tam też rodziłam tylko z położną, a  lekarza zobaczyłam w ostatniej fazie porodu i podczas szycia. A nacinała położna.  
Gość napisał(a):mnie nacinał dr Jankowski, chodziłam do niego całą ciążę i traf chciał, ze trafiłam na jego dyżur podczas porodu :) co do histeryczek nauczycielek - sama mam podobny zawód i o histerii mowy nie było sam poród wspominam wspaniale pomimo bólu i wyczerpania :) bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz bo to cudowne doświadczenie :) pozdrawiam przyszłe mamusie i nie martwcie się nie jest tak źle jak to przedstawiają niektórzy :)  

Gość

14-07-2011, 21:17
mnie nacinał dr Jankowski, chodziłam do niego całą ciążę i traf chciał, ze trafiłam na jego dyżur podczas porodu :) co do histeryczek nauczycielek - sama mam podobny zawód i o histerii mowy nie było sam poród wspominam wspaniale pomimo bólu i wyczerpania :) bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz bo to cudowne doświadczenie :) pozdrawiam przyszłe mamusie i nie martwcie się nie jest tak źle jak to przedstawiają niektórzy :)  

strony: wstecz 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów