dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]Tydzień temu urodziłam w szpitalu w Wyszkowie. Był to mój 3 poród. 2 w naszym ostrołęckim szpitalu,a ten ostatni 3 w Wyszkowie. Więc mogę się wypowiedzieć. DZIEWCZYNY z całego serca i z doświadczenia polecam Wyszków i dr. Walczaka to był strzał w 10.  [/quote]Ja za ok. 2 m-ce też będę rodzić i też planuję w Wyszkowie. Czy Pani jest osobą z Ostrołęki? Interesuje mnie czy doktor Walczak był przy porodzie, czy musiała się Pani z nim umawiać? Bardzo też mi na nim zależy, a dopiero będę z nim rozmawiać na ten temat. Pozdrawiam Panią i życzę wszystkiego dobrego :)

Gość

25-04-2011, 21:32
[quote=Gość]Tydzień temu urodziłam w szpitalu w Wyszkowie. Był to mój 3 poród. 2 w naszym ostrołęckim szpitalu,a ten ostatni 3 w Wyszkowie. Więc mogę się wypowiedzieć. DZIEWCZYNY z całego serca i z doświadczenia polecam Wyszków i dr. Walczaka to był strzał w 10.  [/quote]Ja za ok. 2 m-ce też będę rodzić i też planuję w Wyszkowie. Czy Pani jest osobą z Ostrołęki? Interesuje mnie czy doktor Walczak był przy porodzie, czy musiała się Pani z nim umawiać? Bardzo też mi na nim zależy, a dopiero będę z nim rozmawiać na ten temat. Pozdrawiam Panią i życzę wszystkiego dobrego :)
Gość napisał(a):Ja również rodziłam w Gin-Medicusie i jestem bardzo zadowolona.Rodziłam pod koniec marca. Personel jest fantastyczny. Polecam wszystkim paniom, które zastanawiają się czy tam rodzić.Co do obecności dr Walczaka przy porodzie to z tym jest tak, że jak doktor jest akurat w placówce to będzie przy swojej pacjentce(a jest tam codziennie od rana do ok 13, w czwartki do 18).Leżąc tam tydzień przed porodem trafiłam też na dwa dobowe dyżury doktora. Ale proszę sie nie martwić bo pozostali lekarze są równie dobrzy i przyjemni jak nasz doktor.Pozdrawiam

Gość

26-04-2011, 11:55
Ja również rodziłam w Gin-Medicusie i jestem bardzo zadowolona.Rodziłam pod koniec marca. Personel jest fantastyczny. Polecam wszystkim paniom, które zastanawiają się czy tam rodzić.Co do obecności dr Walczaka przy porodzie to z tym jest tak, że jak doktor jest akurat w placówce to będzie przy swojej pacjentce(a jest tam codziennie od rana do ok 13, w czwartki do 18).Leżąc tam tydzień przed porodem trafiłam też na dwa dobowe dyżury doktora. Ale proszę sie nie martwić bo pozostali lekarze są równie dobrzy i przyjemni jak nasz doktor.Pozdrawiam
Gość napisał(a): A ja bede rodzic w Ostrołęce i jestem dobrej myśli... chciałabym tylko byc potraktowana jak człowiek a nie jak ....

Gość

26-04-2011, 12:44
A ja bede rodzic w Ostrołęce i jestem dobrej myśli... chciałabym tylko byc potraktowana jak człowiek a nie jak ....
Gość napisał(a):A co z opłatami w Gin- Medicusie?? Po nowym roku zostały wprowadzone jakieś opłaty za porody. pobyt?

Gość

26-04-2011, 21:17
A co z opłatami w Gin- Medicusie?? Po nowym roku zostały wprowadzone jakieś opłaty za porody. pobyt?
Gość napisał(a):[quote=Gość]Jeśli położna,którą opłacicie przed porodem będzie miała dyżur w szpitalu na innym odcinku np na Oddz.Pat,Ciąży-to wcale nie przyjdzie do Was bo nie wolno zostawić jej tamtego oddziału więc szanowna koleżanka dalej wprowadza w błąd! [/quote]Widzę, że brakuje argumentów skoro czepiasz się takich szczegółów, to chyba oczywiste, że położna nie ma prawa opuścić oddziału, na którym ma dyżur, ja mówiłam o trakcie porodowym, ale o ile się nie mylę chodzi o ilość osób mogących przebywać z rodzącą a nie o to czy położna da radę przyjść, czy nie...

Gość

26-04-2011, 21:17
[quote=Gość]Jeśli położna,którą opłacicie przed porodem będzie miała dyżur w szpitalu na innym odcinku np na Oddz.Pat,Ciąży-to wcale nie przyjdzie do Was bo nie wolno zostawić jej tamtego oddziału więc szanowna koleżanka dalej wprowadza w błąd! [/quote]Widzę, że brakuje argumentów skoro czepiasz się takich szczegółów, to chyba oczywiste, że położna nie ma prawa opuścić oddziału, na którym ma dyżur, ja mówiłam o trakcie porodowym, ale o ile się nie mylę chodzi o ilość osób mogących przebywać z rodzącą a nie o to czy położna da radę przyjść, czy nie...
Gość napisał(a):Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania.

Gość

26-04-2011, 22:07
Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania.
Gość napisał(a):Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny.

Gość

26-04-2011, 22:37
Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania. [/quote]Witam. Mam pytanie do Pani. Czy musiała Pani dopłacić do cesarskiego cięcia, skoro nie udało się Pani urodzić naturalnie? Czy długo trwa pobyt w Gin-Medicus po cięciu?  Z góry dziękuję za odpowiedż. Pozdrawiam

Gość

27-04-2011, 09:00
[quote=Gość]Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania. [/quote]Witam. Mam pytanie do Pani. Czy musiała Pani dopłacić do cesarskiego cięcia, skoro nie udało się Pani urodzić naturalnie? Czy długo trwa pobyt w Gin-Medicus po cięciu?  Z góry dziękuję za odpowiedż. Pozdrawiam
Gość napisał(a):NIE POLECAM DR PYSKŁO!!!  W czasie badania USG jest bardzo oszczędny w słowach. nic nie wyjaśnia. Prowadził prywatnie calą moja ciążę. Gdy przyszedł termin porodu odesłał mnie bez slowa na oddział. Przed samym porodem nie zrobił mi USG mimo,że prosiłam a tylko mnie zbadał. Niepotrzebnie męczyłam się 8 godzin gdyz dziecko było żle ułożone i nie mogło się urodzić drogą naturalną. Badanie USG wykazało by to. Po cesarce, którą wykonał inny lekarz mimo, że był obok mojej sali i widział mnie nawet nie wszedł i nie spytał jak się czuję. Zdecydowanie odradzam, zadufany w sobie lekarz.[color=#ff0000][/color]

Gość

27-04-2011, 11:19
NIE POLECAM DR PYSKŁO!!!  W czasie badania USG jest bardzo oszczędny w słowach. nic nie wyjaśnia. Prowadził prywatnie calą moja ciążę. Gdy przyszedł termin porodu odesłał mnie bez slowa na oddział. Przed samym porodem nie zrobił mi USG mimo,że prosiłam a tylko mnie zbadał. Niepotrzebnie męczyłam się 8 godzin gdyz dziecko było żle ułożone i nie mogło się urodzić drogą naturalną. Badanie USG wykazało by to. Po cesarce, którą wykonał inny lekarz mimo, że był obok mojej sali i widział mnie nawet nie wszedł i nie spytał jak się czuję. Zdecydowanie odradzam, zadufany w sobie lekarz.[color=#ff0000][/color]
Gość napisał(a):[quote=Gość]Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania. [/quote]Dziękuję śicznie za odpowiedź. Też myślę, że to właściwy wybór.

Gość

27-04-2011, 12:57
[quote=Gość]Tak jestem z Ostrołęki. Dr.Walczak jest bardzo konkretnym lekarzem. Był przy moim porodzie. Chciałam naturalnie  urodzić,z mężem,ale się nie dało i miałam c.c.było super-a nie trauma. Koleżanka wyżej dobrze napisała,że CAŁY personel jest tam super i że nawet jeśli naszego dr.Walczaka nie będzie to pozostali lek.też są bardzo sympatyczni i kompetentni. Ja również pozdrawiam,życząc wszystkiego dobrego i napewno szczęśliwego rozwiązania. [/quote]Dziękuję śicznie za odpowiedź. Też myślę, że to właściwy wybór.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny. [/quote]Proszę napiszać jakie to są kwoty?

Gość

27-04-2011, 13:00
[quote=Gość]Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny. [/quote]Proszę napiszać jakie to są kwoty?
Gość napisał(a):Przyjeżdża dr. z Wyszkowa i wszyscy go uwielbiają. Dlaczego nie mamy takiego lekarza w Ostrołęce? Myślę że jest to odpowiednie pytanie do Dyrektora szpitala.

Gość

27-04-2011, 23:14
Przyjeżdża dr. z Wyszkowa i wszyscy go uwielbiają. Dlaczego nie mamy takiego lekarza w Ostrołęce? Myślę że jest to odpowiednie pytanie do Dyrektora szpitala.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny. [/quote]Proszę napiszać jakie to są kwoty? [/quote]znieczulenie 500 lub 700zł dokładnie nie wiem(ja miałam cc) a poród rodzinny 100zł. Z tym, że jeśli poród naturalny zakończy się cięciem cesarskim to płaci się połowę kwoty za znieczulenie.

Gość

28-04-2011, 10:33
[quote=Gość][quote=Gość]Co do opłat w Gin-Medicusie to płatne jest tylko znieczulenie  i poród rodzinny. [/quote]Proszę napiszać jakie to są kwoty? [/quote]znieczulenie 500 lub 700zł dokładnie nie wiem(ja miałam cc) a poród rodzinny 100zł. Z tym, że jeśli poród naturalny zakończy się cięciem cesarskim to płaci się połowę kwoty za znieczulenie.
Gość napisał(a):polecam dr Pawełka, miły fachowy, lekarz z powołania

Gość

28-04-2011, 11:05
polecam dr Pawełka, miły fachowy, lekarz z powołania
Gość napisał(a):Dziękuję za odp. na temat kosztów znieczulenia. Pozdrawiam :)

Gość

28-04-2011, 13:23
Dziękuję za odp. na temat kosztów znieczulenia. Pozdrawiam :)
Gość napisał(a):a czy ktoras z was miala znieczulenie ZO w ostrolece na zyczenie?

Gość

28-04-2011, 14:49
a czy ktoras z was miala znieczulenie ZO w ostrolece na zyczenie?
Gość napisał(a):Ja zapłaciłam tylko 100zł. za to,że poród naturalny-rodzinny zaczął się i że mój mąż cały czas był ze mną. Po badaniu lekarza okazało się,że mój dzidziuś zaczyna tracić tętno szybciutko i całkowicie bezboleśnie zrobiono mi c.c.za które NIC A NIC nie płaciłam,ani nie dopłacałam. A tym bardziej,że też miałam mieć przy naturalnym porodzie z.z. Pozdrawiam. Jeśli chodzi o z.z w naszym szitalu w O-ce,nie ma takiej opcji. Ja mam i kontakty i żaden anestazjolog nie chce się podjąć. Ja chciałam konkretnie zapłacić-wynająć takiego lek.ale oni się boją,że taka rodząca może rodzić i dobę,a on MUSI koło niej cały czas czuwać,a nikt mu nie da gwarancji,że szybciutko akcja porodowa pójdzie i dlatego jest tak ciężko z anestezjologami.Pozdrawiam. Jeśli jeszcze jakieś pytania,śmiało. Jestem na czasie.  

Gość

28-04-2011, 17:44
Ja zapłaciłam tylko 100zł. za to,że poród naturalny-rodzinny zaczął się i że mój mąż cały czas był ze mną. Po badaniu lekarza okazało się,że mój dzidziuś zaczyna tracić tętno szybciutko i całkowicie bezboleśnie zrobiono mi c.c.za które NIC A NIC nie płaciłam,ani nie dopłacałam. A tym bardziej,że też miałam mieć przy naturalnym porodzie z.z. Pozdrawiam. Jeśli chodzi o z.z w naszym szitalu w O-ce,nie ma takiej opcji. Ja mam i kontakty i żaden anestazjolog nie chce się podjąć. Ja chciałam konkretnie zapłacić-wynająć takiego lek.ale oni się boją,że taka rodząca może rodzić i dobę,a on MUSI koło niej cały czas czuwać,a nikt mu nie da gwarancji,że szybciutko akcja porodowa pójdzie i dlatego jest tak ciężko z anestezjologami.Pozdrawiam. Jeśli jeszcze jakieś pytania,śmiało. Jestem na czasie.  
Gość napisał(a):Czyli Pani rodziła w Wyszkowie?

Gość

29-04-2011, 09:18
Czyli Pani rodziła w Wyszkowie?
Gość napisał(a):I za z.z. też Pani nie płaciła?

Gość

29-04-2011, 09:20
I za z.z. też Pani nie płaciła?
Gość napisał(a):jeśli chodzi o ZO w Ostrołęce jest możliwe, ale naprawdę trzeba mieć szczęście i poinformować lekarza o tym że chcesz takie znieczulenie na samym początku porodu. Ja nie miałam ZO, ale też poprosiłam o znieczulenie jak miałam 8cm rozwarcia i było już za późno, ale dziewczyna rodziła w sali obok ze znieczuleniem Z O, więc wychodzi na to że czasami się udaje :)

Gość

29-04-2011, 10:17
jeśli chodzi o ZO w Ostrołęce jest możliwe, ale naprawdę trzeba mieć szczęście i poinformować lekarza o tym że chcesz takie znieczulenie na samym początku porodu. Ja nie miałam ZO, ale też poprosiłam o znieczulenie jak miałam 8cm rozwarcia i było już za późno, ale dziewczyna rodziła w sali obok ze znieczuleniem Z O, więc wychodzi na to że czasami się udaje :)

strony: wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów