dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 48 dalej
Gość napisał(a):Mam pytanie do pań które rodziły w Wyszkowie u dr Walczaka. Ile kosztuje poród i pobyt w szpitalu. Dziękuję za odpowiedź.

Gość

17-12-2010, 10:44
Mam pytanie do pań które rodziły w Wyszkowie u dr Walczaka. Ile kosztuje poród i pobyt w szpitalu. Dziękuję za odpowiedź.
Gość napisał(a):Nic nie kosztuje, ponieważ można tam rodzić na fundusz.

Gość

17-12-2010, 18:24
Nic nie kosztuje, ponieważ można tam rodzić na fundusz.
Gość napisał(a):Ale za znieczulenie trzeba zapłacić? Ostatnio czytałam, że NIK wydał pismo w którym orzekł, że pobieranie opłat za ZZO jest nielegalne słyszał ktoś gdzieś o tym???

Gość

20-12-2010, 10:54
Ale za znieczulenie trzeba zapłacić? Ostatnio czytałam, że NIK wydał pismo w którym orzekł, że pobieranie opłat za ZZO jest nielegalne słyszał ktoś gdzieś o tym???
Gość napisał(a):doktor Pyskło bardzo miły fajny i konkretny polecam chociaz rodziłam 10lat temu  

Gość

20-12-2010, 11:42
doktor Pyskło bardzo miły fajny i konkretny polecam chociaz rodziłam 10lat temu  
Gość napisał(a):doktor Pyskło bardzo miły fajny i konkretny polecam chociaz rodziłam 10lat temu  

Gość

20-12-2010, 11:42

Gość

20-12-2010, 11:43
Gość napisał(a):Zgadzam się!Pyskło fajny i dobry lekarz!^ lat temu chodziłam z 1 ciążą i teraz z 2 też chodzę do niego!polecam!!!!!{usmiech}

Gość

20-12-2010, 15:14
Zgadzam się!Pyskło fajny i dobry lekarz!^ lat temu chodziłam z 1 ciążą i teraz z 2 też chodzę do niego!polecam!!!!!{usmiech}
Gość napisał(a):A wie ktoś ile kosztuje USG 3D u dr Pyskło wraz z płytą?

Gość

28-03-2011, 11:38
A wie ktoś ile kosztuje USG 3D u dr Pyskło wraz z płytą?
Evril napisał(a):Ja chodziłam do Gronczewskiej przez całą ciąże. Jest ok. Długo się czeka, ale nie narzekam. Pani doktor ustaliła mi termin  porodu na swój dyżur i wywoła go, bo było już po pterminie. Po 11 godzinach dzidziuś był już w moich rękach. Fakt masaż szyjki nie jest przyjemny, ale jak trzeba go zrobić to nie można być delikatnym. Jeśli chcecie rodzić to musicie nastawić się na ból i już. Ja tam jakoś zniosłam pierwszy poród bez dodatkowych opłat za szkole rodzenia położną przywatną czy lekarza. Pani doktor odebrała poród i zszyła mi kroszcze. Także ja polecam.

Evril

Wpisów: 10
04-04-2011, 14:12
Ja chodziłam do Gronczewskiej przez całą ciąże. Jest ok. Długo się czeka, ale nie narzekam. Pani doktor ustaliła mi termin  porodu na swój dyżur i wywoła go, bo było już po pterminie. Po 11 godzinach dzidziuś był już w moich rękach. Fakt masaż szyjki nie jest przyjemny, ale jak trzeba go zrobić to nie można być delikatnym. Jeśli chcecie rodzić to musicie nastawić się na ból i już. Ja tam jakoś zniosłam pierwszy poród bez dodatkowych opłat za szkole rodzenia położną przywatną czy lekarza. Pani doktor odebrała poród i zszyła mi kroszcze. Także ja polecam.
Gość napisał(a):http://www.szpital.ostroleka.pl/oddzialy/odd_poloz_gin/oddzi a3_po3ozniczo_ginekologic.html

Gość

05-04-2011, 14:01
http://www.szpital.ostroleka.pl/oddzialy/odd_poloz_gin/oddzi a3_po3ozniczo_ginekologic.html
Gość napisał(a):Witam ,mam pytanie do dziewczyn ktore w ostatnim czasie rodziły w ostrołęckim szpitalu,jakie sa tam warunki jak personel traktuje pacjentki itp.Zastananawiam sie czy rodzic w Ostrołęceczy lepiej gdzies indziej prosze o odp.

Gość

06-04-2011, 16:17
Witam ,mam pytanie do dziewczyn ktore w ostatnim czasie rodziły w ostrołęckim szpitalu,jakie sa tam warunki jak personel traktuje pacjentki itp.Zastananawiam sie czy rodzic w Ostrołęceczy lepiej gdzies indziej prosze o odp.
Gość napisał(a):Witam ,mam pytanie do dziewczyn ktore w ostatnim czasie rodziły w ostrołęckim szpitalu,jakie sa tam warunki jak personel traktuje pacjentki itp.Zastananawiam sie czy rodzic w Ostrołęceczy lepiej gdzies indziej prosze o odp.

Gość

06-04-2011, 16:18
Witam ,mam pytanie do dziewczyn ktore w ostatnim czasie rodziły w ostrołęckim szpitalu,jakie sa tam warunki jak personel traktuje pacjentki itp.Zastananawiam sie czy rodzic w Ostrołęceczy lepiej gdzies indziej prosze o odp.
Gość napisał(a):Wostrolece czy nie ostrolece co to za roznica ludzie, na nfz wszedzie rodzi sie tak samo. jak cchecie rodzic jak ksiezniczki idzcie do prywatnej kliniki i zaplaccie ok 1000zl i bedziecie rodzily z balonikami i szampanem i kwiatkami w sali:-) w kazdym szpitalu ludzie to tylko ludzie i raz m,aja lepsze raz gorsze dni :-)

Gość

06-04-2011, 22:40
Wostrolece czy nie ostrolece co to za roznica ludzie, na nfz wszedzie rodzi sie tak samo. jak cchecie rodzic jak ksiezniczki idzcie do prywatnej kliniki i zaplaccie ok 1000zl i bedziecie rodzily z balonikami i szampanem i kwiatkami w sali:-) w kazdym szpitalu ludzie to tylko ludzie i raz m,aja lepsze raz gorsze dni :-)
Gość napisał(a):Nie powinno sie przenosic swoich nastrojów do pracy. A dzień porodu to bardzo wazny dzien w zyciu kobiety i personel powinien robic wszystko zeby to bolo piekne choc bolesne przezycie , a nie trauma do konca zycia. Bo wiele kobiet po ostroleckim porodzie nie chce miec wiecej dzieci

Gość

07-04-2011, 13:29
Nie powinno sie przenosic swoich nastrojów do pracy. A dzień porodu to bardzo wazny dzien w zyciu kobiety i personel powinien robic wszystko zeby to bolo piekne choc bolesne przezycie , a nie trauma do konca zycia. Bo wiele kobiet po ostroleckim porodzie nie chce miec wiecej dzieci
Gość napisał(a):Z tym samym się spotkałam... wiele moich znajomych po porodzie w ostrołece nie chce mieć więcej dzieci... a ja chcę mieć więcej dzieci i rodzić bede gdzie indziej...

Gość

07-04-2011, 16:19
Z tym samym się spotkałam... wiele moich znajomych po porodzie w ostrołece nie chce mieć więcej dzieci... a ja chcę mieć więcej dzieci i rodzić bede gdzie indziej...
Gość napisał(a):Prosze o opinie jak to jest jesli mamy planowana cesarkie?robi ja lekarz prowadzacy nasza ciaze czy nie,tzn.lekarz dyzurujacy?

Gość

07-04-2011, 18:40
Prosze o opinie jak to jest jesli mamy planowana cesarkie?robi ja lekarz prowadzacy nasza ciaze czy nie,tzn.lekarz dyzurujacy?
Gość napisał(a):zapytaj lekarza:)  

Gość

07-04-2011, 20:33
zapytaj lekarza:)  
Gość napisał(a):Piszecie bzdury i farmazony!!!-Ostrołęczanki nie chcą rodzić???? TO JAK TO SIĘ STAŁO,ŻE ZA 2010 rok OSTROŁĘKA BYŁA NA 2 MIEJSCU W POLSCE!!!!! POD WZGLĘDEM PRZYROSTU NATURALNEGO!!!!!

Gość

07-04-2011, 21:43
Piszecie bzdury i farmazony!!!-Ostrołęczanki nie chcą rodzić???? TO JAK TO SIĘ STAŁO,ŻE ZA 2010 rok OSTROŁĘKA BYŁA NA 2 MIEJSCU W POLSCE!!!!! POD WZGLĘDEM PRZYROSTU NATURALNEGO!!!!!
Gość napisał(a):A co ma do tego przyrost naturalny???

Gość

07-04-2011, 23:39
A co ma do tego przyrost naturalny???
Gość napisał(a):a co sie ma przyrost naturalny do porodówki? Czyzby w Ostrołęce bylo tak super extra zajebiscie ze kobiety rodza dzieci jedno za drugim{diabelek} Z tego co slyszalam to nawet na znieczul;enie nie ma co liczyc na znieczulenie a np w ostrowi jest i to za darmo

Gość

08-04-2011, 09:51
a co sie ma przyrost naturalny do porodówki? Czyzby w Ostrołęce bylo tak super extra zajebiscie ze kobiety rodza dzieci jedno za drugim{diabelek} Z tego co slyszalam to nawet na znieczul;enie nie ma co liczyc na znieczulenie a np w ostrowi jest i to za darmo

strony: wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów