dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]czy ktos wie jaki lekarz przyjmuje w poniedziłki w feminie na kościuszki?{usmiech}{?}{?}[/quote]od 8 do 17 Dr Edward Niewińskiod 8 do 14 Dr Seroczyńska- GóralNa popołudniową wizytę trzeba rejestrować się telefonicznie. [/quote]

Gość

25-05-2011, 18:15
[quote=Gość][quote=Gość]czy ktos wie jaki lekarz przyjmuje w poniedziłki w feminie na kościuszki?{usmiech}{?}{?}[/quote]od 8 do 17 Dr Edward Niewińskiod 8 do 14 Dr Seroczyńska- GóralNa popołudniową wizytę trzeba rejestrować się telefonicznie. [/quote]
Gość napisał(a):Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech}

Gość

27-05-2011, 19:52
Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech}
Gość napisał(a):Polecam doktora Marka Walczaka z Wyszkowa - super podejście do pacjentki i dzidziusia.

Gość

27-05-2011, 23:57
Polecam doktora Marka Walczaka z Wyszkowa - super podejście do pacjentki i dzidziusia.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam

Gość

29-05-2011, 14:44
[quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

29-05-2011, 22:40
[quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]Dlaczego nie polecasz?Ja właśnie do niego planuję iść na krioterapię.

Gość

29-05-2011, 23:56
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]Dlaczego nie polecasz?Ja właśnie do niego planuję iść na krioterapię.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech}

Gość

30-05-2011, 15:38
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Wita m,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście.

Gość

09-06-2011, 22:24
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Wita m,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście.
Gość napisał(a):hej! Piszę odnośnie tego numeru telefonu do rejestracji Centrum Medycznego w Ostrołęce gdzie przyjmuje dr Walczak, jest niepoprawny.... to numer do gabinetu stomatologicznego w innym mieście! Dla zainteresowanych numer do centrum to: [b]509-869-336[/b] Pozdrawiam!

Gość

10-06-2011, 15:17
hej! Piszę odnośnie tego numeru telefonu do rejestracji Centrum Medycznego w Ostrołęce gdzie przyjmuje dr Walczak, jest niepoprawny.... to numer do gabinetu stomatologicznego w innym mieście! Dla zainteresowanych numer do centrum to: [b]509-869-336[/b] Pozdrawiam!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  

Gość

10-06-2011, 16:47
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  [/quote]Zmień lekarza dzieciaku. PILNIE!!!

Gość

12-06-2011, 13:13
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  [/quote]Zmień lekarza dzieciaku. PILNIE!!!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  [/quote]Zmień lekarza dzieciaku. PILNIE!!! [/quote]nie wiem kogo tu droga pani nazywasz dzieciakiem.ja nie czuję potrzeby zmiany lekarza, to że akurat tobie od nie przypadł do gustu to nie znaczy, że wszystkie kobiety mają być tak do niego nastawione.Jeżeli masz coś przeciwko dr Jankowskiemu to wyraźnie napisz o co ci chodzi.

Gość

12-06-2011, 16:37
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quo te=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Witam,mam mały problem.wiem,że to forum dla kobiet w ciąży ale mi też poniekąd chodzi o sprawy ginekologiczne.czy orientujecie się który lekarz robi wymrażanie,i ile kosztuje???Dzięki za odpowiedź{usmiech} [/quote]Jankowski robi wymrażanie.Niestety ceny nie pamiątam [/quote]NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]a dlaczego nie polecasz? ja miałam robione wymrażanie u dr Jankowskiego i na nic nie mogę narzekać, wszystko odbyło się szybko i naprawdę bezboleśnie{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Znasz powiedzenie: "Trafiło się jak ślepej kurze ziarnko?" Miałaś szczęście, holerne szczęście. [/quote]no dobrze, koleżanka napisała dlaczego jest zadowolona z usługi dr Jankowskiego to i Ty napisz dlaczego jesteś nie zadowolona{!}{!}{!}{?}{?}{?}  [/quote]Zmień lekarza dzieciaku. PILNIE!!! [/quote]nie wiem kogo tu droga pani nazywasz dzieciakiem.ja nie czuję potrzeby zmiany lekarza, to że akurat tobie od nie przypadł do gustu to nie znaczy, że wszystkie kobiety mają być tak do niego nastawione.Jeżeli masz coś przeciwko dr Jankowskiemu to wyraźnie napisz o co ci chodzi.
Gość napisał(a):Przede wszystkim jeśli już jakikolwiek lekarz powie Wam że potrzebne jest wymrażanie skonsultujcie to z innym lekarzem, najlepiej nie mówiąc o poprzedniej diagnozie. To nie są małe pieniądze a czasami i zabieg zupełnie nie potrzebny, ostrołęccy lekarze niestety perfidnie to wykorzystują. W moim przypadku dr.Jankowski zalecił wymrażanie i to "na szybko" w międzyczasie trafiłam z powodu cysty na oddział szpitala w Warszawie i tam lekarze, w tym profesor byli szczerze zdziwieni i rozbawieni, dlaczego zlecono mi wymrażanie.    

Gość

12-06-2011, 19:45
Przede wszystkim jeśli już jakikolwiek lekarz powie Wam że potrzebne jest wymrażanie skonsultujcie to z innym lekarzem, najlepiej nie mówiąc o poprzedniej diagnozie. To nie są małe pieniądze a czasami i zabieg zupełnie nie potrzebny, ostrołęccy lekarze niestety perfidnie to wykorzystują. W moim przypadku dr.Jankowski zalecił wymrażanie i to "na szybko" w międzyczasie trafiłam z powodu cysty na oddział szpitala w Warszawie i tam lekarze, w tym profesor byli szczerze zdziwieni i rozbawieni, dlaczego zlecono mi wymrażanie.    
Gość napisał(a):Pisz poprawnie; CHOLERNE szczęście,niezadowolona,niepotrzebny--Czy Panie nie chodziły do szkoły????Czy spały na lekcjach? Czy wiedza nie wchodziła do głowy????

Gość

12-06-2011, 22:17
Pisz poprawnie; CHOLERNE szczęście,niezadowolona,niepotrzebny--Czy Panie nie chodziły do szkoły????Czy spały na lekcjach? Czy wiedza nie wchodziła do głowy????
Gość napisał(a):Co do nadżerek mam podobne zdanie jak panki, która napisała wcześniej.Ja akurat trafiłam do Wikarskiego (w handlowcu) i natychmiast miałam mieć zrobioną nadżerkę, bo stwierdził, że jest duża.Zaznaczam nigdy nie rodziłam dzieci.Po konsultacji z innym lekarzem nadżerka owszem była tylko mała i nie było potrzeby jej usuwania, ponieważ po porodzie może się odnowić.Drogie panie nie ufajcie ślepo jednemu lekarzowi, potrafią nas czasami swoimi diagnozami zaskoczyć.

Gość

13-06-2011, 12:19
Co do nadżerek mam podobne zdanie jak panki, która napisała wcześniej.Ja akurat trafiłam do Wikarskiego (w handlowcu) i natychmiast miałam mieć zrobioną nadżerkę, bo stwierdził, że jest duża.Zaznaczam nigdy nie rodziłam dzieci.Po konsultacji z innym lekarzem nadżerka owszem była tylko mała i nie było potrzeby jej usuwania, ponieważ po porodzie może się odnowić.Drogie panie nie ufajcie ślepo jednemu lekarzowi, potrafią nas czasami swoimi diagnozami zaskoczyć.
Gość napisał(a):Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  

Gość

13-06-2011, 16:34
Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  
Gość napisał(a):Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  

Gość

13-06-2011, 16:35
Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  Rodziłam w Gin Medicusie pod koniec marca. Tydzień przed porodem spędziłam na oddziale. Z opieki położnych i pielęgniarek byłam bardzo zadowolona. Mój lekarz prowadzący(dr Walczak) był praktycznie codziennie na oddziale i zaglądał do mnie pytając jak się czuję. Ja byłam po cięciu także nie byłam w stanie się sama opiekować swoim maleństwem więc przebywał on na oddziale noworodkowym pod opieką pielęgniarek. Panie przynosiły mi go kiedy tylko chciałam.Pierwsze karmienie odbyło się zaraz po przewiezieniu mnie na salę pooperacyjną. Położna pierwszy raz przystawiła mi synka do piersi.Zaobserwowałam , ze mamy po naturalnym porodzie rzadko oddawały swoje dzieciątka pod opiekę pielęgniarek, chyba, że chciały się zdrzemnąć. Noworodki są codziennie kąpane i przebierane przez pielęgniarki. Jeżeli będę miała rodzić kolejny raz to na pewno znów wybiorę ten oddział. Pozdrawiam

Gość

13-06-2011, 23:41
[quote=Gość]Cześć dziewczyny, piszę, bo widzę, że są tu dziewczyny, które rodziły w Gin Medicusie w Wyszkowie. Chciałam Was zapytać o opinię, jak podejście personelu? Czy dzieciaczki faktycznie są zabierane, kiedy mama jest zmęczona, kto się nimi wtedy opiekuje? Czy są kąpane przez pielęgniarki?Czy pielęgniarki uczą jak karmić, i czy faktycznie jest wszystko tak fajnie, jak myślę, że jest? ;)Ostatnio rozmawiałam z panią z Gin Medicusa,i jestem zachwycona tym co mówiła :) ale... wolę zweryfikować :)jeśli któraś z Was rodziła, to proszę o odpowiedź na te pytania :)Z góry dziękuję.  Rodziłam w Gin Medicusie pod koniec marca. Tydzień przed porodem spędziłam na oddziale. Z opieki położnych i pielęgniarek byłam bardzo zadowolona. Mój lekarz prowadzący(dr Walczak) był praktycznie codziennie na oddziale i zaglądał do mnie pytając jak się czuję. Ja byłam po cięciu także nie byłam w stanie się sama opiekować swoim maleństwem więc przebywał on na oddziale noworodkowym pod opieką pielęgniarek. Panie przynosiły mi go kiedy tylko chciałam.Pierwsze karmienie odbyło się zaraz po przewiezieniu mnie na salę pooperacyjną. Położna pierwszy raz przystawiła mi synka do piersi.Zaobserwowałam , ze mamy po naturalnym porodzie rzadko oddawały swoje dzieciątka pod opiekę pielęgniarek, chyba, że chciały się zdrzemnąć. Noworodki są codziennie kąpane i przebierane przez pielęgniarki. Jeżeli będę miała rodzić kolejny raz to na pewno znów wybiorę ten oddział. Pozdrawiam
Gość napisał(a):a ile kosztuje cc w tej klinice? i czy mogłabym prosić o namiary na dr.Walczaka?czy przyjmuje on w Ostrołęce?

Gość

14-06-2011, 09:25
a ile kosztuje cc w tej klinice? i czy mogłabym prosić o namiary na dr.Walczaka?czy przyjmuje on w Ostrołęce?
Gość napisał(a):Ja mogę tylko podać podać numer do Centrum Medycznego w Ostrołęce gdzie właśnie przyjmuje dr Walczak w każdy wtorek. Jest to wizyta prywatna. Trzeba zapisać się na wizyte pod numerem 297603867,509 869 336. Mogę jeszcze tylko dodać , że jestem właśnie przed rozwiązaniem i całą ciążę byłam pod jego opieką. Rodzić też będę w Gin Medicusie.Co do ceny za cc, proszę poczytać wcześniejsze wpisy, chyba coś już było na ten temat.Pozdrawiam :)

Gość

14-06-2011, 12:34
Ja mogę tylko podać podać numer do Centrum Medycznego w Ostrołęce gdzie właśnie przyjmuje dr Walczak w każdy wtorek. Jest to wizyta prywatna. Trzeba zapisać się na wizyte pod numerem 297603867,509 869 336. Mogę jeszcze tylko dodać , że jestem właśnie przed rozwiązaniem i całą ciążę byłam pod jego opieką. Rodzić też będę w Gin Medicusie.Co do ceny za cc, proszę poczytać wcześniejsze wpisy, chyba coś już było na ten temat.Pozdrawiam :)

strony: wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów