- Forum ogólne
- dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
Gość napisał(a):W Łomży wizyta kosztuje 100 zł razem z usg na nowoczesnym sprzęcie, dlatego 180zł to stanowczo za dużo. Pozdrawiam przyszłe styczniowe mamy.
Gość

Gość napisał(a):temat rzeka . Juz nie chce sie tego czytac . Dziewczyny kazdy lekarz bedzie dobry ten który wam pomógł.
Gość

Gość napisał(a):Nie polecam w żadnym wypadku dr Gronczewskiej. Jeżeli chcecie, aby wasze dzieci urodziły się całe i zdrowe to nie ryzykujcie wizyt u tej Pani Moja znajoma i jej dziecko o mały włos nie umarłyby na porodówce - 11 lat temu ta Pani popełniła bardzo poważny błąd w sztuce lekarskiej - zresztą i nie jeden w swojej karierze jak się potem okazało. Znajoma trafiła do szpitala, bo czuła się bardzo słabo, zrobiono badanie tętna dziecka - zanik tętna u dziecka, brak wyczuwalnych ruchów płodu - DIAGNOZA? to było nieodklejenia się łożyska i krwotok wewnętrzny!!! natychmiastowa cesarka!!! a Panie G. kazała czekać do rana z decyzją o cesarskim cięciu, bo rano zrobiła w końcu łaskawie USG i zobaczyła, że sytuacja jest bardzo poważna! Potem już tylko ratowano życie najpierw matce dziecka... potem dziecku!!! Nie chcę się nawet opisywać tego co się działo potem... Gdyby nie lekarze z CZD w Międzylesiu nie wiadomo jakby się ta historia skończyła. Ta osoba już dawno nie powinna pracować w tym zawodzie.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]ja polecam doktora wikarskiego rodzilam w przasnyszu jest super opieka nad pacjetka i dzieckim rewelacja nie to co tu w oce a doktor przjmuje na kase i ma wszystkie sprzety porzebne do podgladania maluszka szczerze polecam {ok}[/quote][color=#00aa00][/color][size=12][/size]ja badzo moge polecic Dok.Wikarskiego, prowadził moja pierwsza ciążęi było wszystko ok minusem jest to że nie pracuję w szpitalu a szkoda polecam{ok}{!}{!}{!}{!}
Gość

Gość napisał(a):A mnie zastanawia jedna rzecz jakie szanse są że chodząc do gina w oce który pracuje również w szpitalu w oce mam szanse na to że będzie przy moim porodzie??? Czy aby był przy porodzie muszę trafić w jego dyżur czy dać mu w łape??? Kolejna rzecz to znieczulenie którego tu nie ma i porody kleszczowe które są zabronione ale tylko nie u nas!
Gość

Gość napisał(a):Chodziłam prywatnie do pewnego doktorka który ma też dyżury w ostrołęce w szpitalu. Na ostatniej wizycie usłyszałam "powodzenia na porodzie" Wychodzi na to, że trzeba zapłacić dodatkowo za opiekę w szpitalu przy porodzie.
Gość

Gość napisał(a):Mam pytanie odnośnie znieczulenia zewnątrzoponowego czy polecacie czy też nie{co} Jedni twierdzą,że fajnie bo nie boli ,inni zaś,że nie można przeć,bo sie nie czuje bólu. Jak to w końcu jest? Sama jestem w 5 m-cu ciąży i bardzo mnie to zastanawia. Bardzo proszę doświadczone Panie o odp. DZIĘKUJE.
Gość

Gość napisał(a):Nie potrzebnie pytasz, aby cie tu tylko któraś nie przestraszyła. I po co ci się stresować w ciąży.Kochana każdy poród to indywidualność, życzę piękniej dzidzi
Gość

Gość napisał(a):Do jakiego lekarza chodzisz w Lomży. Ja też mam termin na stycznia i planuje rodzić w Lomży. pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a): Do dr. Poppe. Jest ordynatorem porodówki w Łomży. Tam też zamierzam rodzić.
Gość

Gość napisał(a):DZIEWCZYNY JAK MOŻECIE OCZEKIWAĆ ŻE WASZ LEKARZ PROWADZĄCY BĘDZIE PRZY PORODZIE?? NIE BĄDZCIE ŚMIESZNE!! WIECIE ILE ONI MAJĄ PACJENTEK?? MUSIELIBY ŻYĆ W SZPITALU I W MIĘDZYCZASIE PRZYJMOWAĆ PACJENTKI NA WIZYTACH.... SORY... JA TEŻ JESTEM W CIĄŻY DODAM ŻE W PIERWSZEJ... WIĘC TEŻ WSZYSTKO TO JEST DLA MNIE NOWE ALE NIE OCZEKUJĘ OD LEKARZY ŻEBY ZE MNĄ ZAMIESZKALI NA OKRES CIĄŻY... I TAK NAJWAŻNIEJSZA JEST POŁOŻNA I JAKIKOLWIEK OBY KOMPETENTNY LEKARZ GDY COŚ JEST NIE TAK.
Gość

Gość napisał(a):Zgadzam się z przedmówczynią. Zapiszcie się lepiej do szkoły rodzenia drogie mamy to naprawdę cenne doświadczanie. Poznacie wtedy położne, a to one najbardziej pomagają przy porodzie - nie lekarz. Powodzenia!
Gość

Gość napisał(a):nie polecam jankowskiego
Gość

Gość napisał(a):Zdecydowanie nie polecam Jankowskiego, a co do znieczulenia - to warto , choć wszystko zależy od czasu - jeżeli poród szybki - do 6 godzin uważam że nie warto - natomiast jeśli męczymy się długo to warto. A co do odczuwania parcia - to jeśli anestezjolog dobrze dobierze dawkę to wszystko czuje się jak trzeba - ja miałam i polecam.
Gość

Gość napisał(a):A może któraś z Pań napisać coś o szkole rodzenia w Ostrołęce? Gdzie są i czy jest ich kilka? Oraz swoje opinie. Aha i jeszcze od kiedy najlepiej zacząć do niej uczęszczać? Pozdrawiam ciepło.
Gość

Gość napisał(a):a dlaczego nie polecacie Jankowskiego?
Gość

Gość napisał(a):A propo szkoły rodzenia to z tego co ja się orientuję są dwie: jedna przy szpitalu prowadzona przez położne z naszej porodówki (informacje na stronce szpitala: http://www.szpital.ostroleka.pl/oddzialy/odd_poloz_gin/oddzi a3_po3ozniczo_ginekologic.html ) właśnie się zapisałam na następne zajęcia, które mają się rozpocząć pod koniec stycznia (termin porodu mam na 20 marca) a druga jest gdzieś w wojciechowicach prowadzi ją P. Barbara Pędzich, ale tak naprawdę nic więcej nie wiem na jej temat.
Gość

Gość napisał(a):A TU JESZCZE DODATKOWE INFO :OSTROŁĘKA Szkoła Rodzenia przy SP ZOZ ul. Sienkiewicza 64 07-409 Ostrołęka Tel: 502-597-127, (029) 765-13-25 Godziny przyjęć: pon, 17-19RADZĘ DZWONIĆ NA TEL KOM, NA STACJONARKĘ BAAARDZO CIĘŻKO JEST SIĘ DODZWONIĆ (MI SIĘ NIE UDAŁO)
Gość

Gość napisał(a):Witamczy któraś z forumowiczek była w ciąży i jest obciążona trombofilią?Pytam bo widzę że wszystkie panie miały w miarę normalne i zdrowe ciąże. Który z ostrołęckich lekarzy jest na tyle odważny że prowadził taką osobę i jakie są jej doświadczenia w czasie prowadzenia i porodu?
Gość

Gość napisał(a):Dziękuje bardzo Pani za odp.związaną ze znieczuleniem zewnątrzoponowym. Jest to naprawdę dla mnie bardzo ważne. Jeszcze raz dziękuje.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów