dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]gdzie i kiedy przyjmuje dr moniński? [/quote]w Feminie chyba codziennie, ja chodze do niego i jest bardzo kompetentnym lekarzem

Gość

25-11-2010, 19:27
[quote=Gość]gdzie i kiedy przyjmuje dr moniński? [/quote]w Feminie chyba codziennie, ja chodze do niego i jest bardzo kompetentnym lekarzem
Gość napisał(a):a w jakich godz?albo nr tel jak znasz?

Gość

25-11-2010, 19:47
a w jakich godz?albo nr tel jak znasz?
Gość napisał(a):Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok}

Gość

25-11-2010, 19:50
Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok}

Gość

25-11-2010, 19:52

Gość

25-11-2010, 19:53
Gość napisał(a):[quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu.

Gość

25-11-2010, 21:38
[quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu.
Gość napisał(a):[quote=Gość]a w jakich godz?albo nr tel jak znasz? [/quote]tel Femina : 297604411dr C. Moniński:pon.:8-14wt.:8-14sr.:8-14czw.:14-18pt.:14-18Jeśli jesteś w ciąży to każą przychodzić przed południem.pozdrawiam

Gość

26-11-2010, 07:09
[quote=Gość]a w jakich godz?albo nr tel jak znasz? [/quote]tel Femina : 297604411dr C. Moniński:pon.:8-14wt.:8-14sr.:8-14czw.:14-18pt.:14-18Jeśli jesteś w ciąży to każą przychodzić przed południem.pozdrawiam
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu. [/quote]ja też nie polecam tej pani doktor, była przy moim porodzie, w życiu nie spotkałam tak nie delikatnej osoby poprostu coś okropnego, zero zainteresowania czymkolwiek NIE POLECAM{nie}{nie}{nie}{nie}{nie}

Gość

26-11-2010, 15:13
[quote=Gość][quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu. [/quote]ja też nie polecam tej pani doktor, była przy moim porodzie, w życiu nie spotkałam tak nie delikatnej osoby poprostu coś okropnego, zero zainteresowania czymkolwiek NIE POLECAM{nie}{nie}{nie}{nie}{nie}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu. [/quote]ja też nie polecam tej pani doktor, była przy moim porodzie, w życiu nie spotkałam tak nie delikatnej osoby poprostu coś okropnego, zero zainteresowania czymkolwiek NIE POLECAM{nie}{nie}{nie}{nie}{nie} [/quote]Zgadzam się z Paniami.Niestety również nie polecam tej dr.Zmieniłam na innego lekarza.

Gość

26-11-2010, 21:24
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Szczerze polecam doktor Gronczewską. Zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią i nie mam ŻADNYCH powodów, by na nią narzekać. Może trochę długo się czeka w poczekalni, ale trudno mieć pretensje, że wszyscy do niej lgną... {usmiech}Pełen profesjonalizm, doktor zna się na rzeczy, doradzi i bez najmniejszych obaw mogę ją polecić każdej przyszłej mamie {ok} [/quote]nigdy w życiu. zdecydowanie nie polecam. Pani doktor, gdy trafilam do szpitala rodząc, nie przyszla do mnie. Rodzilam po raz pierwszy. Spała. I nie widzialam jej do konca jej nocnego dyzuru. A okazalo sie, ze nie ma mowy o porodzie silami natury, potrzebna byla szybka cesarka. Ale o tym zdecydowal lekarz, ktory przyszedl rano i gdy niewiele juz bylo czasu. [/quote]ja też nie polecam tej pani doktor, była przy moim porodzie, w życiu nie spotkałam tak nie delikatnej osoby poprostu coś okropnego, zero zainteresowania czymkolwiek NIE POLECAM{nie}{nie}{nie}{nie}{nie} [/quote]Zgadzam się z Paniami.Niestety również nie polecam tej dr.Zmieniłam na innego lekarza.
Gość napisał(a):Temat rzeka... Właśnie jestem w ciąży, przeczytałam cały temat od deski do deski i niestety utwierdzam się w przekonaniu że nie ma dobrych lekarzy gin w O-ce... Miałam z nimi do czynienia leżąc w szpitalu... PORAŻKA2 lata temu będąc na wakacjach dowiedziałam się że mam torbiel wewnątrz jajnika, dostałam hormony po których torbiel jeszcze bardziej urosła... Dostałam namiary na prof. Wołczyńskiego w Białymstoku.... I to jemu zawdzięczam to iż jestem teraz w ciąży, jeździłam do niego prywatnie ale opercje/laparoskopię miałam na NFZ w jego klinice tam usunięto mi torbiel 5/4cm wewnątrz jajnika a jajnik zostawiono w całości do tego zdiagnozowano endometriozę i mimo zagrożenia niepodłodności oraz tego że grozi mi in vitro dziś jestem w ciąży w naturalny normalny sposób! Jeśli są problemy i chcecie mieć w przyszłości dzieci to nie ma szans lecząc się w O-ce tu nie ma specjalistów w dziedzinie "problemów ginekologicznych"Wybieram się do dr Walczaka zobaczymy jak będzie...Pozdrawiam :)

Gość

07-12-2010, 21:11
Temat rzeka... Właśnie jestem w ciąży, przeczytałam cały temat od deski do deski i niestety utwierdzam się w przekonaniu że nie ma dobrych lekarzy gin w O-ce... Miałam z nimi do czynienia leżąc w szpitalu... PORAŻKA2 lata temu będąc na wakacjach dowiedziałam się że mam torbiel wewnątrz jajnika, dostałam hormony po których torbiel jeszcze bardziej urosła... Dostałam namiary na prof. Wołczyńskiego w Białymstoku.... I to jemu zawdzięczam to iż jestem teraz w ciąży, jeździłam do niego prywatnie ale opercje/laparoskopię miałam na NFZ w jego klinice tam usunięto mi torbiel 5/4cm wewnątrz jajnika a jajnik zostawiono w całości do tego zdiagnozowano endometriozę i mimo zagrożenia niepodłodności oraz tego że grozi mi in vitro dziś jestem w ciąży w naturalny normalny sposób! Jeśli są problemy i chcecie mieć w przyszłości dzieci to nie ma szans lecząc się w O-ce tu nie ma specjalistów w dziedzinie "problemów ginekologicznych"Wybieram się do dr Walczaka zobaczymy jak będzie...Pozdrawiam :)
Gość napisał(a):Byłam już kilka razy u dr Walczaka i na razie jestem zadowolona. Sam jego kotakt z pacjentem jest niespotykany wsród naszych lekarzy. Jedyny problem to to, że są to wizyty prywatne "czytaj płatne". Ale cóż zrobić. Takie czasy.Bardzo polecam Dr Marka Walczaka!!

Gość

09-12-2010, 20:08
Byłam już kilka razy u dr Walczaka i na razie jestem zadowolona. Sam jego kotakt z pacjentem jest niespotykany wsród naszych lekarzy. Jedyny problem to to, że są to wizyty prywatne "czytaj płatne". Ale cóż zrobić. Takie czasy.Bardzo polecam Dr Marka Walczaka!!
Gość napisał(a):A ile bierze za wizytę???

Gość

09-12-2010, 21:17
A ile bierze za wizytę???
Gość napisał(a):Bezcenny

Gość

09-12-2010, 22:11
Bezcenny
Gość napisał(a):A ile bierze za wizytę???

Gość

09-12-2010, 22:49
A ile bierze za wizytę???
Gość napisał(a):Za wizytę razem z usg chyba około 180zł. Ale przecierz nie chodzimy co tydzień na badanie i chyba ta cena jest porównywalna do innych.

Gość

10-12-2010, 17:26
Za wizytę razem z usg chyba około 180zł. Ale przecierz nie chodzimy co tydzień na badanie i chyba ta cena jest porównywalna do innych.
Gość napisał(a):Jeszcze dodam że sprzęt do usg moim zdaniem bardzo nowoczesny.

Gość

10-12-2010, 17:27
Jeszcze dodam że sprzęt do usg moim zdaniem bardzo nowoczesny.
Gość napisał(a):A ja mam pytanie do kobiet,które rodziły ze znieczuleniem zewnatrzoponowym. Jedni twierdzą,że lepiej je wziąść bo mniej boli,a inni,że spowalnia poród i się bólu nie czuje i nie wiadomo kiedy przeć. Sama jestem teraz w ciąży i jak do tej pory byłam przy pierwszej opcji,a teraz sama już nie wiem. PROSZĘ KOBIETY,KTÓRE MAJĄ DOŚWIADCZENIE O ODP. DZIĘKUJE.

Gość

10-12-2010, 21:20
A ja mam pytanie do kobiet,które rodziły ze znieczuleniem zewnatrzoponowym. Jedni twierdzą,że lepiej je wziąść bo mniej boli,a inni,że spowalnia poród i się bólu nie czuje i nie wiadomo kiedy przeć. Sama jestem teraz w ciąży i jak do tej pory byłam przy pierwszej opcji,a teraz sama już nie wiem. PROSZĘ KOBIETY,KTÓRE MAJĄ DOŚWIADCZENIE O ODP. DZIĘKUJE.
Gość napisał(a):180zł TO JEST DUŻO tym bardziej nie wiem czym szczególnym charakteryzuję się ten Pan Doktor nowoczesny sprzęt mnie nie przekonuje żeby mu tyle zapłacić...Znany lekarz z Białegostoku specjalizujący się w in vitro bierze za wizytę 150zł!

Gość

13-12-2010, 10:43
180zł TO JEST DUŻO tym bardziej nie wiem czym szczególnym charakteryzuję się ten Pan Doktor nowoczesny sprzęt mnie nie przekonuje żeby mu tyle zapłacić...Znany lekarz z Białegostoku specjalizujący się w in vitro bierze za wizytę 150zł!
Gość napisał(a):Wizyta u dr walczaka kosztuje 80 zł.  

Gość

13-12-2010, 12:48
Wizyta u dr walczaka kosztuje 80 zł.  
Gość napisał(a):W Łomży wizyta kosztuje 100 zł razem z usg na nowoczesnym sprzęcie, dlatego  180zł to  stanowczo za dużo. Pozdrawiam przyszłe  styczniowe mamy.

Gość

14-12-2010, 10:30
W Łomży wizyta kosztuje 100 zł razem z usg na nowoczesnym sprzęcie, dlatego  180zł to  stanowczo za dużo. Pozdrawiam przyszłe  styczniowe mamy.

strony: wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów