dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 48 dalej
Gość napisał(a):Witam ja rodziłam trzy tygodnie temu - poród naturalny. Traumy nie mam to tak na wstępie :) a wręcz przeciwnie - wiem że będę miała więcej niż jedno dziecko. Jaki jest personel hmm nie da się tego uogólnić wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Ja nie trafiłam na jakąś fantastyczną położną, taka służbistka, ale rodziłam z mężem i tak naprawdę to nie zwracałam na nią uwagi - przychodziła co 1,5h mnie zbadać i finito, jak parłam byłam w takim transie, że też było mi wszystko jedno czy położna jest miła i czy ma poczucie humoru, czy nie :) To są tak silne emocje, ze naprawdę takie rzeczy nie mają znaczenia... chyba ze kobieta rodzi sama (bez osoby towarzyszącej) wtedy dobrze jest mieć przy sobie położną która cię wspiera. Na oddziale też są różne pielęgniarki i położne, chociarz w większości to naprawdę miłe i pomocne kobietki. Ja swój poród i pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze. Tak szczerze mówiąc to wszystko zależy od naszego nastawienia, więc myślcie pozytywnie a wszystko będzie dobrze :)

Gość

08-04-2011, 10:54
Witam ja rodziłam trzy tygodnie temu - poród naturalny. Traumy nie mam to tak na wstępie :) a wręcz przeciwnie - wiem że będę miała więcej niż jedno dziecko. Jaki jest personel hmm nie da się tego uogólnić wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Ja nie trafiłam na jakąś fantastyczną położną, taka służbistka, ale rodziłam z mężem i tak naprawdę to nie zwracałam na nią uwagi - przychodziła co 1,5h mnie zbadać i finito, jak parłam byłam w takim transie, że też było mi wszystko jedno czy położna jest miła i czy ma poczucie humoru, czy nie :) To są tak silne emocje, ze naprawdę takie rzeczy nie mają znaczenia... chyba ze kobieta rodzi sama (bez osoby towarzyszącej) wtedy dobrze jest mieć przy sobie położną która cię wspiera. Na oddziale też są różne pielęgniarki i położne, chociarz w większości to naprawdę miłe i pomocne kobietki. Ja swój poród i pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze. Tak szczerze mówiąc to wszystko zależy od naszego nastawienia, więc myślcie pozytywnie a wszystko będzie dobrze :)
Gość napisał(a):aha jeszcze a propo warunków - to moim zdaniem są bardzo dobre. Na trakcie masz swój pokój z łazienką, a na oddziale dzielisz pokój z dwiema dziewczynami, macie łazienkę, jest czysto i naprawdę ok, no tylko szpitalne jedzenie nie budzi entuzjazmu :) ale to wiadomo.  

Gość

08-04-2011, 10:57
aha jeszcze a propo warunków - to moim zdaniem są bardzo dobre. Na trakcie masz swój pokój z łazienką, a na oddziale dzielisz pokój z dwiema dziewczynami, macie łazienkę, jest czysto i naprawdę ok, no tylko szpitalne jedzenie nie budzi entuzjazmu :) ale to wiadomo.  
Gość napisał(a):Witam,mam pytanko do kobiet ktore mialy cesarkie w ostroleckim szpitalu ,prosze o opinie?

Gość

11-04-2011, 20:05
Witam,mam pytanko do kobiet ktore mialy cesarkie w ostroleckim szpitalu ,prosze o opinie?
Gość napisał(a):A czy jest mozliwe w oce znieczulenie ZO na życzenie, odpłatnie ?

Gość

12-04-2011, 09:22
A czy jest mozliwe w oce znieczulenie ZO na życzenie, odpłatnie ?
Gość napisał(a):pisz poprawnie; CESARKĘ!!!!!

Gość

12-04-2011, 13:11
pisz poprawnie; CESARKĘ!!!!!
Gość napisał(a):po co Wm znieczulenie? przeciez to nie jest bezpieczne! nie czujesz wtedy skurczy i takie parcie jest dosc sztuczne, lekarz albo polozna mowia kiedy masz to robic. tak mi sie wydaje, ale to moze lepiej niech sie wypopwiedza dziewczyny ktore rodzily ze znieczuleniem.  

Gość

12-04-2011, 22:09
po co Wm znieczulenie? przeciez to nie jest bezpieczne! nie czujesz wtedy skurczy i takie parcie jest dosc sztuczne, lekarz albo polozna mowia kiedy masz to robic. tak mi sie wydaje, ale to moze lepiej niech sie wypopwiedza dziewczyny ktore rodzily ze znieczuleniem.  
Gość napisał(a):ja miałam Cesarkę w Ostrołęce i jestem zadowolona . Nie wim co dokładnie cie interesuję na ten temat. Osobiscie nie zdecydowałabym sie na cięcie sama z siebie, niestety musiałam miec zabieg. Widziałam jak dziewczyny po naturalnych porodach dochodzą do siebie po cesarce jest o wiele trudniej i dłuzej. No i boli od cholery przez pierwsze 2 doby.  

Gość

13-04-2011, 12:48
ja miałam Cesarkę w Ostrołęce i jestem zadowolona . Nie wim co dokładnie cie interesuję na ten temat. Osobiscie nie zdecydowałabym sie na cięcie sama z siebie, niestety musiałam miec zabieg. Widziałam jak dziewczyny po naturalnych porodach dochodzą do siebie po cesarce jest o wiele trudniej i dłuzej. No i boli od cholery przez pierwsze 2 doby.  
Gość napisał(a):Jesli chodzi o warunki to niemozna narzekac. lezałąm tydzien i trafiłam na jedną panią która była nie miła więc starałam sie nie prosic jej o pomoc i tyle . Ale dziewczyny naprawdę nie jest zle.Mozna spokojnie rodzic w Ostrołęce.  

Gość

13-04-2011, 12:52
Jesli chodzi o warunki to niemozna narzekac. lezałąm tydzien i trafiłam na jedną panią która była nie miła więc starałam sie nie prosic jej o pomoc i tyle . Ale dziewczyny naprawdę nie jest zle.Mozna spokojnie rodzic w Ostrołęce.  
Gość napisał(a):jeśli chodzi o ZO to jest możliwe bezpłatnie, ale tylko pod warunkiem że w danym momencie anastezjolog nie jest zajęty i nie ma planowanych zabiegów. jak trafisz na trakt to od razu musisz powiedzieć lekarzowi ze chcesz ZO wtedy ci powiedzą czy jest to możliwe czy nie. Ja jak rodzilam to lekarz akurat byl na cesarce, a jak do mnie przyszedł to miałam już 8cm rozwarcia więc bylo za pozno na ZO, ale przeżyłam :)

Gość

14-04-2011, 13:26
jeśli chodzi o ZO to jest możliwe bezpłatnie, ale tylko pod warunkiem że w danym momencie anastezjolog nie jest zajęty i nie ma planowanych zabiegów. jak trafisz na trakt to od razu musisz powiedzieć lekarzowi ze chcesz ZO wtedy ci powiedzą czy jest to możliwe czy nie. Ja jak rodzilam to lekarz akurat byl na cesarce, a jak do mnie przyszedł to miałam już 8cm rozwarcia więc bylo za pozno na ZO, ale przeżyłam :)
Gość napisał(a):Ja rodziłam 2 miesiace temu i też chwalę sobie nasz szpital. Warto załatwić sobie położną,( ja akurat nie zdążyłam) Szczerze mówiąc jak nie ma komplikacji to wszedzie jest ok...

Gość

14-04-2011, 15:10
Ja rodziłam 2 miesiace temu i też chwalę sobie nasz szpital. Warto załatwić sobie położną,( ja akurat nie zdążyłam) Szczerze mówiąc jak nie ma komplikacji to wszedzie jest ok...
Gość napisał(a):a na jakiej zasadzie zalatwia sie ta polożną? Kogo polececie? Ile trzeba zapłacic? I ile wczesniej trzeba sie z nia skontaktowac? Aha i czy moze byc ona przy porodzie i maż?

Gość

14-04-2011, 16:11
a na jakiej zasadzie zalatwia sie ta polożną? Kogo polececie? Ile trzeba zapłacic? I ile wczesniej trzeba sie z nia skontaktowac? Aha i czy moze byc ona przy porodzie i maż?
Gość napisał(a):www.szpital.ostroleka.pl/ -dalej,  lecznictwo zamknięte -dalej, oddział ginekologiczno- położniczy

Gość

15-04-2011, 14:46
www.szpital.ostroleka.pl/ -dalej,  lecznictwo zamknięte -dalej, oddział ginekologiczno- położniczy
Gość napisał(a):przy porodzie może być tylko jedna osoba, jeśli jest to umówiona położna to już nie może być mąż... ja radziłabym męża - to tak z własnego doświadczenia ;)

Gość

15-04-2011, 15:44
przy porodzie może być tylko jedna osoba, jeśli jest to umówiona położna to już nie może być mąż... ja radziłabym męża - to tak z własnego doświadczenia ;)
Gość napisał(a):doktor NIWIŃSKI JEST OK

Gość

15-04-2011, 22:02
doktor NIWIŃSKI JEST OK
Gość napisał(a):Oczywiście cała masa piszących tu kobiet wprowadza inne kobiety w błąd świadomie lub tylko z powodu własnego ,,zadęcia''--że niby wszystko wiedza!! Poród z położną to nie jest przecież poród rodzinny!!!Mąż może być zawsze przy rodzącej żonie jeśli tylko oboje mają takie życzenie!!Oddzielnym tematem jest obecność ,,własnej położnej''-czy na pewno ona może tam być???

Gość

16-04-2011, 22:33
Oczywiście cała masa piszących tu kobiet wprowadza inne kobiety w błąd świadomie lub tylko z powodu własnego ,,zadęcia''--że niby wszystko wiedza!! Poród z położną to nie jest przecież poród rodzinny!!!Mąż może być zawsze przy rodzącej żonie jeśli tylko oboje mają takie życzenie!!Oddzielnym tematem jest obecność ,,własnej położnej''-czy na pewno ona może tam być???
Gość napisał(a):nigdy do dr niewinskiego zabił moje dziecko

Gość

17-04-2011, 09:31
nigdy do dr niewinskiego zabił moje dziecko
Gość napisał(a):[quote=Gość]Oczywiście cała masa piszących tu kobiet wprowadza inne kobiety w błąd świadomie lub tylko z powodu własnego ,,zadęcia''--że niby wszystko wiedza!! Poród z położną to nie jest przecież poród rodzinny!!!Mąż może być zawsze przy rodzącej żonie jeśli tylko oboje mają takie życzenie!!Oddzielnym tematem jest obecność ,,własnej położnej''-czy na pewno ona może tam być??? [/quote]heh nie oceniaj innych własną miarką... Przy porodzie w Ostrołęckim szpitalu może być tylko JEDNA osoba... do kobiety należy wybór czy to będzie mąż, matka, sąsiadka czy prywatna położna!! oprócz tej jednaj osoby będą położne, które akurat mają dyżur. A jak koleżanka nie ma informacji na ten temat to może lepiej niech się nie wypowiada, ewentualnie zadzwoni do szpitala i się dopyta zamiast pisać głupoty. Ja osobiście nie chciałabym dopiero na porodówce dowiedziec się że mam wybierać pomiędzy położną a mężem.Aha jeszcze jedno może być taka sytuacja, że położna, którą opłacicie będzie tego dnia miała dyżur w szpitalu, wtedy owszem, oprócz niej może być też mąż.

Gość

25-04-2011, 06:58
[quote=Gość]Oczywiście cała masa piszących tu kobiet wprowadza inne kobiety w błąd świadomie lub tylko z powodu własnego ,,zadęcia''--że niby wszystko wiedza!! Poród z położną to nie jest przecież poród rodzinny!!!Mąż może być zawsze przy rodzącej żonie jeśli tylko oboje mają takie życzenie!!Oddzielnym tematem jest obecność ,,własnej położnej''-czy na pewno ona może tam być??? [/quote]heh nie oceniaj innych własną miarką... Przy porodzie w Ostrołęckim szpitalu może być tylko JEDNA osoba... do kobiety należy wybór czy to będzie mąż, matka, sąsiadka czy prywatna położna!! oprócz tej jednaj osoby będą położne, które akurat mają dyżur. A jak koleżanka nie ma informacji na ten temat to może lepiej niech się nie wypowiada, ewentualnie zadzwoni do szpitala i się dopyta zamiast pisać głupoty. Ja osobiście nie chciałabym dopiero na porodówce dowiedziec się że mam wybierać pomiędzy położną a mężem.Aha jeszcze jedno może być taka sytuacja, że położna, którą opłacicie będzie tego dnia miała dyżur w szpitalu, wtedy owszem, oprócz niej może być też mąż.
Gość napisał(a):Tydzień temu urodziłam w szpitalu w Wyszkowie. Był to mój 3 poród. 2 w naszym ostrołęckim szpitalu,a ten ostatni 3 w Wyszkowie. Więc mogę się wypowiedzieć. DZIEWCZYNY z całego serca i z doświadczenia polecam Wyszków i dr. Walczaka to był strzał w 10.  

Gość

25-04-2011, 15:01
Tydzień temu urodziłam w szpitalu w Wyszkowie. Był to mój 3 poród. 2 w naszym ostrołęckim szpitalu,a ten ostatni 3 w Wyszkowie. Więc mogę się wypowiedzieć. DZIEWCZYNY z całego serca i z doświadczenia polecam Wyszków i dr. Walczaka to był strzał w 10.  
Gość napisał(a):Jeśli położna,którą opłacicie przed porodem będzie miała dyżur w szpitalu na innym odcinku np na Oddz.Pat,Ciąży-to wcale nie przyjdzie do Was bo nie wolno zostawić jej tamtego oddziału więc szanowna koleżanka dalej wprowadza w błąd!

Gość

25-04-2011, 20:44
Jeśli położna,którą opłacicie przed porodem będzie miała dyżur w szpitalu na innym odcinku np na Oddz.Pat,Ciąży-to wcale nie przyjdzie do Was bo nie wolno zostawić jej tamtego oddziału więc szanowna koleżanka dalej wprowadza w błąd!
Gość napisał(a):A czy ,,prywatna położna'' to całkiem legalna sprawa? jak to jest przyjmowane na oddziale przez inne położne? stoją obok i patrzą? Ja dowiedziałam się że w W-wie legalnie wpłaca się pieniądze na fundację szpitalną i ma się położną tylko dla siebie,bez kombinowania

Gość

25-04-2011, 20:54
A czy ,,prywatna położna'' to całkiem legalna sprawa? jak to jest przyjmowane na oddziale przez inne położne? stoją obok i patrzą? Ja dowiedziałam się że w W-wie legalnie wpłaca się pieniądze na fundację szpitalną i ma się położną tylko dla siebie,bez kombinowania

strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów